w.a.mozart Написано Мај 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 On 8. 5. 2012. at 20:25, Vaske рече хахаха а ко се пријављује да буде сецикеса? treba otvoriti posebnu temu pa na tenane o tome... a može i pp LOL Vaske је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 On 8. 5. 2012. at 20:32, w.a.mozart рече treba otvoriti posebnu temu pa na tenane o tome... a može i pp LOL Ма ја сам за то да мало узмемо садаке па то препустимо некоме од ових што су разочарани изборним резултатима! sHa_sarcasticlol Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 On 8. 5. 2012. at 20:25, Vaske рече хахаха а ко се пријављује да буде сецикеса? Ваљда кесоистресач?? хахахахах Vaske је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 On 8. 5. 2012. at 20:32, w.a.mozart рече treba otvoriti posebnu temu pa na tenane o tome... a može i pp LOL Ево,Моца је увек расположен да разговара...о свему ха ха ха w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Шалу на страну,увек ми се допадао отац Јустин,мој супруг је и служио са њим једне године у Савини,ја сам их после послуживала...лепа сећања. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 znači služila si umesto da sedneš kraj njegovih nogu i slušaš LOL Marta, Marta... Макрина and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Александрида, Sherlock H., feeble and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 LOL a snimi ovo Желе Зека, Александрида and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 https://www.pouke.org/forum/topic/19019-google-images-u-sluzbi-zru/ Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 On 8. 5. 2012. at 21:06, w.a.mozart рече znači služila si umesto da sedneš kraj njegovih nogu i slušaš LOL Marta, Marta... Увек Марта али увек...шта ћу w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 pa idi na CHANGE OPTIONS Oglo, mcvija and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CasaVode Написано Јун 10, 2012 Пријави Подели Написано Јун 10, 2012 heheh Neke stvari su me bas nekako vuf? Prvo mi je zasmetao taj slobodan recnik jer nisam ocekivala od svestenika tako nesto. Drugo, ipak ne razumem to za preljubu. Sto se lepo ne razvede? Mislim.. 15 dana na Sar planini i onda da se vrati kuci i onda tamo da odlazi koliko puta godisnje kako bi bio mir u kuci? Mislim da sam za tu da je bolje da to dvoje supraznika popricaju, ali znam da je tesko jer je to atak na muskost i o tome se ne prica, jer verujem da ni on sam nije pricao ni sa kim o tome i to stvara problem. A puno ljudi odbijaju psihologiju, misle da je to za ludake. Ali oboljenje glave i srca, duse u psihickom smislu je isto kao i onom fizickom oboljenju. Steta sto to ne moze da se shvati Taj deo sa preljubom bas ne shvatam najbolje. Ja bih tu zaista savetovala razgovor medju partnerima kao i savetovanje sa strucnjakom. Kada je o tome rec- to je samo psihicki problem. I nicega se tu ne treba stideti. Ali ljudi lako potpadaju pod 'misljenja' neukih ljudi koji znaju da blenu samo u jednu rupu u tarabi i pricaju kao da su milion knjiga procitali. Ne sluteci koliko zla nanesu nekim ljudima. Pa posle da se vidi sta dalje. Uglavnom ljudi pomisle prvo da je - ne voli me, ima drugu, ne privlacim ga vise, nije me nikad ni voleo.... Poprilicno osetljivo tlo.. Mislim da je on mozda i hteo da se skrene paznja vise na to da li smo mi kao ljudi sretni svojim radom, da se ne poredimo i takmicimo sa drugima i da dolazimo do cilja brzo ili zeleci drugome lose da krene kako bi nama bilo bolje, makar i ne dosli do cilja. Da mi budemo bolji ljudi i za sebe i druge, da svako iz sebe isijava dobru energiju, pravu ljubav, prave reci. Mislim ovo je bilo uvek otkad je veka i coveka, i raznih tih bolesti, ali se sada ljudi uce, stite i slicno, ali.. Ne ostaju ljudi. Mali broj ljudi je dobar u dusi, mali broj ljudi radi srece radi, one istinske, malo ko radi da bi video osmeh na necijem licu, neki zagrljaj istinski, neki maslacak poklonjen, nesto malo, a sa velikom ljubavlju. Nema prijateljstva ali onih pravih, ljubavi pravih, svesnih borbi za boljitak. Pre je stvarno bilo tih akcija i ja bih volela da se to ponovo uvede jer ova Zemlja, trava, zelenilo, mnoooogo trpe, mnooogoo. Ubija se priroda smecem, odbijanjem da se skloni uvelo lisce, uvele grane, da se neguju drveca. Zalosno je to. Stvarno, puno nerada. Puno necega iz koristi, proste zabave koja traje kratko, ne ona sreca zauvek, za sebe i onu drugu osobu. Ne znam kako bih bolje objasnila. Procitah i Valentinin post i stvarno strasno... Trebas biti zaista veliki covek, psiholog, svestenik, imati onu bozansku dobrotu, strpljenje, milost, zdravu razum, hladnu glavu i blagost da zadrzis dvoje na ovom svetu, da ne nacine jos veci greh nakon odlaska od tebe i verujem da to zna coveka pojesti, jao, sto nisam bio blazi, dosli su po milost.. Tako da.. Bas tesko.. Negde sam procitala neki tekst kako je gola devojka dosla u crkvu i isterase je iz crkve jer je to bogohuljenje, kako moze tako u crkvu, trebala se obuci... A posle Bog progovara da ju je on poslao u crkvu kako bi dobila odecu od nekoga, ponudio joj pomoc a sada je izbacena iz crkve i misli da je Bog ne zeli. Bas tesko... Nekako kao necemo da osudjujemo, nemamo prava na to, a onda na kraju bas to i cinimo, osudjujemo, donosimo pravdu i osudu.. A ispravke ne pravimo, ni na sebi ni na drugima, a o oprostu ni reci. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 10, 2012 Пријави Подели Написано Јун 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=NuJRTJsP4PU клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 10, 2012 Пријави Подели Написано Јун 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=685zm8dbutA клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 10, 2012 Пријави Подели Написано Јун 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=onhZ_lv0OZc клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука