Ел Нињо Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Ел Дечаче, требаће ми доста среће... и више него довољно.... Само буди упоран и ништа не препуштај случају. И ја сам грдне проблеме имао кад сам уписивао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Uputi anonimni poziv policiji i reci da je u vladičanskom dvoru u N.S. podmetnuta bomba. Oni će evakuisati dvor, javiće ep. Irineju, a on će odma dotrčati iz inostranstva da napiše izjavu povodom nemilog događaja, e tu ga ti saleti sa molbom! Inače teško da ćeš dobiti blagoslov... Ламех and milan. је реаговао/ла на ово 2 "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ђакон Владислав Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Може питање? хитно је! Ја сам дао папире пароху. У питању су: мат. извод, диплома, сведочанства, лек извод и тако то... нисам још добио Благослов зато што је епископ Иринеј у иностранству. Да ли ја могу са уплатом од 5к динара и пријавним листом доћи 22 јуна и предати то? Пошто већ сам дао папире, односно документацију. или боље речено, даћу пријаву и доказ о уплати, без оних осталих докумената пошто сам их предао пароху, а он послао у Нови Сад у центар епархије. Јел море то тако? Slobodno ti idi na priemni, znaju oni na faxu Episkopa backog... Naravno sve do tada juri i istrazuj gde je sta i kako te se potrudi da sve to imas ali nemoj odustajati zbog bilo cije administrativne greske. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
freeartistpg Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Ljudi, učim i spremam se za prijemni, ali nigdje ne mogu da nađem Simvol vjere izdijeljen po članovima. Može li neko da mi pošalje link ili da mi nekako objasni koji je koji stav? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
freeartistpg Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 našao sam ovo: http://veronauka.tripod.com/tekstovi/simvol.htm , je li OK? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
freeartistpg Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 našao sam ovo: http://veronauka.tripod.com/tekstovi/simvol.htm , je li OK? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
inesm Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 našao sam ovo: http://veronauka.tri...tovi/simvol.htm , je li OK? jeste ok je gringrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ел Нињо Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 И? Како урадисте пријемни? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 И? Како урадисте пријемни? ја од 40 из православља, урадио 38-39 тачно. из опште културе, био хаос... баш је било тешко... од 20 сам урадио све, само што мислим да ми је 15 било тачно... све у свему, до 80 бодова бих требао имати.. а сад ћемо видјети колико примају за дом и колико треба за то бодова? јел има нека ранг листа? поздрав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Makyca Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 И? Како урадисте пријемни? Katastrofalno Trema me ubila, da sam htela gore da uradim ne bih mogla… Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 27, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 И мој брат је полагао пријемни... не знам шта је урадио... Када ће бити резултати? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Makyca Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 И мој брат је полагао пријемни... не знам шта је урадио... Када ће бити резултати? 29-og Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ел Нињо Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 ја од 40 из православља, урадио 38-39 тачно. из опште културе, био хаос... баш је било тешко... од 20 сам урадио све, само што мислим да ми је 15 било тачно... све у свему, до 80 бодова бих требао имати.. а сад ћемо видјети колико примају за дом и колико треба за то бодова? јел има нека ранг листа? поздрав Даће Бог да буде добро. Не знам колико студената укупно примају у дому, ранг листа наравно постоји, али с обзиром да упадају и самофинансирајући студенти у дом, требало би и ти са 80'ак поена упасти :0104_cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Даће Бог да буде добро. Не знам колико студената укупно примају у дому, ранг листа наравно постоји, али с обзиром да упадају и самофинансирајући студенти у дом, требало би и ти са 80'ак поена упасти :0104_cheesy: а шта ако будем имао мање? отприлике од 70 до 80, јел тад имам шансе за дом??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука