Jump to content

SVE O PRIJEMNOM ZA BOGOSLOVSKI FAKULTET

Оцени ову тему

Препоручена порука

Дуле,

Опет:

"Држи попа за мантију док ти то не среди".

О поповима:

Какав народ такви и попови!

"Ако је поп грешан није молитва"!

Си читао Јеванђеље (ваљда јеси)? Шта Господ ради увијек прије исцјељења? ПОДСТИЧЕ вјеру! Не искушава је, подстиче је, па пита: "вјерујеш ли ти да Ја то могу", па пита "ко ме се то дотиче"?

Е то се и теби сада дешава...и дешаваће ти се. Што реко +Атанасије "неће Бог наивчине у Рају", а неће, вала, ни свештенике млакоње који гањају правду. Нема, Дуле, правде ни логике кад кренеш за Богом, него прти крст и "ватај попа за мантију док ти то не среди". Има попа свије муке. Каже Господ "тешко онима који саблажњавају", али то не значи да онај саблажњени има оправдање јер га је неко други саблазнио.

Први корак, па разочарење? Боље да си разочаран, него да си очаран - бићеш бољи, јачи, ако Бог да, свештеник.

Само храбро и без окретања јер "тијесан пут води у Царство Небеско". како ћеш ти да помогнеш при спасњу другима, ако сам себи не помогнеш? Ако те обори на земљу неки поглед типа "ма шта ти оћеш"? Треба доћи до олтара, крста и Требника. Ако су то неки људи омаловажили Бог није. Ти се потруди да томе увећаш достојанство. Мада..."треба досте пуре да поједеш" 0205_whistling

И опет:

Срећно! 0205_whistling

ПС

Не дијеле се благослови у Православљу ко што их браћа католици овдје дијеле 0205_whistling...или Буш кад бомбардује па виче "Гад блес Америка"! 0110_hahaha

СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ

"Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује".

Подели на овим сајтовима

JA када сам питао владику  Митрофана да од њега узимам благослов за факс он као никако само надлежи епископ.

А меи се уопште не свиђа што морам да имам ешто са патријархом...

ако не желиш заједницу да Патријархом, благослов од њега, онда из сасвим погрешне побуде идеш на факултет.

Не знам шта је са тобом?

Ко не жели заједницу?

Не желим да имам било шта са патријархом што се тиче адмиистрације. Прво веома је тешко добити благослов као друго не идем на факс да бих само завршио већ планирам да постанем свештеник ако Бог да.

А то овде у Бгду рално је немогуће.

Подели на овим сајтовима

JA када сам питао владику  Митрофана да од њега узимам благослов за факс он као никако само надлежи епископ.

А меи се уопште не свиђа што морам да имам ешто са патријархом...

ако не желиш заједницу да Патријархом, благослов од њега, онда из сасвим погрешне побуде идеш на факултет.

Не знам шта је са тобом?

Ко не жели заједницу?

Не желим да имам било шта са патријархом што се тиче адмиистрације. Прво веома је тешко добити благослов као друго не идем на факс да бих само завршио већ планирам да постанем свештеник ако Бог да.

А то овде у Бгду рално је немогуће.

како су онда други постали свештеници у Београду?

Подели на овим сајтовима

Dobro onda se pravimo ludi savrseno nam je stanje u crkvi u Bgdu. Zasto bih cekao tu 25 godina da se promeni 3 geeracije a negde fali svestenika?

ма да, хајде да окривимо друге за све, од главе наниже, по могућству од Бога да кренемо.  klapklap :cheesy2: 0102_laugh

и треба да попуњаваш тамо где фали, ал не разумем што се жалиш што овде нема места?

Подели на овим сајтовима

Dobro onda se pravimo ludi savrseno nam je stanje u crkvi u Bgdu. Zasto bih cekao tu 25 godina da se promeni 3 geeracije a negde fali svestenika?

ма да, хајде да окривимо друге за све, од главе наниже, по могућству од Бога да кренемо.  0409_feel klapklap :cheesy2:

и треба да попуњаваш тамо где фали, ал не разумем што се жалиш што овде нема места?

da li ti zas brate sta uopste pises ????

JA kazem necu da imam nista sa patrijarhom zbog te admiistracije i ostalog ti me prozivas za neke stvari i ja pokusavam da ti kazem zbog cega ne zelim u Bgd... I da hocu da popunim drugde.. Al mozak ti otisao izgleda u setnju  0102_laugh

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=6302.msg454847#msg454847 date=1306961607]

ма да, хајде да окривимо друге за све, од главе наниже, по могућству од Бога да кренемо.  klapklap klapklap :cheesy2:

da li ti zas brate sta uopste pises ????

JA kazem necu da imam nista sa patrijarhom zbog te admiistracije i ostalog ti me prozivas za neke stvari i ja pokusavam da ti kazem zbog cega ne zelim u Bgd... I da hocu da popunim drugde.. Al mozak ti otisao izgleda u setnju  0102_laugh

вежбај на време београдско смирење, требаће ти на селу  0409_feel 1405_love greengrin

а шта фали да се другде пријавиш?

Подели на овим сајтовима

Ne mogu da verujem.Rekao mi je pop da moze da mi napise molbu ali da moram da napisem i izjavu uz molbu da NIKADA necu traziti da radim ni kao djakon ni kao svestenik i to ostrim glasom rekao Nikada!Kaze tako je rekao valjevski episkop da svako moze da studira ali da posla nikada nece biti.verujem da to episkop nije rekao nego popovi u Obrenovcu zaposljavaju svoje prijazelje i rodjako sto je bruka i sramota.na ovome necu stati ako treba pisacu i njegovoj svetosti .Ili cu u gradu gde sam dugo ziveo traziti blagoslov.Dno dna nema sta a blagoslov u Obrenovcu nisam hteo sa izjavom da nikada necu traziti posao.

25 juna moj svet je srusen,izgubio sam jedino bice koje je ceo svoj zivot posvetilo meni-moju majku.Jos uvek sam u soku i bicu celog zivota.Samo se nadam da mi majka sada nije bolesna,da je ne boli nista...Pocivaj u miru moja majko jedina,voleo sam te i volecu te celog zivota,kao sto si i ti volela mene i borila se za mene celoga zivota,hvala ti puno za to.Neka ti je laka zemlja majko moja i neka ti dusa pociva u miru.

Подели на овим сајтовима

Ne mogu da verujem.Rekao mi je pop da moze da mi napise molbu ali da moram da napisem i izjavu uz molbu da NIKADA necu traziti da radim ni kao djakon ni kao svestenik i to ostrim glasom rekao Nikada!Kaze tako je rekao valjevski episkop da svako moze da studira ali da posla nikada nece biti.verujem da to episkop nije rekao nego popovi u Obrenovcu zaposljavaju svoje prijazelje i rodjako sto je bruka i sramota.na ovome necu stati ako treba pisacu i njegovoj svetosti .Ili cu u gradu gde sam dugo ziveo traziti blagoslov.Dno dna nema sta a blagoslov u Obrenovcu nisam hteo sa izjavom da nikada necu traziti posao.

Опрости, није да ти не вјерујем, али зар је то могуће?

Ако је то истина онда неки људи стварно нису нормални...шокантно.

СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ

"Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује".

Подели на овим сајтовима

Istina je tako mi se svestenik obratio a to nisam hteo da prihvatim jer ako vec neko upise Pbf ocekuje da ce to i raditi a meni svestenik kaze da ne mogu nikada da radim u crkvi ali nikada jer je tako rekao valjevski episkop i da kod njih u Obrenovcu ima deset svestenika.Jako bezobrazno.

25 juna moj svet je srusen,izgubio sam jedino bice koje je ceo svoj zivot posvetilo meni-moju majku.Jos uvek sam u soku i bicu celog zivota.Samo se nadam da mi majka sada nije bolesna,da je ne boli nista...Pocivaj u miru moja majko jedina,voleo sam te i volecu te celog zivota,kao sto si i ti volela mene i borila se za mene celoga zivota,hvala ti puno za to.Neka ti je laka zemlja majko moja i neka ti dusa pociva u miru.

Подели на овим сајтовима

Istina je tako mi se svestenik obratio a to nisam hteo da prihvatim jer ako vec neko upise Pbf ocekuje da ce to i raditi a meni svestenik kaze da ne mogu nikada da radim u crkvi ali nikada jer je tako rekao valjevski episkop i da kod njih u Obrenovcu ima deset svestenika.Jako bezobrazno.

Тешко да је то рекао иједан Епископ, камоли +Милутин...поповска посла. Не дај се...

СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ

Подели на овим сајтовима

Vrlo moguće da je to rekao vladika Milutin.

Kod nekih vladika postoji stav da sveštenik mora da ima završenu bogosloviju, a fakultet nije obavezan.

Ne znam brate šta da ti kažem, ako je to uslov, i ti od njega traži napismeno sa sve pečatom njegove parohije da je to obavezan uslov koji se traži od tebe a onda sroči izjavu iz koje se vidi da je dana pod prisilom.

U svakom slučaju prvo traži sve napismeno onda ga tuži ako treba.

"Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!"
soliver_mouseover.png

Подели на овим сајтовима

Budalastina je to a ovog svestenika koji mi je to rekao vise ne cenim i ne priznajem.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...