dule79bg Написано Мај 25, 2011 Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 To za pelene nisam znao,ali je zanimljivo. Videcu za par dana kada odem u Obrenovac,opet sa svestenicima,bice kako je sudjeno. 25 juna moj svet je srusen,izgubio sam jedino bice koje je ceo svoj zivot posvetilo meni-moju majku.Jos uvek sam u soku i bicu celog zivota.Samo se nadam da mi majka sada nije bolesna,da je ne boli nista...Pocivaj u miru moja majko jedina,voleo sam te i volecu te celog zivota,kao sto si i ti volela mene i borila se za mene celoga zivota,hvala ti puno za to.Neka ti je laka zemlja majko moja i neka ti dusa pociva u miru. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дика Израиљева Написано Мај 25, 2011 Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 Е, то "биће како је суђено" мораш да одбациш....биће и како се ти потрудиш. Ниси ти роб Божји па да ти Он одреди све унапред, Он хоће да сарађујеш са Њим. Нема "судбина" никаве 319.gif Срећно, од срца ти желим. ПС Држи попа за ментију док ти то не одради. СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ "Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dule79bg Написано Мај 25, 2011 Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 Potrudicu se,naravno.Nego ovih par dana,nisam u gradu,icicu u crkvu cim stignem. 25 juna moj svet je srusen,izgubio sam jedino bice koje je ceo svoj zivot posvetilo meni-moju majku.Jos uvek sam u soku i bicu celog zivota.Samo se nadam da mi majka sada nije bolesna,da je ne boli nista...Pocivaj u miru moja majko jedina,voleo sam te i volecu te celog zivota,kao sto si i ti volela mene i borila se za mene celoga zivota,hvala ti puno za to.Neka ti je laka zemlja majko moja i neka ti dusa pociva u miru. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 26, 2011 Пријави Подели Написано Мај 26, 2011 па добро, није једина епархија та у којој си ... има још света sideways9 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dule79bg Написано Мај 26, 2011 Пријави Подели Написано Мај 26, 2011 Tacno,godinama sam ziveo u Trsteniku,pa bih tamo mogao ici za blagoslov,ali bih verovatno morao tamo i da se prijavim. Ne znam kojoj eparhiji pripada Trstenik,mozda Zickoj. 25 juna moj svet je srusen,izgubio sam jedino bice koje je ceo svoj zivot posvetilo meni-moju majku.Jos uvek sam u soku i bicu celog zivota.Samo se nadam da mi majka sada nije bolesna,da je ne boli nista...Pocivaj u miru moja majko jedina,voleo sam te i volecu te celog zivota,kao sto si i ti volela mene i borila se za mene celoga zivota,hvala ti puno za to.Neka ti je laka zemlja majko moja i neka ti dusa pociva u miru. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
isposnik Написано Мај 26, 2011 Пријави Подели Написано Мај 26, 2011 JA када сам питао владику Митрофана да од њега узимам благослов за факс он као никако само надлежи епископ. А меи се уопште не свиђа што морам да имам ешто са патријархом... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dule79bg Написано Мај 26, 2011 Пријави Подели Написано Мај 26, 2011 Mnogo svestenika ne zeli da se potrudi za asistenciju za blagoslov,jer se plase za svoj posao,t.j da ih bas taj kandidat za fax za par godina zameni,u sta sam se juce i sam uverio. Danas da bi neko postao svestenik,treba jaka veza,ne mogu da verujem,haos. 25 juna moj svet je srusen,izgubio sam jedino bice koje je ceo svoj zivot posvetilo meni-moju majku.Jos uvek sam u soku i bicu celog zivota.Samo se nadam da mi majka sada nije bolesna,da je ne boli nista...Pocivaj u miru moja majko jedina,voleo sam te i volecu te celog zivota,kao sto si i ti volela mene i borila se za mene celoga zivota,hvala ti puno za to.Neka ti je laka zemlja majko moja i neka ti dusa pociva u miru. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 26, 2011 Пријави Подели Написано Мај 26, 2011 JA када сам питао владику Митрофана да од њега узимам благослов за факс он као никако само надлежи епископ. А меи се уопште не свиђа што морам да имам ешто са патријархом... ако не желиш заједницу да Патријархом, благослов од њега, онда из сасвим погрешне побуде идеш на факултет. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 26, 2011 Пријави Подели Написано Мај 26, 2011 Mnogo svestenika ne zeli da se potrudi za asistenciju za blagoslov,jer se plase za svoj posao,t.j da ih bas taj kandidat za fax za par godina zameni,u sta sam se juce i sam uverio. Danas da bi neko postao svestenik,treba jaka veza,ne mogu da verujem,haos. гле ти њега, још ни факултет није кренуо, а већ размишља како ће и де да постане свештеник. greengrin dada facenew22222222 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dule79bg Написано Мај 26, 2011 Пријави Подели Написано Мај 26, 2011 Pa dobro,samo kazem da bih voleo da zavrsim za svestenika,iz puno razloga,a nadam se da cu u tome i uspeti. 25 juna moj svet je srusen,izgubio sam jedino bice koje je ceo svoj zivot posvetilo meni-moju majku.Jos uvek sam u soku i bicu celog zivota.Samo se nadam da mi majka sada nije bolesna,da je ne boli nista...Pocivaj u miru moja majko jedina,voleo sam te i volecu te celog zivota,kao sto si i ti volela mene i borila se za mene celoga zivota,hvala ti puno za to.Neka ti je laka zemlja majko moja i neka ti dusa pociva u miru. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DjordjeUzice Написано Мај 26, 2011 Пријави Подели Написано Мај 26, 2011 Ma, ima bre da budem doktor nauka, bre 4chsmu1)) мајкл Citav tim inzinjera je napravio Titanik, a Nojevu barku samo jedan verujuci amater! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DjordjeUzice Написано Мај 26, 2011 Пријави Подели Написано Мај 26, 2011 Salim se slava3 Da mi je upisati, posle cu sve lako (ta cuvena recenica) facenew22222222 Citav tim inzinjera je napravio Titanik, a Nojevu barku samo jedan verujuci amater! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 прво заврши, тек онда почиње зезање :cheesy: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Mnogo svestenika ne zeli da se potrudi za asistenciju za blagoslov,jer se plase za svoj posao,t.j da ih bas taj kandidat za fax za par godina zameni,u sta sam se juce i sam uverio. Danas da bi neko postao svestenik,treba jaka veza,ne mogu da verujem,haos. гле ти њега, још ни факултет није кренуо, а већ размишља како ће и де да постане свештеник. :cheesy: 1405_love greengrin Милане, ниси у праву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=6302.msg450065#msg450065 date=1306417433] Mnogo svestenika ne zeli da se potrudi za asistenciju za blagoslov,jer se plase za svoj posao,t.j da ih bas taj kandidat za fax za par godina zameni,u sta sam se juce i sam uverio. Danas da bi neko postao svestenik,treba jaka veza,ne mogu da verujem,haos. гле ти њега, још ни факултет није кренуо, а већ размишља како ће и де да постане свештеник. 4chsmu1 slava3 Милане, ниси у праву. знам, али нисам у фазону да га обесхрабрујем у старту и да му додајем на крст који је пожелео. знаш и ти да није исто за сваког, нити да мора свако да прође оно што си ти, или неко други прошао. ekstra 1000000001010 и верујем да, ако се потруди својски да уради оно што је до њега, да ће успети да се избори са сваким искушењем, уз Божју помоћ. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука