Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Само је ствар да сви искључите микрофоне и да слушате, тако се не јавља проблем микрофоније. Наравно, решићемо и тај проблем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Ljudi, dolazite, mi smo odavno tamo! Ја сам направио слику за Десктоп убијам онога ко буде на компу у 8 и 50 0102_laugh http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 još smo tu, dođite! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Људииииииииии Ви незнате шта пропуштатеееее !!!!!!!! Морате доћи ..... Предавање је ВРХ, а успут и чапнете неко пријатељсто и боље упознате форумаше. 29dz8zk takeoff slavabogu slavabogu http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pieta Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Dosla bih ja, ali nemam sifru... Ako neki administrator zeli da mi je posalje, neka posalje:) Вкусите и видите јако благ Господ.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Људииииииииии Ви незнате шта пропуштатеееее !!!!!!!! Морате доћи ..... Предавање је ВРХ, а успут и чапнете неко пријатељсто и боље упознате форумаше. 29dz8zk takeoff slavabogu slavabogu Jedino tebi ne cusmo glas ) Jes` bilo odlicno. Cekamo sledece predavanje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Sifru ste mogli da trazite od administratora. Ja sam je trazila od o.Ivana Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Јел треба нешто од додатних реквизита,сем тастатуре и миша ? Какав микрофон,звучници , зар неко то има... Све у свему,изгледа ми компликовано... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pieta Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Sifru ste mogli da trazite od administratora. Ja sam je trazila od o.Ivana Ja sam, na zalost, kasno videla temu, i predavanje je vec bilo pocelo, pa nisam htela da smetam o. Ivanu Nema veze...Bice uskoro novih predavanja... Вкусите и видите јако благ Господ.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Јел треба нешто од додатних реквизита,сем тастатуре и миша ? Какав микрофон,звучници , зар неко то има... Све у свему,изгледа ми компликовано... Vrlo je jednostavno. Treba ti bar zvucnik, na nesto moras slusati 29dz8zk Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игрутин Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Браћо и Сестре дођите на предавање ја сам лично овим задовољан и одлична је идеја , предавања су прелепа. Слава Богу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Људииииииииии Ви незнате шта пропуштатеееее !!!!!!!! Морате доћи ..... Предавање је ВРХ, а успут и чапнете неко пријатељсто и боље упознате форумаше. 29dz8zk takeoff slavabogu slavabogu Jedino tebi ne cusmo glas ) Jes` bilo odlicno. Cekamo sledece predavanje. :( Јел треба нешто од додатних реквизита,сем тастатуре и миша ? Какав микрофон,звучници , зар неко то има... Све у свему,изгледа ми компликовано... Само звучнике .... микрофон нетреба http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pieta Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Ovo ce biti jako interesantno druzenje i ideja je odlicna. Jedva cekam sledece predavanje,jer sam ovo veceras propustila:( Jos samo da sredim mikrofon, jer mi je maca pregrizla zice ...confused:) Вкусите и видите јако благ Господ.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Мени је ово вечерас било одлично, много љепше уживо него ово писаније. Напросто сам одушевљен и једва чекам идуће предавања јер ми је уживо много љепше а и овај форум је како само име каже 0409_feel confused У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Благо вама. Ваљда ћу и ја некад бити у прилици да вам се придружим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука