Jump to content

Вечерас пробна конференција преко teamspeaka

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван

Само је ствар да сви искључите микрофоне и да слушате, тако се не јавља проблем микрофоније. Наравно, решићемо и тај проблем.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 50
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ljudi, dolazite, mi smo odavno tamo!

Ја сам направио слику за Десктоп убијам онога ко буде на компу у 8 и 50  0102_laugh

Постављена слика

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Људииииииииии Ви незнате шта пропуштатеееее !!!!!!!! Морате доћи ..... Предавање је ВРХ, а успут и чапнете неко пријатељсто и боље упознате форумаше.        29dz8zk takeoff :) slavabogu slavabogu

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Људииииииииии Ви незнате шта пропуштатеееее !!!!!!!! Морате доћи ..... Предавање је ВРХ, а успут и чапнете неко пријатељсто и боље упознате форумаше.        29dz8zk takeoff :) slavabogu slavabogu

Jedino tebi ne cusmo glas :))))

Jes` bilo odlicno. Cekamo sledece predavanje.

Подели на овим сајтовима

Јел треба нешто од додатних реквизита,сем тастатуре и миша ?

Какав микрофон,звучници , зар неко то има...

Све у свему,изгледа ми компликовано...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Vrlo je jednostavno. Treba ti bar zvucnik, na nesto moras slusati 29dz8zk

Подели на овим сајтовима

Jedino tebi ne cusmo glas :))))

Jes` bilo odlicno. Cekamo sledece predavanje.

:):( :(

Само звучнике .... микрофон нетреба

Подели на овим сајтовима

Мени је ово вечерас било одлично, много љепше уживо него ово писаније. Напросто сам одушевљен и једва чекам идуће предавања јер ми је уживо много љепше а и овај форум је како само име каже  0409_feel  confused :)

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...