Маша Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Јадна и она и они са њом ако их Бог не погледа пре смрти. Suncokret54 and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Имаш ли неке фотографије Андреј? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Још боље - имам негде видео запис. Језиво, заиста... Претпостављам да мислиш да би могли негде да га поставимо јавно? Можда и није лоша идеја, да нешто измонтирамо и конвертујемо - мада, ми те снимке најчешће држимо за интерну архиву... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Јасно је као дан шта је ово, али не би било лоше да се постави за оне који и даље мисле да "има ту нешто, мора да она ипак нешто зна". PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 dugo se nisam ovako slatko ismijala ,kad ljudi u sve vjeruju Није чуд(н)о. Када људи не живе живом и активном литургијском вером онда верују у све шта им се каже.... Candy Butcher је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 болесници, осудиће своју децу и има да заврше као содома и гомора ... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest srna u izgubljenom raju Написано Јун 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 болесници, осудиће своју децу и има да заврше као содома и гомора ... Smederevu se smjese rudnici soli 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 болесници, осудиће своју децу и има да заврше као содома и гомора ...nisu djeca kriva za to nikome Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Инсајдер Написано Јун 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Ова бабетина је излечила од рака неког познаника од мојих родитеља али ја лично мислим да су то ђавоља посла. Најачи део је био кад је дошла сестричина чини ми се од ове бабе која ради са њом ово исто само што је та девојка медицинска сестра и на њу је баба пренела део "моћи". Е сад пазите терапију како они раде... Баба каже сестричини ушла сам па онда каже сестричини сад уђи преко мене ил боље рећи сестричина се конектује преко бабе и онда као скенирају организам а пошто је та сестричина медицинска сестра она даје дијагнозу углавном је баба главна (сервер) а ова само гледа у организам и избацује податке ко штампач о томе која је болест и остало и онда узме слику од клијента и скенира је очима па креће као "чишћење" пропраћено неким бајањем и онда ту слику увије у папир заједно са као ружиним цветовима и то је као амајлија која ће ме заштити од свега... да како да не. Све у свему ова жена је преварант али и веома веома опасна врачара са којом се не треба играти!!! цитат преузет са православнифорум.цом Оно што тврдим је да ова бабускара шурује са легеонима, стварно шурује... Ако хоћете себи да натоварите пар легеона на врат слободно је посетите, али знајте да су у питању прави легеони, привиђања и којекакве глупости... Али не, народ се хвата и за последњу сламку и мисли да ће тамо нека бабускара моћи да им реши све животне проблеме, е па то тако лако не иде, нити може! PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Ех шта ти је маса људи. А пола људи, радо загризе одмах шта им се сервира. Слатко сам се насмијала кад прочитах ово. NECITAJOVO. BICES POLJUBLJEN/A NA NAJBLIZI PETAK OD LJUBAVI SVOG ZIVOTA.SUTRACE TI BITI NAJBOLJI DAN U ZIVOTU. SADSI POCEO/LA DA CITAS. NESTAJ. OVOJE TAKO CUDNO.1.reci svoje ime 10 puta.2.reci ime svoje majke5puta.3.reci ime svoje simpatije 3 puta.4.nalepi ovo na jos 4... Više......Višegrupe.Ako to uradis,tvoja simp.....................atijacete............poljubiti na najblizi petak. Ali ako procitas ovo inenalepis na jos 4grupe , onda ces imati losu srecu.POSALJI OVO NA 5GRUPA ZA 143MINUTA.KADA SI ZAVRSIO/LA PRITISNI F6 I IME TVOJE SIMPATIJECE SEPOJAVITI NA EKRANU.OVO JE TAKO CUDNO ZATO STO ZAISTA RADI И већ замишљам паприке и мркве како несрећне изговарају ова имена... психа... исто... цеди, сеци..... е јој.... за ту "Мати Борку" сам чула. И да оче, ја сам код једне желе видјела да имају њену икону. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Ова бабетина је излечила од рака неког познаника од мојих родитеља али ја лично мислим да су то ђавоља посла. Најачи део је био кад је дошла сестричина чини ми се од ове бабе која ради са њом ово исто само што је та девојка медицинска сестра и на њу је баба пренела део "моћи". Е сад пазите терапију како они раде... Баба каже сестричини ушла сам па онда каже сестричини сад уђи преко мене ил боље рећи сестричина се конектује преко бабе и онда као скенирају организам а пошто је та сестричина медицинска сестра она даје дијагнозу углавном је баба главна (сервер) а ова само гледа у организам и избацује податке ко штампач о томе која је болест и остало и онда узме слику од клијента и скенира је очима па креће као "чишћење" пропраћено неким бајањем и онда ту слику увије у папир заједно са као ружиним цветовима и то је као амајлија која ће ме заштити од свега... да како да не. Све у свему ова жена је преварант али и веома веома опасна врачара са којом се не треба играти!!! цитат преузет са православнифорум.цом Оно што тврдим је да ова бабускара шурује са легеонима, стварно шурује... Ако хоћете себи да натоварите пар легеона на врат слободно је посетите, али знајте да су у питању прави легеони, привиђања и којекакве глупости... Али не, народ се хвата и за последњу сламку и мисли да ће тамо нека бабускара моћи да им реши све животне проблеме, е па то тако лако не иде, нити може! Тачно, инсајдер! PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Били су неки од нас код Борке да мало пропратимо ту њену активност - људи, то је заиста страшно! Да ли сте свесни да је већи део села Вучак уплетен у овај, право речено "бизнис" - ово село највише живи од езотеријског туризма. Свака част за фотографије и ми смо направили неке снимке - браћо, хтели су да нас линчују. Невероватна секта руралног типа, заиста. Ово је феномен који је релативно чест у распетој Русији, али верујем да је тзв. "мати Борка" и поред стотина и хиљада "видовњака," "врачара," "исцелитеља" и иних, ипак јединствена по инфраструктури коју поседује у Србији. Теолошки посматрано, њен "култ" је типичан пример праксе по којој је био познат Симон Маг - и усудио бих се да приметим, производ је истог духа гордости и похлепе, који је водио и овог, првог од гностика... Sa tom kljucnom razlikom da mi se cini kako ova babuskara nema nikakve rezultate sa radom u magici za razliku od gnostickih magova. Zasto je to bitno pitace se neko kad je i jedno i drugo Bogoprotivno. Bitno je i tek kako je bitno iz prostog razloga sto kad je neko svestan duhovne realnosti i duhovnog sveta za njega postoji velika sansa da kad vidi da ga izdaju magijske moci da ce se pokajat i vrati crkvi. A ovi prevaranti su varajuci druge ubedili i sebe da je duhovni svet paralaza i tako usli u duplu pogobiju. Licno znam da bivsa maga gnostika koji kad su videli da nema zivota od magijskog zanata pokajali se i vratili se Pravoslavlju. w.a.mozart and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Били су неки од нас код Борке да мало пропратимо ту њену активност - људи, то је заиста страшно! Да ли сте свесни да је већи део села Вучак уплетен у овај, право речено "бизнис" - ово село највише живи од езотеријског туризма. Свака част за фотографије и ми смо направили неке снимке - браћо, хтели су да нас линчују. Невероватна секта руралног типа, заиста. Ово је феномен који је релативно чест у распетој Русији, али верујем да је тзв. "мати Борка" и поред стотина и хиљада "видовњака," "врачара," "исцелитеља" и иних, ипак јединствена по инфраструктури коју поседује у Србији. Теолошки посматрано, њен "култ" је типичан пример праксе по којој је био познат Симон Маг - и усудио бих се да приметим, производ је истог духа гордости и похлепе, који је водио и овог, првог од гностика... Sa tom kljucnom razlikom da mi se cini kako ova babuskara nema nikakve rezultate sa radom u magici za razliku od gnostickih magova. Zasto je to bitno pitace se neko kad je i jedno i drugo Bogoprotivno. Bitno je i tek kako je bitno iz prostog razloga sto kad je neko svestan duhovne realnosti i duhovnog sveta za njega postoji velika sansa da kad vidi da ga izdaju magijske moci da ce se pokajat i vrati crkvi. A ovi prevaranti su varajuci druge ubedili i sebe da je duhovni svet paralaza i tako usli u duplu pogobiju. Licno znam da bivsa maga gnostika koji kad su videli da nema zivota od magijskog zanata pokajali se i vratili se Pravoslavlju. Па није баш тако једноставно по питању "резултата." Ако прочитате уназад, приметићете да има људи који тврде да је резултата (исцелења) било. Да се разумемо, нико није против традиционалне медицине - напротив, она је регулисана Законом о заштити здравља. Проблем је у овима попут "мати" Борке, који раде ван тог дефинисаног система. У највећем броју случајева, то су најобичнији бескрупулозни преваранти попут недавно ухапшеног "др Роса" (билдера Ненада Бркића). На жалост и ја имам одређени утисак да Борка припада оној мањој, али далеко опаснијој скупини New Age гуруа, који имају одређене комуникационе канале отворене ка "оностраном." Ми смо склони да понекад и "идеализујемо" гностике у интелектуалном смислу, заборављајући да и у крајње припростим особама које петљају с езотеријом може да буде пробуђена доза инспирације, макар и са затрованог духовног извора. Једноставно, мој утисак је да Борка не припада групи превараната, него оних других... w.a.mozart and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vessna Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Јасно је као дан шта је ово, али не би било лоше да се постави за оне који и даље мисле да "има ту нешто, мора да она ипак нешто зна".A ja mislim da bi hitno trebalo da se prestane da se pise o ovoj,ne bih ni ime da joj pomenem,bas zbog tih nesrecnih ljudi koji se za svaku slamku hvataju,a koja ce na ovaj nacin da dobije reklamu i to besplatnu!Njeni pomagaci su na jednom drugom forumu otvorili temu i tamo je reklamirali,dok je urednik nije zakljucao,posle otvorene reklame gde se navodi sta sve "leci"...Boze me sacuvaj! Ova babetina je "lecila"od steriliteta i raka pre desetak godina,i zlato je za to uzimala,a svi koji su kod nje bili pricaju da "se prica da sto joj se vise zlata da,to bolje pomogne" i naravno,nijedna nije rodila,niti je neko imao rak,bar tad,kome ga je ona videla i lecila.Mogu misliti sta je sa nesrecnicima koji su stvarno bili bolesni. Postoje i drugi vracari i kako se sve jos ne zovu,pa da otvorimo za svakog po temu?Sto da ne,odlicna reklama,jos i za dzabe,a vidi toliko ljudi... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Bog zna potrebe svakog čoveka,meru snage i moć nemoći svakoga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Јасно је као дан шта је ово, али не би било лоше да се постави за оне који и даље мисле да "има ту нешто, мора да она ипак нешто зна".A ja mislim da bi hitno trebalo da se prestane da se pise o ovoj,ne bih ni ime da joj pomenem,bas zbog tih nesrecnih ljudi koji se za svaku slamku hvataju,a koja ce na ovaj nacin da dobije reklamu i to besplatnu!Njeni pomagaci su na jednom drugom forumu otvorili temu i tamo je reklamirali,dok je urednik nije zakljucao,posle otvorene reklame gde se navodi sta sve "leci"...Boze me sacuvaj! Ova babetina je "lecila"od steriliteta i raka pre desetak godina,i zlato je za to uzimala,a svi koji su kod nje bili pricaju da "se prica da sto joj se vise zlata da,to bolje pomogne" i naravno,nijedna nije rodila,niti je neko imao rak,bar tad,kome ga je ona videla i lecila.Mogu misliti sta je sa nesrecnicima koji su stvarno bili bolesni. Postoje i drugi vracari i kako se sve jos ne zovu,pa da otvorimo za svakog po temu?Sto da ne,odlicna reklama,jos i za dzabe,a vidi toliko ljudi... Само мало vessna, заиста - па по тој логици ни једну секту онда овде не би требали да споменемо. Заиста, ми овде нудимо аргументе који деконструишу ове прелести - а, ако неко, ОВДЕ, на ОВОМ форуму, то схвати као "рекламу" упркос свему што ми овде кажемо да би ове праксе разобличили као штетне и преварне - заиста, што се мене тиче, срећан му/њој пут. Заиста, ако Логос Козмосаздателни поштује човекову вољу, ко смо ми да је доводимо у питање? То би било исто као кад не би требали да причамо о наркоманији, пошто неки људи могу да чују за дрогу, па да пожеле да се дрогирају. Али, ако су пунолетни, слободни и упознати с последицама - како да их спречимо? Напротив, можда ће неко баш због аргумената које ми овде износимо одустати од одласка тамо. PredragVId, w.a.mozart and Skala357 је реаговао/ла на ово 3 Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука