Jump to content

Да ли сте прошли кроз рок, метал, техно, панк.... фазу ?

Оцени ову тему

Да ли, сте прошли кроз рок, метал, техно, панк.... фазу ?  

30 члановâ је гласало

1. 1. Да ли, сте прошли кроз рок, метал, техно, панк.... фазу ?

• Да, одавно ....
      10
    • Онако и јесам и нисам.
      5
    • Не нисам још активно слушам музику.
      15

Препоручена порука

Надахнут постом Оца Ивана :

Највећи део литургијски утемељених хришћана је управо прошао кроз rock&metall фазу.

Јел сте прошли?

Ја сам још у техно фази мада неслушам толико интензивно као пре годину дана.... Ви?

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Молим Те, обрати пажњу на правопис: Да ли, не слушам.. иза запете се прави размак...

:cheesy2: Увек оставим, ал сад заборавио  bighugbighug

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Наравно  да  сам  прошла  кроз  рок  фазу.

Метал  и  техно  ме нису  могли  заокупити,

што  због  година,

што  због  алергије  на  буку. bighugbighug

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Ја сам прошао кроз све врсте музике, реп, рок , метал....И даље све ово слушам у зависности од распложења.

Али задњих годима највише уживам у изворним песмама. Посебно ме надахњују севдалинке , македонске, косметске и врањанске песме.

А ево ових дана на чему сам док читам :

Подели на овим сајтовима

Ja još uvek prolazim i prolazim i prolazim  dada .....

A da, zaboravih reći  0405_feel, Swarovski gde ti je Punk u nazivu teme?  whackado

Заборавио  :)

Подели на овим сајтовима

Пошто сам треће најмлађе дете у мојој породици, и док су старије сестре слушале музику ја сам хтео да гледам цртане филмове, то ми је прва фаза... једноставно нисам волео музику...

друга фаза је била "Bili Idol" фризура и "Take me down to the paradise city", то је била друга фаза....

трећа фаза је била музика 90-тих... Др. Иги, Моби дик, Енергија, Тап011.... моји први изласци, женске стартовање и у живот разочарање и слично..... одма` на ову фазу се наставља фаза ала Тома Здравковић...

Сад слушам све живо, под условом да ми се свииђа... а то је Хулио Иглесиас, Бери Вајт, Андреа Бочели, Чеда Марковић, Станиша Стошић и слично

whackado :)0405_feel dada dada

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Од кад ме сећање служи текло је овако:

1. Здравко Чолић,Сребрна крила, Генерација 5... фаза и, наравно, Рибља чорба

2. Пекиншка патка фаза

3. AC/DC, Deep Purple,Led Zeppelin фаза

4. DOORS, Janis Joplin, Jimy Hendrix+ЗАБРАЊЕНО ПУШЕЊЕ и АТОМСКО СКЛОНИШТЕ фаза-НАЈДУЖЕ ТРАЈАЛА

5. АЗРА фаза

6. ЕКВ, Хаустор... фаза-ТУ САМ СТАЛА!

7. Сопоћански монаси, Дечански монаси, Теофиловићи... (мушки гласови)

Мада се често вратим на 4, 5. и 6. фазу.

:)

Подели на овим сајтовима

Био некада панкер у срцу и души!  :) Сад преферирам блуз рок,хард рок и по неки пут се вратим љубави из младих дана... панк року. :)

Наравно да су духовна  и класична музика увек у оптицају,али блуз рок чини музички прироритет у мом животу...поготово волим Џони Винтера.

Ајд да се подсетим периода од пре једно 25 година (имао сам 15 година када сам се "заљубио" у панк 0110_hahaha) и музике којом сам,бивши њоме инспирисан,почео своје одрастање 0102_laugh

BAŠ VAS BRIGA - TERMITI  

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...