karadjordje Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 Ставио сам пасворд и може.Скинуо сам zru pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 samo što kad se skine neće da otvori fajl i kaže da je oštećen.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 Ставио сам пасворд и може.Скинуо сам zruЕто решења за моју -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='bliss jeeee' /> bliss jeeeesamo što kad se skine neće da otvori fajl i kaže da je oštećen.... 229229229 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 zezam se zru Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 zezam se bliss jeeeeБрате...јел ти то хоћеш да ми "пумпица" откаже пре времена? zru Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 trošna srčka... taman posla.... zru Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 За 5 минута ће бити на нашем серверу zru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 trošna srčka... taman posla.... zruТрошна срчка,него шта...знаш како кажу за мене:"Коначно је ускладио дух и тело" bliss jeeeeЗа 5 минута ће бити на нашем серверу Одлично! bliss jeeee Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 Еве: https://www.pouke.org/library.php?cid=33 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 Соломоне, хвала ти мајсторе! Прочитао сам ту књигу у библиотеци и пожелео да је имам, чак сам мислио да је мазнем и скенирам, али ти си то урадио - свака част. Штета што оваква сјајна књига не може нигде да се купи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 Ево може код нас да се преузме Да може да се купи, била би на нашој берзи https://www.pouke.org/strana/25/Православна+берза/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 Е свашта, а ја у широком луку заобилазио тај линк. Реко, каква берза па још православна, то ми било као нека хула. Нисам знао да се уствари тамо продају иконе и књиге, никад ми не би пало на памет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 Ето... а ми намерно ставили мало провокативније име :0104cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 Соломоне, хвала ти мајсторе! Прочитао сам ту књигу у библиотеци и пожелео да је имам, чак сам мислио да је мазнем и скенирам, али ти си то урадио - свака част. Штета што оваква сјајна књига не може нигде да се купи. Нема на чему,брате...биће још квалитетних књига које ћу скенирати и аплоудовати,и то књига које су преко потребне сваком верујућем а посебно богословима,а тешко се налазе.Поздрав! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 Само напред брате! Мени се нешто покварио Адобов програм за скенирање, неће да конвертује у Ворд па сам се деморалисао. Чуди ме, а била је то сасвим солидна нелегална верзија. Немам сад времена да то чачкам, али ускоро ћу и ја нешто да допринесем. Јавићу се да не радимо дупли посао, а овде је лако могло да се деси. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука