Solomon Kane Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 Изволите,браћо! Св.Григорије Паламa и Православна мистика - Јован Мајендорф Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 Која је шифра за овај фајл? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 Која је шифра за овај фајл?Шифра? Чек бре да видим ја шта се то дешава! :group111: Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 Која је шифра за овај фајл?Шифра? Чек бре да видим ја шта се то дешава! :group111:Колико видим не треба никакава шифра,јер знам да је нисам ни ставио...ево,скинуо сам је,књига је у пдф-у и нормално се отвара. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 И мени тражи шифру. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 И мени тражи шифру.Ајд избисаћу је и поставићу је опет. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 Пробајте сад па ми реците јел у реду. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 И даље ми тражи пасворд.Аплоудуј га преко ај фајл нета. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 И даље ми тражи пасворд.Аплоудуј га преко ај фајл нета.Како је бре то могуће? Нисам ставио никакав пасворд! Ајд аплоудоваћу га на разне стране па постављам за трен. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 e ovo je baš bez veze..... kad je i 4shared našo da zeza :group111: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 И даље ми тражи пасворд.Аплоудуј га преко ај фајл нета.Како је бре то могуће? Нисам ставио никакав пасворд! Ајд аплоудоваћу га на разне стране па постављам за трен. POdigni ga kod nas. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 И даље ми тражи пасворд.Аплоудуј га преко ај фајл нета.Како је бре то могуће? Нисам ставио никакав пасворд! Ајд аплоудоваћу га на разне стране па постављам за трен. POdigni ga kod nas. Не могу уопште да уђем у администрацију...то је цака иначе би га ја поставио код нас одмах.Ево покушајте на ова два места: http://www.megaupload.com/?d=LQ3FO6TJ http://ifile.it/vop47r3/Sv.Grigorije%20Palama%20i%20Pravoslavna%20mistika%20-%20Jovan%20Majendorf.pdf ...само ми реците да неће ни овде и да бацим овај комп кроз прозор! Пробајте горе онај први постављен фајл да скинете са пасвордом: ellohim...можда сам га некако ставио а да сам заборавио :group111:-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':group111:' /> Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 ifile radi :group111: skinuo sam.... kakav lik ovaj evagrije iz ponta Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 Скинут овај фајл је физички поса 89898989898989 pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 Скинут овај фајл је физички поса 89898989898989Ајд пробај молим те да скинеш онај први линк са 4shared-a и стави пасворд ellohim па ми јави...морам да знам јер ако је тако онда је од сада за сваки мој постављен линк на њему тај пасворд...ајд јави ми,молим те. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука