Deni72 Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 "Pazite da vas ko ne prevari",recite mi molim vas koja je to glava i stih u Jevandjelju po Marku А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 Нађи сам. Имаш руке, очи, Јеванђеље. Какви су ово задаци другима? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 "Pazite da vas ko ne prevari",recite mi molim vas koja je to glava i stih u Jevandjelju po MarkuМислим није уреду да нам ту сад нешто задајеш ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Мај 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 Na poslu sam, ne mogu sad da trazim А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 Изгуглај Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 Јеванђеље по Марку глава 13 стих 5:А Исус одговарајући им поче говорити: Чувајте се да вас ко не превари. http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 Na poslu sam, ne mogu sad da trazim Radim nešto inače bi ti pronašao "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Мај 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 Јеванђеље по Марку глава 13 стих 5:А Исус одговарајући им поче говорити: Чувајте се да вас ко не превари. Hvala А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 Јеванђеље по Марку глава 13 стих 5:А Исус одговарајући им поче говорити: Чувајте се да вас ко не превари. Hvala 1407_love gringrin bgpj је реаговао/ла на ово 1 http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука