Гости Guest ага пије млеко Написано Мај 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Мај 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 е-КРЕМ.........евроКРЕМ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 е-КРЕМ.........евроКРЕМћути, барем нису у питању екрем лука или барда иначе, овај екрем је краљ, колико је искрена песма утолико ми се више свиђа confused клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Мај 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 е-КРЕМ.........евроКРЕМћути, барем нису у питању екрем лука или барда иначе, овај екрем је краљ, колико је искрена песма утолико ми се више свиђа confused мени је мјуза ок...посебно форшпил... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 Легенда....неколико таузн...хахаххаа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 jel ste primetili koliko se zacrveneo kad je pevao confused, nije to za zezanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 Видео сам све народ... идем да тражим човека, а онда сам то планирао и компоновао... а видим овде жене раду а дјецу оставу кући, и ја сам испјевао ту пјесму... Музику ми је радио један Албанац Аћими... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 Ето ја се мучим некако, овај глас, а пушим цигаре 35 година, али опет не сметају ми као цигаре разумијеш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Vladimir Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 ! šta ti znači ovo o. ispred imena Agapije? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Мај 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 ! šta ti znači ovo o. ispred imena Agapije? ништа, видео сам од других клирика па сам и ја ставио... мада, оваква питања се постављају на пп, али добро ајде сад... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 Ја се понадала, интервју поводом предстојећег концерта .. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Лепир Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 Хроничар свакодневнице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
presretach Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 Ekrem Jevric ostao bez posla i snimio novi hit: "Kuća-kuća kuća-kuća" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 ! šta ti znači ovo o. ispred imena Agapije? ништа, видео сам од других клирика па сам и ја ставио... 0205_whistling Možda je logičnije "rev." pa da bude razumljivije Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 Ekrem Jevric ostao bez posla i snimio novi hit: "Kuća-kuća kuća-kuća" .gif' class='bbc_emoticon' alt='0205_whistling' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука