Jump to content

Пријавите се за самобановање!

Оцени ову тему

Препоручена порука

дође ти као пост  joooj

da !

a , imam i božićno-novogodišnji !

i još par kraćih ...

мој отац је причао да не пости и никад неће, па кад сам кренуо да му набрајам, испало је више него ја што пар пута годишње свесно се одричем  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0102_laugh.gif
Подели на овим сајтовима

дође ти као пост  joooj

da !

i još par kraćih ...

мој отац је причао да не пости и никад неће, па кад сам кренуо да му набрајам, испало је више него ја што пар пута годишње свесно се одричем  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0102_laugh.gif
pravi post ili ... kompjuterski ?

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

дође ти као пост  :0104cheesy:

da !

i još par kraćih ...

мој отац је причао да не пости и никад неће, па кад сам кренуо да му набрајам, испало је више него ја што пар пута годишње свесно се одричем  slavabogu
прави.
Подели на овим сајтовима

дође ти као пост  :0104cheesy:

da !

i još par kraćih ...

мој отац је причао да не пости и никад неће, па кад сам кренуо да му набрајам, испало је више него ја што пар пута годишње свесно се одричем  slavabogu
прави.
kako to "nesvesno" posti ?

.

.

Подели на овим сајтовима

дође ти као пост  0202_238

da !

i još par kraćih ...

мој отац је причао да не пости и никад неће, па кад сам кренуо да му набрајам, испало је више него ја што пар пута годишње свесно се одричем  :0104cheesy:
прави.
kako to "nesvesno" posti ?
човек кад има разне страсти па их не упражњава због различитих околности, онда се то може назвати и постом, зар не?

типа срце му је ослабило, па не може више да једе како хоће или шта хоће, већ се храни умереније а практично је неке врсте хране морао и да избаци из јеловника.

тако да он устваи храном преко целе године сад пости, а ја за трећину времена мање од њега. ограничен је и кретањем рецимо, не може на фудбал више.

па онда не може више да ради неке ствари и да ужива у њима, па практично даје жртву и тиме.

и тако све помало и наизглед ситнице, ал се накупи, па испаде озбиљан целогодишњи пост и промена живота.

Бог удеси човека кад види да му душа трпи због ега, па га припрема полако да се смирава, јер је то уствари што човек потајно жели. никад се то не дешава против нечије воље, иако се долази у ситуацију да се шкргуће  :0104cheesy:

видиш, није само неједење пар пута годишње неких ствари пост.

пост је далеко више од тога, а служи стицању смирењу човека кроз различита одрицања или давање жртве.

мој тата је до сад научио како да каже нешто а да не каже НЕ, ал да не каже ни ДА.

стићи ће и дотле, даће Бог, кад је већ крштен у 60 година  :0104cheesy:

а свако има нешто своје што га одвраћа од самог себе.

и тако ти ја кажем, никад не реци никад  :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

Meda the brutal :)

и тако ти ја кажем, никад не реци никад  :cheesy2:

nikad ne reci : "nikad ne reci nikad"  :)

(ima raznih ljudi ...   dada)

наравски, слободна воља је императив, али немој да очекујеш да се неће и узнемирити.

ја верујем да се свако покаје за такво уверење, а што пре - то боље  0202_238

Подели на овим сајтовима

Meda the brutal :)

и тако ти ја кажем, никад не реци никад  klapklap

nikad ne reci : "nikad ne reci nikad"  dada

(ima raznih ljudi ...   :))

наравски, слободна воља је императив, али немој да очекујеш да се неће и узнемирити.

ја верујем да се свако покаје за такво уверење, а што пре - то боље  dada

možeš da veruješ , ali ... mož' da bude , al' ne mora da znači ! :0104cheesy:

.

.

Подели на овим сајтовима

Може бан за мене до суботе?

za kaj >  89898989898989

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

za kaj >  89898989898989

Превише сам на форуму. 0202_238

Мислио сам и ја нешто да смањим сад у току поста,али сад ће тек да буде занимљиво са атеистима тако да... :)

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

za kaj >  89898989898989

Превише сам на форуму. 0202_238

A posle subote ces da smanjis prisustvo  29dz8zk 0409_feel

Не идеш ти нигде или 0202_238

:)

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...