Гости Guest Написано Фебруар 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2011 Ако није проблем,и мени да "зацрните" ник нејм.нема бегања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Фебруар 8, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2011 oću da se samobanujem,može li to,a? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 14, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 oću da se samobanujem,može li to,a? Не може. Може само админ да те банује. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Са дубоким болом и жалошћу се пријављујем за самобановање зато што сам направио велику грешку према предобром нашем оцу Ивану и сада то није ни битно ни важно шта је и како је испало! .mislise. bendoff ekstra Велика ме је срамота и несмем да се појављујем на прелепом сајту ЖРУ кога из дубине душе волим . Још једном опрости мени грешном за оволики преступ и пропуст према теби добри мој оче Иване .Лепо смо се дружили и уживали у предивним текстовима на ЖРУ . Пре свега сам љут на сина који је испао главни кривац за ово што се десило . Срце ми јеца и много ми је ЖАО оче можда сам ово требао да теби пошаљем на пп али овако нека знају сви да ми је много тешко и да се нећу више појављивати на форуму још доста дуго ...... опростите ми сви мени грешнику ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 23, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Ма хајде човече, остави то... то је већ ствар прошлости, идемо даље. Ако то урадиш, онда заправо чиниш највећу грешку и онда све одлази у бесмисао. Све је у реду, идемо даље заједно ка есхатону. bendoff .mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Ма хајде човече, остави то... то је већ ствар прошлости, идемо даље. Ако то урадиш, онда заправо чиниш највећу грешку и онда све одлази у бесмисао. Све је у реду, идемо даље заједно ка есхатону. bendoff .mislise. ekstra останите.... 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 23, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Ма хајде човече, остави то... то је већ ствар прошлости, идемо даље. Ако то урадиш, онда заправо чиниш највећу грешку и онда све одлази у бесмисао. Све је у реду, идемо даље заједно ка есхатону. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 23, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Са дубоким болом и жалошћу се пријављујем за самобановање зато што сам направио велику грешку према предобром нашем оцу Ивану и сада то није ни битно ни важно шта је и како је испало! stadaradim :cheesy2: 0409_feel Велика ме је срамота и несмем да се појављујем на прелепом сајту ЖРУ кога из дубине душе волим . Још једном опрости мени грешном за оволики преступ и пропуст према теби добри мој оче Иване klapklap.Лепо смо се дружили и уживали у предивним текстовима на ЖРУ . Пре свега сам љут на сина који је испао главни кривац за ово што се десило . Срце ми јеца и много ми је ЖАО оче можда сам ово требао да теби пошаљем на пп али овако нека знају сви да ми је много тешко и да се нећу више појављивати на форуму још доста дуго ...... опростите ми сви мени грешнику немО сад да примењујем силу .gif' class='bbc_emoticon' alt='bendoff' /> , сместа да си кренуо са бројањем , ти си заборавио за то , м ekstra Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Jašo,brate naš ajde vrati nam se na forum u tvoju kuću...dođi da brojimo nedostaješ nam kod Moa klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cheesy2:' /> Jašo...ČEKAMO TE! stadaradim 0409_feel “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Gospodine Jaso, stadaradim i ako nismo imali toliko dodirnih tacaka meni bi bilo bas zao ako odete... Otac Ivan vam je oprostio.... Bitnije je sada pokazati da je takva dobrota prihvacena...... Ostanite.... Oce Ivane... Imate zahvalnicu jer ste jos jednom pokazali da ste veliki.... :cheesy2: omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Jašo brate, ne ostavljaj nas stadaradim Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Jašo, brate, znam da ti nije lako... idea Ali, ...moraš da ostaneš, da budeš sa nama. I ja se stidim i 0110_hahaha, vrlo često. I poželim da nestanem, da u zemlju propadnem zbog svojih reči i postupaka, na forumu... .mislise. smej.gif Stid me je od ove dece... Ali, Jašo, brate,zar ne bi to bila gordost tvoja, ako bi, posle ovih naših molbi, stvarno otišao ...? Prema tome, dabome, ostaješ do daljnjeg smej.gif i dežuran si na brojanju:drugarstvo: keka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 dusha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Драги моји форумаши ! Молио бих вас све који сте ми упутили неку врсту подршке и молбе да не одлазим а и с обзиром да ја и отац Иван смо на најбољи могући начин превазишли нешто што само он и ја знамо и оставили далеко од нас негде на маргини нашега живота , заборавите и ви и још да вам кажем да овај поступак оца Ивана само показује колико је он велики Божији пастир и како је заиста велики мисионар који шири Божије речи истине . Хвала ти оче Иване и бићу ти велики следбеник твојих а истовремено и Божијих дела ! Још сам под великом утиском и неком врстом узбуђења, немогу описати . ПОЗДРАВ СВИМА . ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Eeeee to se zove izistinska ljubav...Tako je Jašo,nema uzmicanja,svi idemo ka istom cilju slava3 slava3 slava3 victory78 girl_jumping girl_jumping 0442_feel 1405_love 1405_love 0442_feel 0442_feel Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука