Гости Guest Написано Септембар 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Tj. ne ostavljaj mene samog među ovim windows nemanima 4chsmu1 .... Што Ти ниси више модератор? Престао да одрађујеш фине, лепе & шарене пикчрс, па Те сменили? 4chsmu1 Па није то... човек мало одмара, спрема се за пут па... Шалим се, наравно, хтео сам само мало да га пецнем. Штета што је Искушеник отишао у монахе, био је добар модератор. dada Шалу на страну, нека да Бог да на Агиосу Оросу постане светитељ. Баш сам данас листао неке теме и приметим Искушеника, те сам се питао што га нема, дуже време га нема - где је отишао,јел се и он замонашио?Ако се замонашио то је друго монашење са форума за веома кратко време! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 и шта, хоћете да ми кажете да нико нема жељу за самобаном? 4chsmu1 ево ја ... ја имам жељу ! 3 месеца разлог: досадиће ми овај форум Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Tj. ne ostavljaj mene samog među ovim windows nemanima 4chsmu1 .... Што Ти ниси више модератор? Престао да одрађујеш фине, лепе & шарене пикчрс, па Те сменили? dada Па није то... човек мало одмара, спрема се за пут па... Шалим се, наравно, хтео сам само мало да га пецнем. Штета што је Искушеник отишао у монахе, био је добар модератор. Шалу на страну, нека да Бог да на Агиосу Оросу постане светитељ. Баш сам данас листао неке теме и приметим Искушеника, те сам се питао што га нема, дуже време га нема - где је отишао,јел се и он замонашио?Ако се замонашио то је друго монашење са форума за веома кратко време! Искушеник је сад искушеник на Хиландару. И даће Бог да постане монах. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Tj. ne ostavljaj mene samog među ovim windows nemanima 4chsmu1 .... Што Ти ниси више модератор? Престао да одрађујеш фине, лепе & шарене пикчрс, па Те сменили? 4chsmu1 Па није то... човек мало одмара, спрема се за пут па... Шалим се, наравно, хтео сам само мало да га пецнем. Штета што је Искушеник отишао у монахе, био је добар модератор. dada Шалу на страну, нека да Бог да на Агиосу Оросу постане светитељ. место не спашава, има само тенденцију да развија клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Tj. ne ostavljaj mene samog među ovim windows nemanima 4chsmu1 .... Што Ти ниси више модератор? Престао да одрађујеш фине, лепе & шарене пикчрс, па Те сменили? 4chsmu1 Па није то... човек мало одмара, спрема се за пут па... Шалим се, наравно, хтео сам само мало да га пецнем. Штета што је Искушеник отишао у монахе, био је добар модератор. dada Шалу на страну, нека да Бог да на Агиосу Оросу постане светитељ. Баш сам данас листао неке теме и приметим Искушеника, те сам се питао што га нема, дуже време га нема - где је отишао,јел се и он замонашио?Ако се замонашио то је друго монашење са форума за веома кратко време! тек ће га примити за искушеника. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 и шта, хоћете да ми кажете да нико нема жељу за самобаном? ево ја ... ја имам жељу !3 месеца разлог: досадиће ми овај форум немој после да се жалиш што те схватамо неозбиљно 4chsmu1 4chsmu1 dada клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Tj. ne ostavljaj mene samog među ovim windows nemanima 4chsmu1 .... Што Ти ниси више модератор? Престао да одрађујеш фине, лепе & шарене пикчрс, па Те сменили? 4chsmu1 Па није то... човек мало одмара, спрема се за пут па... Шалим се, наравно, хтео сам само мало да га пецнем. Штета што је Искушеник отишао у монахе, био је добар модератор. dada Шалу на страну, нека да Бог да на Агиосу Оросу постане светитељ. 0409_feel Баш сам данас листао неке теме и приметим Искушеника, те сам се питао што га нема, дуже време га нема - где је отишао,јел се и он замонашио?Ако се замонашио то је друго монашење са форума за веома кратко време! Искушеник је сад искушеник на Хиландару. И даће Бог да постане монах. 319.gif Tj. ne ostavljaj mene samog među ovim windows nemanima 4chsmu1 .... Што Ти ниси више модератор? Престао да одрађујеш фине, лепе & шарене пикчрс, па Те сменили? 4chsmu1 Па није то... човек мало одмара, спрема се за пут па... Шалим се, наравно, хтео сам само мало да га пецнем. Штета што је Искушеник отишао у монахе, био је добар модератор. dada Шалу на страну, нека да Бог да на Агиосу Оросу постане светитељ. prstgore Баш сам данас листао неке теме и приметим Искушеника, те сам се питао што га нема, дуже време га нема - где је отишао,јел се и он замонашио?Ако се замонашио то је друго монашење са форума за веома кратко време! тек ће га примити за искушеника. slava3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Ilija pa šta ću ja tri meseca bez tebe. 0409_feel Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Ilija pa šta ću ja tri meseca bez tebe. 0409_feelилија? prstgore клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Ilija pa šta ću ja tri meseca bez tebe. 0409_feelилија? prstgoreCvele se zove Ilija. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Септембар 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Ilija pa šta ću ja tri meseca bez tebe. 0409_feelилија? prstgoreЛоример? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Ilija pa šta ću ja tri meseca bez tebe. илија? 0110_hahahaCvele se zove Ilija.брате 0110_hahaha :291291291:https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6095.msg234559.html#msg234559 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 и шта, хоћете да ми кажете да нико нема жељу за самобаном? jahojao234ево ја ... ја имам жељу !3 месеца разлог: досадиће ми овај форум немој после да се жалиш што те схватамо неозбиљно :291291291: 0110_hahaha 0110_hahaha зашто пишеш у множини ? твоје схватање мене greengrin мислиш ... твоје мишљење о мени ! ја знам да ти немаш лепо мишљење о мени ! то треба да исповедиш ! кажи ... Оче, има једна на форуму ... Јако ме нервира ! smej.gif Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 и шта, хоћете да ми кажете да нико нема жељу за самобаном? ево ја ... ја имам жељу !3 месеца разлог: досадиће ми овај форум greengrin немој после да се жалиш што те схватамо неозбиљно 4chsmu1 зашто пишеш у множини ? можда и нас има више као вас клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Сви ме нервирате , само себе волим greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука