Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 Молим бановање 31.05-07.06.2010 године (морадох написати и годину, да ме отац Иван не банује до идуће године ), даклем, од сутра на недељу дана. Мада не би ми било проблем да одем на 7 дана и без бановања, али 'вако је сигурније. Јел' важи оче Иване?It'ц ok isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 Јован Swarovski & Лазар су самобановани по њиховој вољи isus-sinai на један, односно недељу дана. Услуга брза и тачна, банујте сами себе само код нас! Ваше Пошто се пријављујем са 10 ип адреса молћу да будем некако скроз банут, да немогу уопште да приступим форуму http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 Јован Swarovski & Лазар су самобановани по њиховој вољи 0102_laugh на један, односно недељу дана. Услуга брза и тачна, банујте сами себе само код нас! Ваше dancedance Пошто се пријављујем са 10 ип адреса молћу да будем некако скроз банут, да немогу уопште да приступим форуму "skroz banut" Jovane mogu li ovo da uzmem za potpis ispod avatara Može li neko da dođe da mi privremeno konfiskuje desktop,jer ako me i banujete neće mi smetati da vas i dalje čitam isus-sinai "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 Јован Swarovski & Лазар су самобановани по њиховој вољи t1253 на један, односно недељу дана. Услуга брза и тачна, банујте сами себе само код нас! Ваше Пошто се пријављујем са 10 ип адреса молћу да будем некако скроз банут, да немогу уопште да приступим форуму "skroz banut" greengrin Jovane mogu li ovo da uzmem za potpis ispod avatara Može li neko da dođe da mi privremeno konfiskuje desktop,jer ako me i banujete neće mi smetati da vas i dalje čitam gringrin Hristos vaskrse 0110_hahaha Може http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 A možemo li i mi ostali nekog da banujemo ili je to samo privilegija administracije? Hristos vaskrse Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 Банујте само овај ИП да вас немучим и онако остајем кући цело поподне 0110_hahaha Hristos vaskrse http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 Да не кажете да не мислимо на вас... иначе смо тако у могућности. Hristos vaskrse 0110_hahaha greengrin gringrin Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 Ne ustrucavajte se da se posluzite:ти си се жалио пре да си окупирам сувише на нету :0104cheesy: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 Ja sam zreo za (auto)baniranje , al' će me gitara (pos'o) banirati za jedno mesec dana (a , na 2 meseca) , tako da čekam to ... a , od septembra - sve iz početka ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 дође ти као пост клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 дође ти као пост da !a , imam i božićno-novogodišnji ! i još par kraćih ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 дође ти као пост da !a , imam i božićno-novogodišnji ! i još par kraćih ... мој отац је причао да не пости и никад неће, па кад сам кренуо да му набрајам, испало је више него ја што пар пута годишње свесно се одричем https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0102_laugh.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 дође ти као пост da !a , imam i božićno-novogodišnji ! i još par kraćih ... мој отац је причао да не пости и никад неће, па кад сам кренуо да му набрајам, испало је више него ја што пар пута годишње свесно се одричем https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0102_laugh.gifpravi post ili ... kompjuterski ? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 дође ти као пост :0104cheesy:da !a , imam i božićno-novogodišnji ! i još par kraćih ... мој отац је причао да не пости и никад неће, па кад сам кренуо да му набрајам, испало је више него ја што пар пута годишње свесно се одричем slavabogupravi post ili ... kompjuterski ?прави. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 дође ти као пост :0104cheesy:da !a , imam i božićno-novogodišnji ! i još par kraćih ... мој отац је причао да не пости и никад неће, па кад сам кренуо да му набрајам, испало је више него ја што пар пута годишње свесно се одричем slavabogupravi post ili ... kompjuterski ?прави.kako to "nesvesno" posti ? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука