Jump to content

стрип "Господе заштити ме!"

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

• Одговори 36
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Pouka :

Svako od nas nosi svoj krst .

On nije lagan, ali je upravo skrojen po našoj mjeri.

Zato ne tražite lakši teret već  prihvatite i nosite svoj  krst, nikada ne znate kad vam može zatrebati upravo takav kakav je.

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Ova sa Krstom je odlicna  bliss jeeee

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

zbog? rezanja vena?ili ukupni utisak?

ма не, то ми је јасно а има и горих приказа жртве у проскомидијама цркава ...

него ми Господ изгледа као лудак и сморен, а онај други ми уопште није јасан ...

и лабораторија са петријевом посуда ми баш некако вуче на вештачки трип, није нимало природно ...

Подели на овим сајтовима

Ista stvar,i odmah mi je palo na pamet ono "...jer Bog tako zavolje svijet da je Sina svojega Jedinorodnoga dao..."

I odmah se otvara pitanje bezvoljne žrtve.Tako da mi je prije ono kao "razmišljanje" nego smor.  0205_whistling

A za ovo "in vitro"  ,čini mi se da je danas to ljudima puno prijemčivije nego neke obične priče .

U svakom slučaju se slažem sa tobom,a svaki strip koji misliš da nije ok,slobodno briši,da ne pravim štetu  0110_hahaha

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Ista stvar,i odmah mi je palo na pamet ono "...jer Bog tako zavolje svijet da je Sina svojega Jedinorodnoga dao..."

I odmah se otvara pitanje bezvoljne žrtve.Tako da mi je prije ono kao "razmišljanje" nego smor.  0205_whistling

A za ovo "in vitro"  ,čini mi se da je danas to ljudima puno prijemčivije nego neke obične priče .

U svakom slučaju se slažem sa tobom,a svaki strip koji misliš da nije ok,slobodno briši,da ne pravim štetu  0110_hahaha

не, не, нисам ни мислио да ме вређа на било који начин, или да ми се не свиђа у смислу да је погрешан.

него, није ми ни приближно дао одсјај свега онога што су ми дали прва три који су погађали у центар.

сем тога што ми није јасно ко је други човек у овом последњем.

дакле, пошто није погрешан, врло је занимљив приступ, све и да је неортодоксан, али мој лични утисак је да није то то ... а да је приближно, свакако да јесте, што га не чини баш потпуно незанимљивим или погрешним, али је већ изгубио суштину тиме што нема одраза или га ја не налазим.

истина је и да је ово врло питко, а да су Јеванђељске приче напорне за ненавикнут ум ...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...