Oglo Написано Мај 27, 2010 Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 не, не, нисам ни мислио да ме вређа на било који начин, или да ми се не свиђа у смислу да је погрешан. него, није ми ни приближно дао одсјај свега онога што су ми дали прва три који су погађали у центар. сем тога што ми није јасно ко је други човек у овом последњем. дакле, пошто није погрешан, врло је занимљив приступ, све и да је неортодоксан, али мој лични утисак је да није то то ... а да је приближно, свакако да јесте, што га не чини баш потпуно незанимљивим или погрешним, али је већ изгубио суштину тиме што нема одраза или га ја не налазим. истина је и да је ово врло питко, а да су Јеванђељске приче напорне за ненавикнут ум ... Pa nisam mislio konkretno na tebe,šta znam,ne bi valjalo da nekoga bacimo u neki loš trip,tako da ako nađeš za shodno dont vori ,samo briši post 0205_whistling a za tipa,pa to mu je "mentor" "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 27, 2010 Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 Не капирам овај последњи.крвна жртв коју је Господ поднео за нас, да би нас вратио у живот из смрти ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 27, 2010 Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 a za tipa,pa to mu je "mentor" ма наравски, али ко је у контексту Православља ...капирам да је тек тако убачен, уместо неког наратора ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 27, 2010 Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 a za tipa,pa to mu je "mentor" ма наравски, али ко је у контексту Православља ...капирам да је тек тако убачен, уместо неког наратора ... U pitanju su Otac i Sin "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 27, 2010 Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 a za tipa,pa to mu je "mentor" ма наравски, али ко је у контексту Православља ...капирам да је тек тако убачен, уместо неког наратора ... U pitanju su Otac i Sinпретпоставио сам, али то ми је бљак варијанта, није једнодихање ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 27, 2010 Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 eh sada da ti bude bljak,onda posmatraj prije kao savjetovanje... "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 27, 2010 Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 бах, компромис ... онда испадне још горе - да је Отац неко ко заговара против своје креације ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 27, 2010 Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 бах, компромис ... онда испадне још горе - да је Отац неко ко заговара против своје креације ... hahahhh nije kompromis nego ljubav je velika,ali šta ćeš ne more protiv sina tj sebe evo naći ću neki bolji,ali očekujem isto recenziju "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јуки Написано Мај 27, 2010 Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 Мислим да би стрип у виду православне иконе са неком занимљивом причом био прави погодак. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 ужас, Господе сачувај и саклони од лудака који не капирају ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tara8 Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 za stripove - UVEK, a pogotovo sa pravoslavnom tematikom., današnjoj generaciji nestrpljivih i slabo koncentrisanih đaka upravo takvo nešto i treba. mene je strip uveo u istoriju koju sada predajem strip kao 9.a umetnost me intrigira, oduševljava, relaksira i jednostavno čini srećnom., volela bih kada bi postojala neka škola stripa za malo starije đake t4431 pa da probam da crtam, mislim da imam nešto malo talenta i uz molitve verovatno bih '' proizvela '' solidan strip, možda i pravoslavni dada slava3 zru nobelll '' знање често осиромаши доброту, доброта увек обогати знање '' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tara8 Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 Pouka : Svako od nas nosi svoj krst . On nije lagan, ali je upravo skrojen po našoj mjeri. Zato ne tražite lakši teret već prihvatite i nosite svoj krst, nikada ne znate kad vam može zatrebati upravo takav kakav je. fenomenalno, ostala sam bez teksta-------------------- '' знање често осиромаши доброту, доброта увек обогати знање '' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tara8 Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 dirljivo i tako, tako istinito, samo sto to cesto ljudi zaboravljaju kao ovaj lik iz stripa '' знање често осиромаши доброту, доброта увек обогати знање '' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука