ruska kneginjica Написано Јун 13, 2010 Пријави Подели Написано Јун 13, 2010 Hej Zeljko, hocu da postavim fotografiju ovde, ali ne znam kako... pomagaj... Sanja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 13, 2010 Пријави Подели Написано Јун 13, 2010 ево овако: кад кликнеш да одговориш ископирај линк где се налази сличица и обележи је левим кликом миша да поплави као на слици и онда кликни на приказано дугме, после тога пошаљи пост и приказаће се сличица ... линк где се налази сличица http://i78.photobucket.com/albums/j102/yevod/untitled2-1.jpg како изгледа линк после обележавања и кликтања на иконицу из горе приказане сличице [img]http://i78.photobucket.com/albums/j102/yevod/untitled2-1.jpg[/img] клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ruska kneginjica Написано Јун 13, 2010 Пријави Подели Написано Јун 13, 2010 fotografija je na mom hard disku, a ne na net linku... nece ili sam ja glupavko 89898989898989 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 13, 2010 Пријави Подели Написано Јун 13, 2010 fotografija je na mom hard disku, a ne na net linku... nece ili sam ja glupavko 89898989898989 Уплоадуј овде: http://tinypic.com/ И кад уплоадујеш, изаћи ће ти четири линка. Један од тих ти је директан, а други од тих ти је за форуме. Значи, само копираш то друго у post. (не знам дал' је други по редоследу, пише forums) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ruska kneginjica Написано Јун 13, 2010 Пријави Подели Написано Јун 13, 2010 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 13, 2010 Пријави Подели Написано Јун 13, 2010 Слике Руских цркви су саме по себи стварно прелепе , стил градње руских цркви се мени посебно допада , а и волим кад видим да се тренутне политичке вође толико колико ангажују по питању свог духовног живота. Слава Богу , мало је политичара који истински. Daj neki link za ovako dobre slike... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 13, 2010 Пријави Подели Написано Јун 13, 2010 сања, генијална је фотка драго ми је да си поносна на своју сестру heaven клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ruska kneginjica Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 bighugbighug.gif' class='bbc_emoticon' alt='bighugbighug' /> ...Kakvo iznenadjenje, moja ekipa...Milane, pozdrav! Hvala, bas volim da se pravim vazna svojom sekom... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> ...Kakvo iznenadjenje, moja ekipa...Milane, pozdrav! Hvala, bas volim da se pravim vazna svojom sekom... хеј хај bliss jeeeeима нас свуда confused клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 .gif' class='bbc_emoticon' alt='bliss jeeee' /> ...Kakvo iznenadjenje, moja ekipa...Milane, pozdrav! Hvala, bas volim da se pravim vazna svojom sekom... Која си ти на слици? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 confused.gif' class='bbc_emoticon' alt='bliss jeeee' /> ...Kakvo iznenadjenje, moja ekipa...Milane, pozdrav! Hvala, bas volim da se pravim vazna svojom sekom... Која си ти на слици? Чуј која? Па она близнакиња ! Сања, зар не видиш ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 confused.gif' class='bbc_emoticon' alt='bliss jeeee' /> ...Kakvo iznenadjenje, moja ekipa...Milane, pozdrav! Hvala, bas volim da se pravim vazna svojom sekom... Која си ти на слици? Чуј која? Па она близнакиња ! Сања, зар не видиш ? Ти се то шегачиш са мном? 245245245 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 confused.gif' class='bbc_emoticon' alt='bliss jeeee' /> ...Kakvo iznenadjenje, moja ekipa...Milane, pozdrav! Hvala, bas volim da se pravim vazna svojom sekom... Која си ти на слици? е бре цвеле, па погледај постове уназад клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 confused.gif' class='bbc_emoticon' alt='bliss jeeee' /> ...Kakvo iznenadjenje, moja ekipa...Milane, pozdrav! Hvala, bas volim da se pravim vazna svojom sekom... Која си ти на слици? е бре цвеле, па погледај постове уназад Ал сам муфљуз. 0110_hahaha Видех сад... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сава Савановић Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 .gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' /> ...Kakvo iznenadjenje, moja ekipa...Milane, pozdrav! Hvala, bas volim da se pravim vazna svojom sekom... Којом секом ,од оне две горе ? - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука