JESSY Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 http://i19.tinypic.com/4bsedjp.jpg Перса је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 RYLAH and Мара је реаговао/ла на ово 2 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 obi-wan, Мара and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 http://www.miloshorvat.com/blog/poroka-plezalcev-na-kekcevi-domaciji-wedding-of-two-climbers-in-slovenian-alps/ Мара, RYLAH and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 http://www.miloshorvat.com/blog/dasa-grega-brina/ RYLAH and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 http://www.miloshorvat.com/blog/rainy-wedding-in-ljubljana-dezevna-poroka-v-ljubljani-2/ RYLAH, Иван ♪♫ and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 Иван ♪♫, obi-wan and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 Zivot je lep! ladan Дуња је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 RYLAH and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 Дуња, Мара, Иван ♪♫ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 Иван ♪♫, Перса, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 RYLAH, Перса, Иван ♪♫ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 Himalaji bgpj and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 JESSY and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 6, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2012 bgpj, JESSY, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука