Гости Guest Оливера Написано Мај 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 bighugbighug bighugbighug Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 Знам где сам стајао. НОбратио сам пажњу на људе око себе тада на Литургији, и знам како сам био обучен и торбу коју сам носио. Има још један с репом али сам схватио да нема торбу на рамену и нисам ја а и реп није мој. Jefimija88 and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Мај 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 Близнакиње Сања и Герасими (Тања) Посета Грчког манастира Ковиљском манастиру копирајт ортфото, Љуба Рус http://www.orthphoto.net/photo.php?id=54674&id_jezyk=1 звончица је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Мај 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 Да, баш лепа слика... algabacaju Обе насмејане. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 Olja, imaš li ovu sliku većih dimenzija? Hteo bih da je stavim kao pozadinu ..... Стари је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игрутин Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 Слике Руских цркви су саме по себи стварно прелепе , стил градње руских цркви се мени посебно допада , а и волим кад видим да се тренутне политичке вође толико колико ангажују по питању свог духовног живота. Слава Богу , мало је политичара који истински. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 Најзад да и ја видим Герасими (Тању) ... звончица је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Најзад да и ја видим Герасими (Тању) ...брате исте су клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Најзад да и ја видим Герасими (Тању) ... У ком је манастиру Ова сестра Герасими ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Могуће у Ормилији , некако повезујем са тим кад су долазиле ( пун аутобус ) ове сестре у посети СПЦ или сада кад је била канонизација?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Како ми рече Сања у манастиру светог Крста код Атине. Тако некако... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Како ми рече Сања у манастиру светог Крста код Атине. Тако некако... Е лепо , лепо , има тај манастир , тј.чуо сам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
раб.аџија Написано Јун 11, 2010 Пријави Подели Написано Јун 11, 2010 метеорске слике Стари, Jefimija88, Arsenija and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ruska kneginjica Написано Јун 13, 2010 Пријави Подели Написано Јун 13, 2010 Sestra Gerasimi je u manastiru Casnog Krsta u Mapsosu kod Korinta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука