Jump to content

Погрешна веровања

Препоручена порука

???????? рече:

???????, ?? ??????????. ????? ???????? ????? ????????.

da,ali je moje.....i ja ga iskreno iznosim......ne pretendujem na istinu.....

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости
  W.A.Mozart рече:
  ???????? рече:

???????, ?? ??????????. ????? ???????? ????? ????????.

da,ali je moje.....i ja ga iskreno iznosim......ne pretendujem na istinu.....

????? ?? ??? ?? ??????, ??? ?????? ? ?? ?? ?? ???? ???? ??????? ?????.

??? ??????? ?? ?? ????????? ??? ????????, ???? ????? ????? ? ??????????? ???? ?? ????????? ??????.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Моцарт је колико ја знам био масон и врло уврнут тип.

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

????????? рече:

?????? ?? ?????? ?? ???? ??? ????? ? ???? ?????? ???.

...? ??????? ???? ?? ????? ?? ????????????? ??????.  klapklap  crvenilo

ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова.

Подели на овим сајтовима

????????? рече:

?????? ?? ?????? ?? ???? ??? ????? ? ???? ?????? ???.

eh...kad mediokritet procenjuje genijalca obi?no strada ovaj drugi..................

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

evo poslušaj uvrnutog masona......ako imaš blagoslov,to jest

RICHTER & BARSHAI Mozart Piano Concerto No.5 1st mov.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ја јесам и медиокритет и нико и ништа и нисам никакав генијалац - али зар је мера нечега бити генијалац?

Подели на овим сајтовима

Ако је неко генијалац то не мора да значи да он нешто вреди - пуна је планета генијалаца и великих умова. Хитлер је био генијалац - па не видим да је добро донео. Већина генијалаца су били строго антиправославни људи - као што је Моцарт био - био је масон и скоро сву своју музику и стварање је посветио масонерији и масонској идеји (читај сатанистичкој). Та музика коју је он стварао може се изједначити са данашњим тешким роком и осталом сатанистичком музиком.

Нема разлке између Моцарта и једног данашњег виртоузног бенда - нпр. Ајрон Мејден - обоје су надпросечно талентовани -али џабе када су свој таленат злоупотребили на службу мамону.

Подели на овим сајтовима

????????? рече:

?? ????? ? ??????????? ? ???? ? ????? ? ????? ??????? ????????? - ??? ??? ?? ???? ?????? ???? ??????????

???? ? ???? ??????, ?????. ??????????? ?? ???, ?????? ???. ?????? ?? ?? ???????? ?? ?? ?? ???? ???? ?????????, ? ?? ??? ??? ???? ?? ????. ???????, ?? ???? ??????? ????? ???? ???? ??? ??? ??????????. ???? ?? ?????? ? ??????, ?? ?????? ? ?? ?? ???????? ?????? ?????? ??? ???? ?? ?? ??? ? ???????????? ???? ?? ?? ???? ??????????.

Подели на овим сајтовима

?????????? рече:
  ????????? рече:

?? ????? ? ??????????? ? ???? ? ????? ? ????? ??????? ????????? - ??? ??? ?? ???? ?????? ???? ??????????

???? ? ???? ??????, ?????. ??????????? ?? ???, ?????? ???. ?????? ?? ?? ???????? ?? ?? ?? ???? ???? ?????????, ? ?? ??? ??? ???? ?? ????. ???????, ?? ???? ??????? ????? ???? ???? ??? ??? ??????????. ???? ?? ?????? ? ??????, ?? ?????? ? ?? ?? ???????? ?????? ?????? ??? ???? ?? ?? ??? ? ???????????? ???? ?? ?? ???? ??????????.

??????? ???? ??? ?????? ??????? - ?? ?????? ??????????? - ?? ?????? ???? ? ????? ???????. ??? ??????? ??????????? ? ?? ?? ??? ? ???? ???????/?.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

:cmizdrenje: jeste bio mason,glupo je poricati i uopšte diskutovati ...moje je mišljenje da je to uradio zbog novca koji su mu masoni davali ali kad su videli da nije ideološki uz njih šutnuli su ga...kako drugačije tumačiti činjenicu da se ne zna gde mu je grob.....zar bi masoni to dozvolili.....na sahrani su mu bila 2 čoveka...a i njih je rasterala kiša....

iskreno,briga me i da je bio satanista.....ja osećam Mocartov duh  kroz muziku koju je pisao,vidiš,tu nema diskusije i svi argumenti padaju,u muzici je dvosmislenost nemoguća...a mocartova muzika kaže-dodji ocu.....

i još nešto,zaista retko se može sresti pravoslavac koji po pitanju umetnosti nema fašistički stav....hvala bratu aleksandru za normalne komentare-ostali se svode na to da ko nije pravoslavac bolje da se nije radjao......zahvaljujem

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...