Jump to content

Solo: A Star Wars Story - utisci o filmu (SPOILER ALLERT!)

Оцени ову тему

Препоручена порука

@Goku je prvi odavde pogledao film, pa da otvorimo temu, da mozemo da pricamo ko sve bude gledao. :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Мени се свидио. Можда дијелом зато што сам баш имао поприлично ниска очекивања (и не само ја, на ппремијери више него полу празна једна од мањих сала).

IMDB вели 7.2, ја ћу бити великодушан па дати осмицу. За 135 минута ме није ни једном сморио, мада руку на срце већина је поједностављена прича и акција, што је ок.
Рон Хауард га је ипак успио извући. Чак се и Алден трудио да скине неку Фордову мимику, гестове, онај препознатљиви полу-осмијех. Далеко је то од Фордове харизме и шарма, али пролазна оцјена за труд. 

Моменат како је Хан Соло добио име подсјећа на начин (ко је читао и ко се сјећа стрипа "Летећи Тигрови") како је Мистер Но добио надимак :) 

Мало ме срамота да признам, али како нисм гледао анимирану серију Ребелс, изненади ме појава једног лика кога сам сметрао мртвим из приквела ;)

Све у свему, препорука, па донесите свој суд.

Детаљнију анализу очекујемо од Обија када погледа ;)

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

И само битна напомена:

немој да би неко случајно гледао овај:

Dd4Zt3eU8AAw05L.jpg

То није тај филм!!! 
:)

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 1.6.2018. at 11:40, Goku рече

И само битна напомена:

немој да би неко случајно гледао овај:

Dd4Zt3eU8AAw05L.jpg

То није тај филм!!! 
:)

овај ћу обавезно да погледам:))):))

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...