Paradoksologija Написано Мај 18, 2018 Пријави Подели Написано Мај 18, 2018 пре 4 минута, Natasa. рече Ali ga drugačije doživljavaš sa godinama . Isto kao Koeljo-jedno je u osnovnoj školi, da ne kažem obdaništu, ali je zabrinjavajuće ako te fascinira kao odraslu osobu. Totalno je za one dokonašice koje se lože na plitku self-help psihologiju . Koelja sam čitala sa 15 i još tad mi je bio za obdanište. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 18, 2018 Пријави Подели Написано Мај 18, 2018 пре 1 минут, Paradoksologija рече Koelja sam čitala sa 15 i još tad mi je bio za obdanište. Al si bila matora . Stvarno je tragično kad vidim odraslu osobu koju Koeljo fascinira. Self-help, New age, Aquarius i te fore Рапсоди and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 18, 2018 Пријави Подели Написано Мај 18, 2018 Управо сада, Natasa. рече Al si bila matora . Stvarno je tragično kad vidim odraslu osobu koju Koeljo fascinira. Self-help, New age, Aquarius i te fore Pročitala sam Alhemičara na nekoj dosadnoj žurci Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 18, 2018 Пријави Подели Написано Мај 18, 2018 пре 1 минут, Paradoksologija рече Pročitala sam Alhemičara na nekoj dosadnoj žurci I još više si se smorila...propalo ti veče . Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 18, 2018 Пријави Подели Написано Мај 18, 2018 пре 1 минут, ana čarnojević рече da okej, videla sam da se taj pristup koristi u postmodernom čitanju Šekspira. vidim da u literaturi imate i Yokija Milutinovića. toliko sam matora da mi je on bio asistent dok nije zapalio u London. e vidiš, baš on, dok sam sedela u slušaonici i to sa divnim Nebojšom Dugalićem koji je celih mesec dana uredno dolazio na predavanja i hvatao beleške...umesto svoje devojke Ane koja je bila bolesna...rekao je jednu rečenicu o književnosti koju pamtim. nije bitno kako glasi, ali eto...dodjosmo do Zokija. nije malo cica bilo zaljubljeno u njega ali je dečko bio gej. tad nismo ni pretpostavljali da je to moguća varijanta. Nego...šta ti misliš o Nemuštom jeziku ? Arhaična priča sa dobrom poentom ili kulturološka katastrofa? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 18, 2018 Пријави Подели Написано Мај 18, 2018 пре 4 минута, ana čarnojević рече da, okej, videla sam da se taj pristup koristi u postmodernom čitanju Šekspira. vidim da u literaturi imate i Zokija Milutinovića. toliko sam matora da mi je on bio asistent na prvoj dok nije zapalio u London. e vidiš, baš on, dok sam sedela u slušaonici i to sa divnim Nebojšom Dugalićem koji je celih mesec dana uredno dolazio na predavanja i hvatao beleške...umesto svoje devojke Ane koja je bila bolesna...rekao je jednu rečenicu o književnosti koju pamtim. nije bitno kako glasi, ali eto...dodjosmo do Zokija. nije malo cica bilo zaljubljeno u njega ali je dečko bio gej. tad nismo ni pretpostavljali da je to moguća varijanta. OK... nego, hoćeš da ti pozajmim svoj primerak Anatomije kritike? Obećavam da je uživancija, i to totalno pravoverna, za razliku od okultiste Junga. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 18, 2018 Пријави Подели Написано Мај 18, 2018 Управо сада, ana čarnojević рече dogovorićemo se. na Junga nisam pomislila ima tome 20 godina. al da se neko petlja u bajke to neće da može. Ih, ja i dalje ponegde citiram Junga, ali uglavnom tamo gde uklapa, recimo kod modernista na koje je uticao... A u bajke svi smemo da se petljamo, zajedničke su. ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 18, 2018 Пријави Подели Написано Мај 18, 2018 пре 25 минута, ana čarnojević рече dogovorićemo se. na Junga nisam pomislila ima tome 20 godina. al da se neko petlja u bajke to neće da može. pogotovo ne elementi kao sto je Klaud. A kakvi bi to elementi bili? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 18, 2018 Пријави Подели Написано Мај 18, 2018 пре 17 минута, ana čarnojević рече katastrofa Zbog batina? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 18, 2018 Пријави Подели Написано Мај 18, 2018 пре 3 минута, ana čarnojević рече ma zezala sam se. dobra je priča, ima svoje vrednosti, možeš da posmatraš i to kako se junak menja i šta moć tog dara čini od njega. u tom svetlu on od pozitivnog postaje negativan junak. nije umeo da nosi tu moć na pravi način. Ovo je već zanimljivo...bi li nam još pisala? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 18, 2018 Пријави Подели Написано Мај 18, 2018 пре 10 минута, ana čarnojević рече ma zezala sam se. dobra je priča, ima svoje vrednosti, možeš da posmatraš i to kako se junak menja i šta moć tog dara čini od njega. u tom svetlu on od pozitivnog postaje negativan junak. nije umeo da nosi tu moć na pravi način. Gde bre postaje negativan junak sad ce jos i da izmisljamo samo da opravdamo svoje misljenje... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 18, 2018 Пријави Подели Написано Мај 18, 2018 пре 2 минута, ana čarnojević рече pa ne znam Nato, svaki dar je velika odgovornost. jednom sam procitala npr. da velika inteligencija trazi veliku dobrotu i slazem se sa tim. zasto kazu daj coveku vlast i videces kakav je. on je imao moc, bio je u poziciji iznad svih. i sta je uradio...nije odoleo iskusenjima. ko je po tebi pozitivan junak u prici? po meni onaj jadni pas sa dva zuba u glavi. Kako nije odoleo iskušenju? Nije rekao svoju tajnu. Nisam ni razmišljala u pravcu pozitivan-negativan lik. Osim njegove supruge koja je besmisleno, negativno radoznala. On je rešio taj problem, u kontekstu našeg vremena, na negativan način, ali u kontekstu tog vremena to nije bilo neuobičajeno. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 18, 2018 Пријави Подели Написано Мај 18, 2018 пре 1 минут, ana čarnojević рече losa strana je da saznas da neko hoce da te izda. i onda ga ubijes. menjas se. Da li se menjaš ili pokazuješ ko si? E sad što se tiče izdaje i ubistva-da li nije odoleo iskušenju ili su se stvari tako nekad rešavale? ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 18, 2018 Пријави Подели Написано Мај 18, 2018 пре 2 минута, Natasa. рече Da li se menjaš ili pokazuješ ko si? E sad što se tiče izdaje i ubistva-da li nije odoleo iskušenju ili su se stvari tako nekad rešavale? Ne kapiram gde ste pronasle motiv izdaje? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 18, 2018 Пријави Подели Написано Мај 18, 2018 пре 3 минута, cloudking рече Ne kapiram gde ste pronasle motiv izdaje? Кад је било око поноћи, али курјаци заурлају, а пси залају. Курјаци говоре својим језиком: „Можемо ли доћи да учинимо штету, па ће бити меса и вама?" А пси одговарају својим језиком: „Дођите, да бисмо се и ми најели!" Али међу псима бијаше један матори пас, који само још два зуба имадијаше у глави. Онај матори пас стане говорити курјацима: „Тамо њима то и то! Док су још ова два зуба мени у глави, нећете ви учинити штете моме господару." А то газда све слуша и разуме што они говоре. Кад ујутру сване, онда газда заповеди да све псе потуку само онога маторога пса да оставе. http://www.umotvorine.net/sr/articles/details/38/Немушти+језик http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука