Jump to content

Живот ван планете Земље?

Verujem u život van planete Zemlje?  

28 члановâ је гласало

1. 1. Verujem u život van planete Zemlje?

• da
      6
    • ne
      13
    • nisam siguran
      3
    • to su demoni a ne vanezemaljci
      7
    • nešto peto
      1

Препоручена порука

• Одговори 74
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Била је популарна јер је играла на карту сваког 24-ог фрејма... илити сублимиране поруке.

Kaj, kaj? O čemu ti to?

Misliš ono jedan kadar sa nekom reklamom koju oko ne registrira, ali mozak da.

Ma daj. To je samo urbana legenda.

ако мислиш на саме сублиминалне поруке, пепси је већ одговарао кривичном одштетом за њих.

ако мислиш на сам серијал, ја бих се запитао зашто се у свакој епизоди понавља број 42 константно, и НИЈЕДНОМ није изостављен да се не појави  :bla:

Подели на овим сајтовима

Mi Hrišćani vjerujemo da se Tvorac cijelog univerzuma ili svih univerzuma ovaplotio "radi nas ljudi i radi naseg spasenja i postao covjek" ,Sin Božiji nas je počasvovao neshvatljivom čašću kad se sjedinio sa nama ,postao jedan od nas, "ne andjeo ,već čovjek", ja bi i dodao ne vanzemaljac, zato ne želimo da rasplinjavamo svoju vjeru vjerujući  u vanzemaljce koji se samo u Americi javljaju gdje su i izmišljeni, već vjerujemo samo u Jednoga Živoga Gospoda koji nam se svakodnevno  neumorno projavljuje i svjedoči sam sebe. [glow=red,2,300]Ja vjerujem samo u ono sto je u simvolu vjere ,Svetom Pismu i Svetom Predanju Crkve, a tamo nema nikakvih naznaka vanzemaljaca, a opet ko želi da vjeruje u njih niko mu ne brani [/glow] ,samo znajte da starac Tadej kaže i to da nam sve biva po vjeri nasoj, pa zato treba i paziti u šta vjerujemo.

Мешаш бабе и жабе!!!!Ја верујем да постоји живот ван Земље,а не кажем да верујем у њих.Исто као што верујем да постоје делфини,ајкуле или китови,а никад их нисам видео уживо,али то не значи да верујем у њих.

Можда је тај живот ван Земље попут траве или амебе,а можда и нешто развијеније од самих људи!Нама је символ вере дат нешто попут "рецепта" да би оздравили од прародитељског греха,а то не значи да ако неко примењује терапију од неке опаке болести не треба да иде у музеј или позориште и да негира све оно што није у саставу његове терапије

твоја ''вера'' је у супротности са Символом Вере.

[glow=red,2,300]запитај се, колико пута треба Христос да се распне[/glow], да би свим тим људима, који наводно, живе ван Земље проповедао својом жртвом.

помири се, једини смо у свемиру.

Zamisli da je univerzum jedan grad.....to ne znaci da su svi stanovnici u tom gradu bolesni

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Ne verujem, jer ne znam. U šta, dakle, da verujem?

Međutim, u zadnje vreme dobijamo opomene od vodećih astrofizičara i astronoma da se malo pazimo od poruka vanzemaljcima (među njima npr. Stephen Hawkins), da ne bude da naletimo na jednu ljutu speciju; a susreti sa različitim kulturama (= vanzemaljcima u ovom slučaju) bili su uvek na štetu nerazvijenijih.

Oni naravno polaze od toga da postoji inteligentni život van naše planete..

Ja kao Hrišćanin opet mislim da ne postoji. Možda postoji u obliku bakterija itd., [glow=red,2,300]ali mislim da inteligentni život, dakle vanzemaljci ne postoje.[/glow]

Nisi ni svestan koliko gresis

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

пронађите сублиминалну поруку

]Bush Campaign 'Rats' Subliminal Message

Dobro to sa rečju "rats"-pacovi je više fora.

Ovo dole je prava sublimirana poruka. Svetski su je uradili. Objašnjenje bajice što je napravio video, sa usporavanjem snimka...poučno...

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=77ODTRzSJc0&feature=related

Odsad u svoje video uratke ubacujem bez ikakve nadoknade reč "ŽRU-ŽIVA REČ UTEHE".  algabacaju

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Ne verujem, jer ne znam. U šta, dakle, da verujem?

Međutim, u zadnje vreme dobijamo opomene od vodećih astrofizičara i astronoma da se malo pazimo od poruka vanzemaljcima (među njima npr. Stephen Hawkins), da ne bude da naletimo na jednu ljutu speciju; a susreti sa različitim kulturama (= vanzemaljcima u ovom slučaju) bili su uvek na štetu nerazvijenijih.

Oni naravno polaze od toga da postoji inteligentni život van naše planete..

Ja kao Hrišćanin opet mislim da ne postoji. Možda postoji u obliku bakterija itd., [glow=red,2,300]ali mislim da inteligentni život, dakle vanzemaljci ne postoje.[/glow]

Nisi ni svestan koliko gresis
ајмо аргументе, фотке, докази.

не бројке, хипотезе, мусаве фотке ...

Подели на овим сајтовима

Једна ствар ми није јасна, зашто те ванземаљце људи замишљају као напреднију врсту од нас?

Као да су они имали више времена да еволуирају (из трећег пута сам ово евоулирају) од нас, кад је велики прасак ваљда за све био у исто време?

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Mi Hrišćani vjerujemo da se Tvorac cijelog univerzuma ili svih univerzuma ovaplotio "radi nas ljudi i radi naseg spasenja i postao covjek" ,Sin Božiji nas je počasvovao neshvatljivom čašću kad se sjedinio sa nama ,postao jedan od nas, "ne andjeo ,već čovjek", ja bi i dodao ne vanzemaljac, zato ne želimo da rasplinjavamo svoju vjeru vjerujući  u vanzemaljce koji se samo u Americi javljaju gdje su i izmišljeni, već vjerujemo samo u Jednoga Živoga Gospoda koji nam se svakodnevno  neumorno projavljuje i svjedoči sam sebe. [glow=red,2,300]Ja vjerujem samo u ono sto je u simvolu vjere ,Svetom Pismu i Svetom Predanju Crkve, a tamo nema nikakvih naznaka vanzemaljaca, a opet ko želi da vjeruje u njih niko mu ne brani [/glow] ,samo znajte da starac Tadej kaže i to da nam sve biva po vjeri nasoj, pa zato treba i paziti u šta vjerujemo.

Мешаш бабе и жабе!!!!Ја верујем да постоји живот ван Земље,а не кажем да верујем у њих.Исто као што верујем да постоје делфини,ајкуле или китови,а никад их нисам видео уживо,али то не значи да верујем у њих.

Можда је тај живот ван Земље попут траве или амебе,а можда и нешто развијеније од самих људи!Нама је символ вере дат нешто попут "рецепта" да би оздравили од прародитељског греха,а то не значи да ако неко примењује терапију од неке опаке болести не треба да иде у музеј или позориште и да негира све оно што није у саставу његове терапије

твоја ''вера'' је у супротности са Символом Вере.

[glow=red,2,300]запитај се, колико пута треба Христос да се распне[/glow], да би свим тим људима, који наводно, живе ван Земље проповедао својом жртвом.

помири се, једини смо у свемиру.

Zamisli da je univerzum jedan grad.....to ne znaci da su svi stanovnici u tom gradu bolesni
још како значи, кад су сви од једног оца - Адама, сем тога што су пале природе и грешни јер је само један без греха - Бог.

Адам је не само то урадио већ је ЦЕЛУ ТВОРЕВИНУ повукао у смрт.

дакле не само људе, ВЕЋ СВЕ ШТО ЈЕ ЖИВО И ДИШЕ.

Подели на овим сајтовима

Е, пре него што почнете пустите ово као подлогу:  slavabogu

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=JDZBgHBHQT8

Vanzemaljci oteli Vojadžer 2?

Tehnologija - Nauka | SrbijaNet | 14 maj 2010

Nemački naučnik Hartvig Hausdorf, specijalista za proučavanje NLO, smatra da su svemirsku letelicu "Vojadžer 2" (Voyager 2), koju je NASA lansirala 1977. godine, otela bića iz svemira.

"Vojadžer" je prestao da šalje signale na Zemlju 22. aprila i od tada mu gubi svaki trag. Prema Hausdorfu, vanzemaljci na taj način pokušavaju da kontaktiraju sa Zemljom. Svoju tvrdnju Hausdorf potkrepljuje činjenicom da je "Vojadžer" prije nestanka slao čudne i do sada nezabeležene signale.

U "Vojadžeru 2" nalazio se disk na kojem je snimljena poruka dobrodošlice vanzemaljcima na 55 svetskih jezika.

Hausdorf nije jedini naučnik koji veruje da su vanzemljaci oko nas. "Šanse da otkrijemo život na drugim planetama sada su veće nego ikad", izjavio je poznati britanski astrofizičar lord Martin Ris na konferenciji posvećenoj vanzemaljcima početkom godine. "Tehnologija je toliko napredovala da se sada realistički nadamo da ćemo otkriti planete veličine naše Zemlje" - naglasio je Ris.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest srna u izgubljenom raju

"Ja sam tog dana obavljao najnormalnije funkcije ovaj

jutarnje, zaljevao sam pesticidima polje iznad bukovice

kad se iznenada, na lijevoj strani sam u vidokrugu primjetio

neki eee objekat eee nepoznat koji je bio bljestav

ustvari mjenjo je boju

ustvari bio je zut, zelenkaste boje

povremeno

onda sam iznenada, zacudio sam se jer sam primjetio

da avion jednostavno stoji na mjestu i da se elisa pri tom ne okrece