Сава Савановић Написано Мај 13, 2010 Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Мај 13, 2010 Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 Ајде, ко плете од вуне и која је цена? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 Хм, реклама прилично нездрапно постављена. Ово и није реклама. Такође, Г. Сава није питао Модерацију за постављање рекламе. Дакле, ускоро ћемо све то средити. Позивамо људе који се баве делатностима који су на корист Цркве да нам се јаве ради договора око рекламирања. Наравно ако су расположени. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Мај 13, 2010 Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 Ма ја плетем све живо и од џакова ако треба. Од вуне ? Зависи какве вуне и која величина, мисим све зависи... Па, лепо направи ценовник свега тога од чега зависи. 0110_hahaha ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Мај 14, 2010 Пријави Подели Написано Мај 14, 2010 Ма ја плетем све живо и од џакова ако треба. Од вуне ? Зависи какве вуне и која величина, мисим све зависи... Па, лепо направи ценовник свега тога од чега зависи. 0110_hahaha Па вуна од које се плету бројанице, не знам где се набавља, црне боје,иамо сам једну такву раније, 33 чворића. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Мај 14, 2010 Пријави Подели Написано Мај 14, 2010 Оги, то се односило на Жељка. Каже да плете бројанице "и од џакова ако треба". Рек'о, ако се већ тиме бави, што не напише ценовник производа које нуди, па тако и цене тих бројаница од вуне. Да сабере од чега све зависи цена и онда да овде понуди. 0110_hahaha ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gliso Написано Фебруар 11, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2013 Ja pletem brojanice vec 15 godina i sretao sam se za raznim "pletacima", ali ovo jos nisam cuo. Postoje ljudi koji se mnogo igraju sa brojanicama! Cena pletene vunene brojanice od 33 cvorica je 500 din , a od 100 cvorica 1000 din, a na veliko naravno druga cena. Evo i jos jednog retkog i starog nacina kako se izradjuju brojanice, pa ko je zainteresovan neka pogleda. pozz http://www.facebook.com/pages/Brojanice-opsivane-vladicanske-svila/196604820378547 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sneza Dj. Написано Фебруар 11, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2013 I mi pletemo brojanice Od sujtasa.. sa 33 cvorica, decije i u raznim bojama.. Kao i krstice. Od 60 do 100 din Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Славко Написано Август 2, 2019 Пријави Подели Написано Август 2, 2019 Помаже Бог и Честитам празник Св. Илија свим славарима и онима којима није слава. Имао бих једно питање у вези Бројанице. На жалост моју, покидала ми се. Бројала је 50 полудрагих камена. Молио бих за савет, пошто ми је намера да је сачувам и да је саставим али овога пута од 33 каменчића. Да ли би то било у реду? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука