виноградар Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=WyxkdP-5mD0 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 ovo si mislila? ...da, Bebe je nevjerovatna Данче* је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 ovo si mislila? ...da, Bebe je nevjerovatna Volim da je slusam,obozavam njene pesme.. Ayla је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 ...omiljena Данче* је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 ...omiljena ...I moja BIG BIG facenew22222222 Ayla је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 23, 2014 Пријави Подели Написано Март 23, 2014 Данче* and Oglo је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 26, 2014 Пријави Подели Написано Март 26, 2014 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 26, 2014 Пријави Подели Написано Март 26, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Fe3irz-bDAk Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 виноградар је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 виноградар је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука