Таша Написано Октобар 2, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2019 On 26. 5. 2019. at 15:05, Bernard рече Expand Trenutno se vezba u mojoj kuci ... treba to izdrzati dok se ne nauci Bernard је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 2, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2019 Шта није са мном у реду када не волим Шопена, а волим класичну музику. Покушала сам да га слушам, али ми је превише нејасан, има неке дубине мрачне, компликоване које ми једноставно не пријају. Као да сам у неком хладном лавиринту без изгледа да изађем . Једноставно није моја фреквенција. Њега бих слушала када бих не дај Боже једног јутра покушала да се самоубијем (пуји, пуји). Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Октобар 2, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2019 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Октобар 2, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2019 Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Октобар 17, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2019 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука