Јаков. Написано Мај 8, 2010 Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 Evo opet nešto iz daidžine škrinje (CD-a)... Silence , Баба, Ромејац and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 Ромејац, Срђан Шијакињић, Баба and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 Ромејац, Баба and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 Баба, Sudija, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Сјајно, супер историјске теме постављаш. Баба је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Август 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Nagradno pitanje (za nagradu dobijete još jednu autentičnu fotografiju iz arhive mog dede Hansa)... Koje je to mesto sa prve fotografije, koje je udaljeno 49 km od Kragujevca, a 172 km od Beograda? Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Koje je to mesto sa prve fotografije, koje je udaljeno 49 km od Kragujevca, a 172 km od Beograda? Овако "од ока", реко би да је Чачак. Мада путокази показују удаљеност по путу, а не правом линијом... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Kruševac ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Kraljevo? Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 176 km Kraljevo- Beograd https://maps.google.it/maps?client=safari&q=kraljevo&oe=UTF-8&ie=UTF-8&ei=O-gMUvXXGLKQ4gTF8oGYDw&ved=0CAoQ_AUoAg Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Крушевац је далеко. Мож` да буде Чачак, Краљево или неко мање место у околини. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Kraljevo -Kragujevac 53 km ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Август 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Po mojim proračunima trebalo bi da se radi o nekom od naselja koje je između Kraljeva i Čačka. Obzirom da su nemci postavili tablu, a poznati su po svojoj preciznosti, teško da ima greške. Sadašnja razdaljina između Kraljeva i Begorada (putem) je 195km, a između Kraljeva i Kragujevca je 54km. Razdaljina između Čačka i Beograda je 138km, a između Čačka i Kragujevca 56km. Verovatno su se i putevi promenili, ali ne toliko, što iz trke izbacuje i Čačak i Kraljevo. Moj favorit su Mrčajevci (po kilometraži) mada mi naselje na slici izgleda isuviše urbano za Mrčajevce, pogotovo što se radi o Drugom Svetskom Ratu. Mada možda grešim što sam se vezao za ovaj deo Srbije... možda... ako odem malo istočno... Jagodina, Ćuprija.. .to su slične razdaljine.. Kruševac je predaleko.. Uostalom pogledajte LINK Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Sadašnja razdaljina između Kraljeva i Begorada (putem) je 195km, Kojim putem? Kraljevo -Cacak je oko 35 km a Cacak BGD 138...znaci sve skupa 173 km ... A tamo pise 172 ...znaci ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Значи да Гугл није добро израчунао, ако Немци кажу да је 172 онда је 172... Crveni Baron and Баба је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука