Срђан Шијакињић Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Sadašnja razdaljina između Kraljeva i Begorada (putem) je 195km Аутопутем. Краљево, Крагујевац, укључење на Баточини па аутопутем до Бга је, према некој ауто-карти коју имам 192. Ибарском, преко Чачка је око 170. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Значи да Гугл није добро израчунао, ако Немци кажу да је 172 онда је 172... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Не знам да л' је од значаја то што је показано да су и Бг и Кг у истом правцу. Иначе, Чачак дефинитивно није. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Август 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Ne vezano za ovo, voleo bih da vidim stare karte sa putevima po Srbiji i da uporedim sa današnjima. Nisam siguran da bi se nešto puno razlikovale. Ono što se danas zove Ibarska magistrala delimično je postojalo i pre rata, s tim da je deonica između Ljiga i Stepojevca bila čini se drugačija. Kasnije su to nešto budžili i pomerali trase zbog premeštanja sliva Kolubare. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Ne vezano za ovo, voleo bih da vidim stare karte sa putevima po Srbiji i da uporedim sa današnjima.Nisam siguran da bi se nešto puno razlikovale. Шта ће упоређаваш, наши путеви се нису мењали негде од доба Стефана Немање. Турци покушали да поправе нешто, ал` није дао Краљевић Марко... Crveni Baron, Зосима and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Турци покушали да поправе нешто, ал` није дао Краљевић Марко... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Danas si u formi ... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Август 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Шта ће упоређаваш, наши путеви се нису мењали негде од доба Стефана Немање. Турци покушали да поправе нешто, ал` није дао Краљевић Марко... Nešto mi ne ide u glavu. Kako je to turčin (Marko) branio drugim turcima? Nešto su bili u svađi? Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука