Ana B. Написано Јануар 16, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 9 минута, Phoebe рече Ja videla posednutu osobu u filmu Isterivač đavola. Da li ste prisustvovali egzorcizmu pa tako znate da su osobe đavoimane ili vam je neko rekao? Ne znam da li imam želju to da gledam, nisam gledala ni ovo što je postavljeno. ponekad deluje kao da je osoba pod hipnozom, jer duhovno jaca osoba moze da manipulise mada kazu da svestenici ipak imaju tu moc da isteruju djavole Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 1 минут, Trifke рече Djavoimani imaju nadpriodne sposobnosti. Npr klinac od 5 godina laje kao pas ili curica od 10 baca cetvoricu odraslih ljudi kao da su papir i td i td. Psihicki bolesne osobe to ne mogu. Video si to? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 16, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 16 минута, Muramasa рече Moje je pravo da budem povrsan i da odbacim religiju. da, slobodna volja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 7 минута, Phoebe рече Video si to? da ovog klinca i jos par osoba a o drugim mi pricala braca iz manastira. Phoebe је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 8 минута, Ana B. рече ponekad deluje kao da je osoba pod hipnozom, jer duhovno jaca osoba moze da manipulise mada kazu da svestenici ipak imaju tu moc da isteruju djavole. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 37 минута, Ana B. рече to mi nikad bas do kraja nije jasno, to sto se desava po dopustenju Један пример је у посланици Коринћанима када Павле са даном му влашћу да дреши и свезује предаје блудника, који је грешио са сопственом мајком тј. женом оца својега, сатани на мучење тела да би се дух спасао...... Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 37 минута, Ana B. рече to mi nikad bas do kraja nije jasno, to sto se desava po dopustenju Један пример је у посланици Коринћанима када Павле са даном му влашћу да дреши и свезује предаје блудника, који је грешио са сопственом мајком тј. женом оца својега, сатани на мучење тела да би се дух спасао...... Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 16, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 nikada ne mozemo do kraja da znamo zasto se deslio ovo ili ono, to samo Bog zna... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 16, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 i koliko mi mozemo da uticemo na prilike ako je nas zivot u Njegovim rukama? Nesto mozes da promenis, al nesto ne mozes i to je to... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 49 минута, Muramasa рече Pateticna vera, ne svidja mi se sta vas Bog nudi, pogotovo ne Carstvo nebesko. Слободу да бираш имаш и нико ти је не може ускратити али да дајеш епитете ономе што ти је непознато је потпуно неразумно. Ни највеће слуге Божије не знају тачно шта је царство небеско осим у предукусу. Знамо да оно јесте вечна динамика али у којој влада савршени мир а не еуфорија и да долази у сили и слави и да су слуге Божије сличне Богу који је огањ који спаљује, анђели су страшне огњене космичке силе толико веће од свега теби и овоме свету познатог да због наше слабости осећају према нама само сажаљење и због снисхођења према нама хришћанство се чини слабим и патетичним тј. ми људи га у својој немоћи чинимо таквим али то се не односи на царство небеско. Trifke and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 17, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2018 Ja mislim da ovi na forumu sto uporstvuju u tome da ne veruju u Boga, samo traze paznju kao mala deca kad glume da ih nesto boli, a samo hoce da se maze Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 17, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2018 пре 24 минута, Muramasa рече Kakvo maženje. Ja sam ovde zbog pravedničko-revniteljskog gneva. jel si to tvrdovrat zbog misica? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 17, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2018 sad bi mi rekao jedan prijatelj ko miga zlo misli Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 18, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2018 пре 12 часа, Ana B. рече jel si to tvrdovrat zbog misica? a izvini nisam htela da vredjam, malo sam preterala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 18, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2018 пре 49 минута, Ana B. рече a izvini nisam htela da vredjam, malo sam preterala Pa i ne preterujes. U prirodi čoveka je da zeli da postane Bog. To je urodjena želja, zbog slobode koju ostvaruje svako bice koje je stvoreno privedeno iz nebica upravo ne radi nužnosti Boga, nego zbog slobode Boga i njegove želje za tim. Tako kad se rodimo od oca i majke mi se bunimo, bunimo se, plačemo upravo zbog toga što nismo svojom voljom dosli na svet u postojanje, nego je to bila želja naših roditelja. A to se kosi sa suštinskom slobodom svakog bića. Zato biće ima želju za apsolutnom slobodom, želju da postane, bude, Bog. Ta zelja biću, pošto je sustinska, jeste i biće ispunjena, Obozenjem preko Isusa Hrista. Bog je postao covek, da bi čovek postao Bog. Sada, neko radi sopstvene slabosti, Boga smatra za silu a neko vidi silu u ljubavi i licnostnom odnosu. Za nekog je sila, ta koja ce zbrisati drugog a za nekog je sila u ljubavi i odnosu prema drugome i večnom postojanju sa drugim. Ali suštinski je svakom coveku ista želja, želja da postane Bog. Zato nije više pitanje, da li ćemo biti Bogovi po blagodati, nego gde se nalazi i šta je to Bozja sila,Božja nestvorena i bespocetna energija koja će nam biti data, kad Bogovi po blagodati, po daru i postanemo. Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука