Jump to content

Djavoimanost

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, ines рече

bila sam nekoliko puta na Ostrogu, videla sam jedanput jednu osobu đavoimanu tamo

Ja dve u jednom danu. Moras da znas da nisu bas sve djavoimane koje vice kao ona u prvom video koji si postavila. 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Одговори 65
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 41 минута, ines рече

al pravo pitanje je zbog cega to Bog dopusti. Lepo je ako je ta osoba na primer od tada postala pravi vernik i primer drugima, al zar nije na taj nacin naruseno i njeno dostojanstvo, zar se ljudi ne plase malo i ne zaziru od tih ljudi, jer se plase da bi mogao djavo da se vrati sa sedam jacih kako pise u Bibliji

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Muramasa рече

Ima smisla. Pitao sam se zašto je Mirobulj odbio moj izazov na dvoboj pre 5 godina, a sad mi je jasno da je on soy boy. Džaba mu geni vojvode Radonje Petrovića.

Screenshot_20180116-162530.png

Врхунска намирница.. :))

Мислила сам да је ђавоиман, али то је све од соје.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Phoebe рече

Ja videla posednutu osobu u filmu Isterivač đavola.  Da li ste prisustvovali egzorcizmu pa tako znate da su osobe đavoimane ili vam je neko rekao? 

Ne znam da li imam želju to da gledam, nisam gledala ni ovo što je postavljeno. 

Djavoimani imaju nadpriodne sposobnosti. Npr klinac od 5 godina laje kao pas ili curica od 10 baca cetvoricu odraslih ljudi kao da su papir i td i td. Psihicki bolesne osobe to ne mogu. 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...