Trifke Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 1 минут, ines рече bila sam nekoliko puta na Ostrogu, videla sam jedanput jednu osobu đavoimanu tamo Ja dve u jednom danu. Moras da znas da nisu bas sve djavoimane koje vice kao ona u prvom video koji si postavila. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 16, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 41 минута, ines рече al pravo pitanje je zbog cega to Bog dopusti. Lepo je ako je ta osoba na primer od tada postala pravi vernik i primer drugima, al zar nije na taj nacin naruseno i njeno dostojanstvo, zar se ljudi ne plase malo i ne zaziru od tih ljudi, jer se plase da bi mogao djavo da se vrati sa sedam jacih kako pise u Bibliji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 16, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 Bog zna, al sigurno niko ne bi voleo da ponese taj krst. Mnogo sta nam se ne svidja, pa trpimo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 16, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 A trpi i Bog nas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 2 минута, Ana B. рече al pravo pitanje je zbog cega to Bog dopusti. Бог или ми... Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 16, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 to mi nikad bas do kraja nije jasno, to sto se desava po dopustenju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 16, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 to je sve zbog nekog viseg razloga, po Bozijem promislu... da bi drugi ljudi imali koristi neke ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 16, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 jer kako onda ne poverovati u Boga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 16, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 14 минута, ines рече bila sam nekoliko puta na Ostrogu, videla sam jedanput jednu osobu đavoimanu tamo opisi sta je radila Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 16, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 Управо сада, Muramasa рече Ja i da vidim i da poverujem, opet ne bih postao hriscanin. zasto? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 16, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 Управо сада, Muramasa рече Pateticna vera, ne svidja mi se sta vas Bog nudi, pogotovo ne Carstvo nebesko. nego u sta ti verujes? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 16, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 1 минут, Muramasa рече Ni u sta. Nisam vernik. onda si ti povrsan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 Ja videla posednutu osobu u filmu Isterivač đavola. Da li ste prisustvovali egzorcizmu pa tako znate da su osobe đavoimane ili vam je neko rekao? Ne znam da li imam želju to da gledam, nisam gledala ni ovo što je postavljeno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 1 hour ago, Muramasa рече Ima smisla. Pitao sam se zašto je Mirobulj odbio moj izazov na dvoboj pre 5 godina, a sad mi je jasno da je on soy boy. Džaba mu geni vojvode Radonje Petrovića. Врхунска намирница.. Мислила сам да је ђавоиман, али то је све од соје. Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 8 минута, Phoebe рече Ja videla posednutu osobu u filmu Isterivač đavola. Da li ste prisustvovali egzorcizmu pa tako znate da su osobe đavoimane ili vam je neko rekao? Ne znam da li imam želju to da gledam, nisam gledala ni ovo što je postavljeno. Djavoimani imaju nadpriodne sposobnosti. Npr klinac od 5 godina laje kao pas ili curica od 10 baca cetvoricu odraslih ljudi kao da su papir i td i td. Psihicki bolesne osobe to ne mogu. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука