Биљана Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Биљо, мораш да имаш налог на BOX-у да би могла да видиш шта ту има. Evo otvaram odmah! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 http://www.scribd.com/doc/104263906/Dru%C5%A1tvo-za-za%C5%A1titu-predloga-SA evo na scribd-u Николa је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2012 Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2012 znao sam da Dostojevski nije ispičuturli (nema dobru prodju) Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Ovo sam pre par godina napravio za jednu devojku u koju sam bio zaljubljen do ušiju, ono skroz http://soundcloud.com/sparrowart/song-for-a-girl Jedino joj ovo nikada nisam dao, niti je čula, jer sam saznao da je već bila u vezi, pa onda eto, eh... Onaj glas što se čuje s vremena na vreme je za sad nažalost obavezan, to je zaštita, kao vodeni žig (inače kaže ,,audiojungle") w.a.mozart, RYLAH, Биљана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 @, Браво име! Фино је што овај ,,audiojungle" миксају у ритму па и не смета много. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Богородица-Умиљење Иван ♪♫, obi-wan, Милош* and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2012 evo nečeg od danas Ignjatije, Јадранка-Дервента, Иван ♪♫ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2012 Један мој покушај, мало је издужено испало: Мада то може да се скалира у gimp-у, ал' ипак није оригинал слика: Ignjatije, Данче*, malina :) and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2012 cool,izdužena mi je lepša... prva asocijacija - Modiljani Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2012 Један мој покушај, мало је издужено испало: Мада то може да се скалира у gimp-у, ал' ипак није оригинал слика: Ovo je meni prelijepo! Dobro si uradio posvjetljenja! Čime si ovo radio i na čemu? Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2012 Ovo je meni prelijepo! Dobro si uradio posvjetljenja! Čime si ovo radio i na čemu? хвала обичан блок 5, темпере и четкица из књижаре Биљана, keka, malina :) and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2012 LOL Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2012 Богородица-Умиљење veoma mi se sviđa ikona, koje su ovo boje/tehnika? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2012 veoma mi se sviđa ikona, koje su ovo boje/tehnika? Ajvanho8 drago mi je da ti se sviđa ikona (ako se to može nazvati ikonom)! To su samo moji pokušaji da ikonopišem, barem dok se ne usavršim u tom polju! Što se tiče tehnike kojom sam radila, to su pigmenti! Pigmentne boje se rastvaraju sa jajčanom emulzijom u određenom omjeru i u slojevima nanose na drvo! Naravno, drvo prije toga mora biti dobro išmirglano i na njega se nanosi preparatura (može tutkalo i platno)! Međutim, ovo na čemu sam ja radila je medijapan drvo! Drvo visoke kvalitete, tvrdo i već pripremljeno za postupak! "Zlatna" pozadina koja se vidi, nije zlato! To je zlatna boja, jer pravo zlato je skupo i pozlata na ikonama je još jedan postupak koji ja za sada ne poznajem! Koristim se tom zlatnom bojom! Efekat je koro pa isti.......skoro! Eto, potreban je još mir Božiji i .........možemo na crtanje! keka, Олимп and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука