Зорица екс Милева Написано Септембар 1, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2011 0212_rolleyes Ja pogledam kad već bude kasno 0110_hahaha vidi se da si mi brat. Jessy ostali 0442_feel Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=qU5sr7LqFgQžZa vas - JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI Samo Jovica and Александрида је реаговао/ла на ово 2 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Samo Jovica Написано Септембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2011 4chsmu1 Divno zaista slava Bogu Стојте непрестано на духовној стражи, јер не знате када ће вас Господ позвати к себи. У своме земаљском животу будите спремни свакога минута да му положите рачун. Чувајте се да вас враг не улови у своју мрежу и не обмане, приморавши вас да паднете у искушење. Свакодневно испитујте вашу савјест, провјеравајте чистоту ваших намјера и ваших мисли. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Септембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2011 :cheesy2: likefaceeeeeeee Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 thank_you777 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 .hvala. .hvala. .hvala. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 Ја имам, ако смем да приметим, једну примедбицу која мени некако квари утисак савршеног клипа. То је избор фонта. Некако ми је ово све нечитљиво али баш. Брзо се уморим од читања и ако знам да је клип одличан са одличном поруком. Можеш ли то у будућности да средиш? Иначе, big амин! за труд Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 Милевка , жива била 100 година а после како бидне , свака част еве ти Кискић facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 Ako budem umjela oče ja ću se potruditi, inače nemam fotošop, pa mi je malo teško da uredim vidljivost slova, jer radim u jednom jednostavnom programu, fora bi bilo posvijetliti sliku, a potamniti slova, nekako, vidjeću šta mogu da uradim. I oče veliko Hvala zbog toga što ste dali svoju kritiku, mislim da je svakako potrebno da mi se ukaže na propuste kako bih mogla da radim na njima. :10500: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 Oglo and Александрида је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 great! i koja je melodija profesore? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2011 čudo nisi video na kraju klipa Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2011 evo da se i ja malo reklamiram... konačno sam smogao snage da prekucam jednu pričicu koju sam napisao 2001. godine,januara (vrlo je bitno da je januara-kao ono kad pitate nekog ko prodaje kola-koje su godište- a on vam kaže -77.- al krajem) koja se zove -Manastir- ostavljam link za scribd a postaviću i link za svoj novootvoreni blog koji ću (nadam se)povremeno zatrpavati svakakvim pisanijem.pošto sad svi živi imaju blog,rekoh sebi-oću i ja vako! i eto... oko pola sata truda,ćitanja... opcija ... i tu je pred vama... dakle scribd http://www.scribd.com/doc/66208595/Manastir i blog http://motivacioni.wordpress.com/2011/09/25/manastir/ JESSY and Александрида је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Септембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2011 evo da se i ja malo reklamiram... konačno sam smogao snage da prekucam jednu pričicu koju sam napisao 2001. godine,januara (vrlo je bitno da je januara-kao ono kad pitate nekog ko prodaje kola-koje su godište- a on vam kaže -77.- al krajem) koja se zove -Manastir- ostavljam link za scribd a postaviću i link za svoj novootvoreni blog koji ću (nadam se)povremeno zatrpavati svakakvim pisanijem.pošto sad svi živi imaju blog,rekoh sebi-oću i ja vako! i eto... oko pola sata truda,ćitanja... opcija ... i tu je pred vama... dakle scribd http://www.scribd.co...208595/Manastir i blog http://motivacioni.w...09/25/manastir/ likefaceeeeeeee .mense. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука