Jump to content

Креативни покушаји чланова форума ЖРУ

Оцени ову тему

Препоручена порука

bravo za klipčeto

facenew22222222

što se tiče plagijata,neki na tome izgradiše karijeru... Geniuseeeeeeeeee  0304_smile4

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

link=topic=5740.msg501964#msg501964 date=1313015290]

bravo za klipčeto

facenew22222222

što se tiče plagijata,neki na tome izgradiše karijeru... Geniuseeeeeeeeee   sFun_bat

Šta je,  mocart?

Ima problema?    0304_smile4 prstgore

bleh bleh bleh 0304_smile4

Подели на овим сајтовима

link=topic=5740.msg501964#msg501964 date=1313015290]

bravo za klipčeto

facenew22222222

što se tiče plagijata,neki na tome izgradiše karijeru... Geniuseeeeeeeeee   0304_smile4

Pa i ja idem njihovim stopama, planiram da se proslavim  prstgore.gif' class='bbc_emoticon' alt='0304_smile4' />

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

veliki pozdrav svim učesnicima liturgije... za klip me motivisao dijalog sa ateistima,posebno član Iuris

u principu,ima ovde mnogo čega što svaki pravoslavac treba da zna o Istini i zajednici  :cheesy: slava3

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

:);) prst ka dole Moci

Od mene priča koja je već puno utisaka ostavila još u pisanoj formi, za vas od nas video Pčela i Muva:

Pčela i muva - Pouke.org

P.S: Znam da bi mocart više volio da je izbor muzike bio drugačiji  4chsmu1

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

;) prst ka dole 4chsmu1 mocart 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Ne diraj mi remiks i Betovena  :)

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Moci,Mileva  :);) prst ka dole  i za muziku takođe  4chsmu1  mocart

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

http://www.youtube.com/watch?v=Z88awf41FOE

Nadam se da se i vama dopada ovaj tekst, mene je oborio s nogu. nasznak9877777777777777777

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Kažem vam profi plagijator 0110_hahaha

P.S: Hvala oče, znači mi to. :group111:

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Гости

како си креативна човече! Једноставно, лепо, смирено... музика је феноменална!

Стварно си ме одушевила

шта рећи ,

за сваку похвалу ekstra

само тако настави prstgore

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...