w.a.mozart Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 bravo za klipčeto facenew22222222 što se tiče plagijata,neki na tome izgradiše karijeru... Geniuseeeeeeeeee 0304_smile4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 link=topic=5740.msg501964#msg501964 date=1313015290]bravo za klipčeto facenew22222222 što se tiče plagijata,neki na tome izgradiše karijeru... Geniuseeeeeeeeee Šta je, mocart? Ima problema? 0304_smile4 prstgore bleh bleh bleh 0304_smile4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 link=topic=5740.msg501964#msg501964 date=1313015290]bravo za klipčeto facenew22222222 što se tiče plagijata,neki na tome izgradiše karijeru... Geniuseeeeeeeeee 0304_smile4 Pa i ja idem njihovim stopama, planiram da se proslavim prstgore.gif' class='bbc_emoticon' alt='0304_smile4' /> Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 13, 2011 Пријави Подели Написано Август 13, 2011 veliki pozdrav svim učesnicima liturgije... za klip me motivisao dijalog sa ateistima,posebno član Iurisu principu,ima ovde mnogo čega što svaki pravoslavac treba da zna o Istini i zajednici :cheesy: slava3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 15, 2011 Пријави Подели Написано Август 15, 2011 prst ka dole Moci Od mene priča koja je već puno utisaka ostavila još u pisanoj formi, za vas od nas video Pčela i Muva: Pčela i muva - Pouke.org P.S: Znam da bi mocart više volio da je izbor muzike bio drugačiji 4chsmu1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 15, 2011 Пријави Подели Написано Август 15, 2011 prst ka dole za klip i 4chsmu1 za muziku... ne zbog Betovena kolko zbog remiksa mocart Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 15, 2011 Пријави Подели Написано Август 15, 2011 prst ka dole 4chsmu1 mocart 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Ne diraj mi remiks i Betovena Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 15, 2011 Пријави Подели Написано Август 15, 2011 Moci,Mileva prst ka dole i za muziku takođe 4chsmu1 mocart “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 15, 2011 Пријави Подели Написано Август 15, 2011 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Август 15, 2011 Пријави Подели Написано Август 15, 2011 Mooooociiii bleh Milevčeeee 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 29, 2011 Пријави Подели Написано Август 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Z88awf41FOE Nadam se da se i vama dopada ovaj tekst, mene je oborio s nogu. JESSY and Данијел Драгичевић је реаговао/ла на ово 2 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 29, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 29, 2011 како си креативна човече! Једноставно, лепо, смирено... музика је феноменална! Стварно си ме одушевила Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 29, 2011 Пријави Подели Написано Август 29, 2011 Kažem vam profi plagijator 0110_hahaha P.S: Hvala oče, znači mi to. :group111: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 29, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 29, 2011 Ово је послао наш сарадник Лазар Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 29, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 29, 2011 како си креативна човече! Једноставно, лепо, смирено... музика је феноменална! Стварно си ме одушевила шта рећи , за сваку похвалу ekstra само тако настави prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука