Анастасија Написано Јун 30, 2011 Пријави Подели Написано Јун 30, 2011 Mileva,prelepo facenew22222222 A reči Zlata vredne! facenew22222222 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 30, 2011 Пријави Подели Написано Јун 30, 2011 facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 i još jednom facenew22222222 je l ovo pasija onog ruskog sveštenika i kompozitora Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 30, 2011 Пријави Подели Написано Јун 30, 2011 eve ga original Moci. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 30, 2011 Пријави Подели Написано Јун 30, 2011 hvala... evo i Bahovog originala,čisto da čujemo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јун 30, 2011 Пријави Подели Написано Јун 30, 2011 Evharistija - o.Aleksandar Šmeman - Pouke.org Molim sve one koji nisu da nađu vrijeme da pročitaju ovu knjigu. p.s: zahvaljujem se Obiju koji mi pronalazi ovako divnu muziku 0102_laugh 0102_laugh 0110_hahaha 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 na predlog oca Ivana,uradih ovaj klip... a pripremam jedan za svoju dušu ali ne baš skoro Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 i audio verzija istog teksta https://www.pouke.org/audio.php?cid=630&id=4771&do=view Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 5, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Хвала пуно брате! Мој омиљени текст је коначно добио видео и аудио верзију 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Značiii....reči nemam kako da opišem ovo moje trenutno stanje posle gledanja klipa,ali i slušanja audio verzije. I g-dine Lawrence,sve čestitke prstgore ekstra klapklap smej.gif 0205_whistling 0102_laugh 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 bendoff e onda ćeš posle ovog klipa koji sam najavio da poblesaviš totalno... reći ću samo da je u pitanju sveti nikola kavasila Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 link=topic=5740.msg477505#msg477505 date=1309892242]na predlog oca Ivana,uradih ovaj klip... a pripremam jedan za svoju dušu ali ne baš skoro :229229229: bendoff ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 319.gif 0442_feel 4chsmu1 klapklap ekstra Odlično Mocarte - ali moram da priznam da mi je poslednji dio klipa i tekstualno i muzički najjači utisak ostavio. Svaka čast majstore prstgore slava3 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 link=topic=5740.msg477576#msg477576 date=1309895953] klapklap e onda ćeš posle ovog klipa koji sam najavio da poblesaviš totalno... reći ću samo da je u pitanju sveti nikola kavasila Aaaaa znači biće 0442_feel 4chsmu1 prstgore aaa pa ja krećem da se spremam ondaK 319.gif Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 5, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Značiii....reči nemam kako da opišem ovo moje trenutno stanje posle gledanja klipa,ali i slušanja audio verzije. I g-dine Lawrence,sve čestitke prstgore ekstra klapklap ekstra 0442_feel prstgore klapklap 319.gif slava3 Хвала нашем драгом Банету а хвала и нашем драгом брату и моме имењаку Ивану Илићу који за ЖРУ ради све ове аудио клипове који су, па мало је рећи, фантастични! Ево послушајте на пример овај: Исповест унутарњег човека која води ка смирењу Мене је одушевило и полако правимо нашу малу аудиотеку ових поучних и теолошких прича. Придружите се са предлогом текста, ми ћемо се потрудити да свима изађемо у сусрет. Ко то може? Па наравно, само 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Eeee u tom slučaju,hvala svima u moje ime,jer bih volela da ovo što osećam od kako sam odgledala i preslušala traje što duže i da se prenese na sve ljude ovoga sveta.Svaka reč mi je doprla do duše,do srca...i svaku sam reč po na osob doživela na poseban način i sada klapklap 319.gif slava3 Divan osećaj 0442_feel 4chsmu1 prstgore Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука