Gospodin Jakov Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Komplet slika ili samo pozadina? Koliki ti treba? Daj dimenzije .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Брате одушевих се :group111: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 дај бре 1080p па да фурамо тапете klapklap а овај последњи је фе-но-ме-на-лан 8086.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јул 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 klapklap klapklap Jakove, напојих се молитве! 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 klapklap 8086.gif klapklap klapklap Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 bighugbighug bighugbighug Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Пут Христу - Поуке.орг Ево ја помијешах овдје свега и свачега - очекујем критике и савјете. bighugbighug Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Пут Христу - Поуке.орг Ево ја помијешах овдје свега и свачега - очекујем критике и савјете. 1405_love Ostavio sam ti komentar na youtube. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Hvala Aquilio! 1405_love Početna sličica će biti drugačija, samo treba 6 sati da se izmjene usvoje. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Баш је лепо, мислим да можеш да убациш кош материјала, има га, Богу хвала. 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Пут Христу - Поуке.орг Ево ја помијешах овдје свега и свачега - очекујем критике и савјете. 1405_love bighugbighug bliss jeeee bliss jeeee algabacaju isus-sinai :group111: :group111: :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука