Justin Waters Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Ок, Јустинијане. Само зар мислиш да остале земље јудео-масони не распарчавају?Па погледај Грчку, буквално постала вазал јудео-банкарима. Бугарска постала члан ционистичке војске НАТО. Турска такође...итд Али највећи непријатељ циониста су Руси, апсолутно. Ционисте води сатана, али под допуштењем Бога, јер смо ћорави и глуви и недоказани. 1405_love Па то што је Грчка упала у дугове нису криви јудео-банкари, него сами ГРци са својим бахатим вођење државе, несносним трошењем новца и не производећи ништа ново...Е опет ко је крив Грцима? А то што су Бугари ушли у НАТО, као је то распарчавање? Ја невидим да има фали територија као нама, нити видим да имају проблема са унутрашним етничким структурама као ми....Кад ивидм наша дела и како се ми понашамо нисам далеко од тога да кажем да и Србе, у њиховом погледу на свет и како се треба понашати у свом дворишту, такођер не води сатана. Погледај нашу политику, нашу економију, наше тржиште, нашу трговину, наше законе, наше фирме, нашу продицу, нашу децу...ја не видим ту Бога, видим ђавола дебело. Јел оспораваш постојање јудео-масонске завјере према свим људима, а нарочита према нама православним народима? Наравно. Још кад ми поменеш заверу против свих људи, то онда делује као бајка. Не постоји никаква завера, постоје само интересне групе које настоје постићи своје циљеве. Нема ниједне групе која је толико моћна да кроз векове држи све конце у својим рукама и непогрешиво иде ка свом циљу узурпирајући читав свет. То је јако велика пропагандна заблуда на коју се пецају лаковерни људи. Немој сметнути са ума да ипак Бог бди над историјом, и да се не догађа само православним народима да када се одроде од Бога, добију по чушћци. Такођер се дешава да нехришћанске цивилизације које досегну један врхунац отпадништа који је супротна са природним законом који у савести човека, такођер и они пропадају. Не само на глобалном него и на локалном нивоу, не може опстати дуго ако чиниш зло. Разуми то. Дакле прича о злим јудео-масонима који крзо векове чине зло, једноставно је једна велика заблуда. Мени није јасно како ти који си сигурно антикомуниста, волиш да се пецаш на те утопије које су баш биле својствене комунистичком, национал-социјалистичком и сличном духу. Та утопија је о неком вечитом злом непријатељу који те омета да постигнеш свој некакв потенцијал на земљи. Треба само уништити тог непријатеља и онда ћеш засијати као сунце на небу....Национал-социјалисти су сматрали да је њихов непријатељ комунизам и јевреји, комуисти су сматрали да је њихов главни непријатељ капитализам...и сву своју борбу су свели на сукоб са тим...Где су завршили? На сметљишту историје. Национал-социјализам је трајао непуних 30 година, а коумнизам 70. А брате та њихова утопија је чист сатанизам, "само ти пробај од овог плода и биће те као богови"....Тако и ми само ове "јудео-масоне да уклинимо и бићемо као богови".... Ето просто ми одговори која завера стоји иза тога да се једдна најлакша врста аутпоута за извођење у равници, изводи 5 м на дан, тако да би за читаве 4 године, било изграђено 8 км? Напомињем те да се изградња неког аутпоута не може почети док не буду одобрена средства. Дакле ако се изградња аутопура зове "Нови Сад -Хоргош" то онда значи да су одобрена средства и урађене студије и пројектна документација за дужину од неких 100 км...Тако да нема изговора, фале паре, фали ово фали оно. У овом случају фали само која даска у главам оних који су неспособњаковићи и који воде овај посао. Од државне управе, до извођача до свега осталога....Е то како са тим аутопутом, тако и са читавом државом...Нема ту никакве масонске завере у томе због чега смо изгубили Косово, рату Босни и Хрватској, због чега смо оцрњени у свету, због чега смо сиромашни....Имамо само ми јадни и бедни пацови који чега год се дотакнемо покидамо, уништимо и доведемо у хаос... Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Мени је овај последњи текст безвезе... Представља латентни нацизам и гетоизацију. И Хитлер је у почетку доводио Црвени крст да сними предности гетоизације, а после знамо шта је било... Изгледа је и Љотић несвесно радио у ционистичким интересима. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Мени је овај последњи текст безвезе... Представља латентни нацизам и гетоизацију. И Хитлер је у почетку доводио Црвени крст да сними предности гетоизације, а после знамо шта је било... Изгледа је и Љотић несвесно радио у ционистичким интересима. Ја нисам рекао да је све код Љотића перфектно, али је важно да је желео да смањи јудејски утицај у Србији. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Јустинијане: Ето погледај састав власти у Русији 1920 па све до 1990...која је био на власти?Рус или јевреј? Све је лијепо документовано, само је проблем у нашем слепилу. А ево података из новије историје: Мејдлин Олбрајт- јеврејка Џемј Кларк- јевреј Џејмс Рабин- јевреј Борис Јелцин- јевреј Ричард Холбрук- јевреј Херни Кисинџер- јевреј Збигњев Бржински (главни мондијалистички идеолог)- јевреј Свен Алкалај (министар иностраних послова у БИХ, дакле јевреја нема скоро никако)- јевреј Хавијер Солана- јевреј Случајност?НЕ НИЈЕ. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Naravno, samo da je Srbija slušala Hitlera.. Ali pošto nikad nije kasno, 'ajmo sada da budemo dobri nacisti, onda ćemo za par godine da brojimo isto 30 miliona stanovnika, bićemo jedna od jačih država Evrope - ma šta, svi ćemo da jedemo zlatnim kašikama i viljuškama a kad p*dnemo cela Amerika ima da zadrhti... Sieg heil! Када се научиш културном дијалогу, јави ми се. Немам намјере да се спуштам на овакав ниво примитивизма у дијалогу са тобом. Те твоје западњачке идеје задржи код тебе и то твоје антифашистичко-љевичарско провоцирање... Ја сам овдје да разговарам са озбиљним саговорницима као што је Марко или Јустинијан, а не са балавцима (можда си и старији од мене, али понашаш се као балавац. Када постанеш одрасто човјек, јави ми се). "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Добро бре семберац шта је то кокретно позитивно од љотићевских идеја које се могу применити данас ? Сталешко уређење државе, политика са поштењем, политика са крстом а не са демонским знаковима, саборност, љубав према роду и отаџбини, органска мисао уместо индивидуализма...итд. НЕМАМ ИЗБОР-САМО ЗБОР "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Ево достављам само један мали дјелић истине о Совјетској Русији...листа је нажалост предугачка, па сам само један део поставио...остало је све исто, све јевреји до јеврејина 0705_read Али наравно, биће опет да сам ја манипулисо, јер тајно радим за нацисте JEVREJI U SOVJETSKOJ RUSIJI Prvi Politbiro 1. Lenjin - Uljanov, polurus, njegov ded po majci bio je jevrejin Blank, 2. Trocki - Bronštajn, punokrvni jevrejin, 3. Sokoljnikov - Brilijant, takođe punokrvni jevrejin, 4. Zinovjev - Apfelbaum, čist jevrejin, 5. Kamenjev - Rozenfeld, takođe jevrejin, 6. Bubnov - Rus, 7. Staljin - Đurđijanac. Gospodari boljševičke Rusije u 1920 godini: Sastav Saveta narodnih komesara (Pretsedništva vlade) 1. Pretsednik Saveta Uljanov (Lenjin) Rus 2. Komesar za spoljne poslove Čičerin (po materi Jevrejin) Rus 3. Komesar za poslove nacionalnosti, Džugašvili Rus 4. Pretsednik Višeg ekonomskog saveta Lurje (Larin) Jermenin 5. Komesar za ustanovljenje, Šlihter Jevrejin 6. Komesar poljoprivrede, Gritjan Jermenin 7. Komesar Državne kontrole, Lander Jevrejin 8. Komesar Vojske i mornarice, Bronštajn (Trocki) Jevrejin 9. Komesar državnog erara, Kaufman Jevrejin 10. Komesar javnih radova, Šmit Jevrejin 74 11. Komesar javnog snabdevanja, E. Lilina (Knigisen) Jevrejka 12. Komesar narodne prosvete, Lunačarski Rus 13. Komesar za veroispovest, Špicmerg Jevrejin 14. Narodni komesar, Apfelbaum (Zinovjev) Jevrejin 15. Komesar za javnu higijenu, Anvelt Jevrejin 16. Komesar finansije, Gukovski Jevrejin 17. Komesar pečata, Kogen (Volodaski ubijen) Jevrejin 18. Komesar za izbore, Radomisljski (Uricki ubijen) Jevrejin 19. Komesar pravde, Štajnberg Jevrejin 20. Komesar za evakuaciju, Fenigštajn Jevrejin 21. Njegovi pomoćnici, Ravič i Zaslavski Jevreji Ukupno 22 člana: Rusa 3, Jermena 3, jevreja 17. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Lako je propagirati raznu glupost narodu koji je udaren i koji je slomljen, jer mnogi će iz same frustracije da ponavljaju njihove gluposti, ne bi li samo da izazivaju, da svome besu, svom razočaranju dadnu jedan glas. Ali ipak, i pored sve nesreće i pored sve nepravde koje su nas snašle mi moramo da ostanemo sebi verni. Jer ako primimo mišljenje koje "pobednik" u nas želi, onda nas je on, i tek onda, zaista pobedio. Srbija će opet da se podigne, ako ne danas, onda sutra, ili prekosutra, ili kad tad.. Gledajmo da ovo bude na dobar, na pravedan način, na način koji je Bogu drag i po volji, na način koji će anđeli da opevaju a narodi i plemena da hvale i sebi da uzmu za primer. Za ovaj poduhvat nije teško, dovoljno je verovati Bogu, i ljubiti... Imamo izbora - i taj izbor zove se Isus Hristos! Слажем се. Само што ти у глупости видиш идеју Љотића а ја у глупости видим идеју парламентаризма и јудео-масонства. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Јустинијане: Ето погледај састав власти у Русији 1920 па све до 1990...која је био на власти?Рус или јевреј? Све је лијепо документовано, само је проблем у нашем слепилу. А ево података из новије историје: Мејдлин Олбрајт- јеврејка Џемј Кларк- јевреј Џејмс Рабин- јевреј Борис Јелцин- јевреј Ричард Холбрук- јевреј Херни Кисинџер- јевреј Збигњев Бржински (главни мондијалистички идеолог)- јевреј Свен Алкалај (министар иностраних послова у БИХ, дакле јевреја нема скоро никако)- јевреј Хавијер Солана- јевреј Случајност?НЕ НИЈЕ. Збигњев Бжежински је католик. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Па сви они могу да промјене вјеру ако им је у интересу, тако им пише у талмуду Добро, и ако је католик...листа је дуга брате мој 0705_read Теби је нисам ни поставио, јер ти ипак макар мало схваташ да није све тачно што нам ТВ каже...видим, истраживо си, бар си упознат са материјом. Наравно да није најважније у животу бавити се овим питањем, али сада смо Љотића превише везали за јеврејско питање. Љотић нуди много друге добре ствари...рецимо ОРГАНСКА МИСАО ИЛИ ПАТРИЈАРХАЛНОСТ. Органска мисао је најкраће речено: "Ако је свима добро, и мени ће бити добро. А не, ако је мени добро да ће и свима другима бити добро". Органска мисао је супротна ствар индивидуализма. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перезвон Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Па сви они могу да промјене вјеру ако им је у интересу, тако им пише у талмуду 1000000001010 Добро, и ако је католик...листа је дуга брате мој Теби је нисам ни поставио, јер ти ипак макар мало схваташ да није све тачно што нам ТВ каже...видим, истраживо си, бар си упознат са материјом. Наравно да није најважније у животу бавити се овим питањем, али сада смо Љотића превише везали за јеврејско питање. Љотић нуди много друге добре ствари...рецимо ОРГАНСКА МИСАО ИЛИ ПАТРИЈАРХАЛНОСТ. Органска мисао је најкраће речено: "Ако је свима добро, и мени ће бити добро. А не, ако је мени добро да ће и свима другима бити добро". Органска мисао је супротна ствар индивидуализма. Не бих се сложио да је огрганска мисао супротна индивидуализму. Наиме, по мом мишљењу, и једна и друга су идеологије. Љотићеве идеје су друштвено-политички систем у који се као један од грађевних елемената уграђује хришћанство. Слично као што је индивидуализам елеменат грађанско-демократског друштва. Црква Хришћанска је изнад идеологије и надвор од политичких система било које епохе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Наравно да је Црква изнад свега. Али ми сада живимо на простору које се зове отаџбина, а отаџбину треба онако уредити како доликује православним Хришћанима. Наравно, ништа није идеално на земљи, али свакако да је боље од данашњег хаоса. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Иначе, видим да још нигдје нисам нагласио: Димитрије Љотић је светосавски националиста. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Јустинијане: Ето погледај састав власти у Русији 1920 па све до 1990...која је био на власти?Рус или јевреј? Све је лијепо документовано, само је проблем у нашем слепилу. А ево података из новије историје: Мејдлин Олбрајт- јеврејка Џемј Кларк- јевреј Џејмс Рабин- јевреј Борис Јелцин- јевреј Ричард Холбрук- јевреј Херни Кисинџер- јевреј Збигњев Бржински (главни мондијалистички идеолог)- јевреј Свен Алкалај (министар иностраних послова у БИХ, дакле јевреја нема скоро никако)- јевреј Хавијер Солана- јевреј Случајност?НЕ НИЈЕ. Чини ми се да сам одговарао на овај пост, или ми је неко обрисао поруку. Немам појма видећмо...Писао сам ово. Дакле какве везе има што су Јевреји ти које су набројао у америчкој администрацији? САД је уређена земља. Е сад који су то Јевреји у министарсту саобраћаја у Србији које стоји иза изградње ауто-пута за Хоргорш? Који су то ЈЕвреји опструисали да се ауто-пут не гради нормалном динамиком него 5m на дан? Е конаш сад шта говорим. Није до Јевереја, него до нас. Можеш све Јудео-масоне очистити са земље Срби би били исти у својој држави и са својом државом. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перезвон Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Наравно да је Црква изнад свега. Али ми сада живимо на простору које се зове отаџбина, а отаџбину треба онако уредити како доликује православним Хришћанима. Наравно, ништа није идеално на земљи, али свакако да је боље од данашњег хаоса. Слажем се да отаџбину треба уредити. Плашим се само да чврсти обрасци за тако нешто не постоје у нашој вери и би требало да избегавамо утопијске идеје о срећном животу у будућој хришћанској држави. Дај да ми изграђујемо Цркву колико можемо. Опасно је Цркву стављати у службу икаквих ''виших'' циљева. Држава никада неће бити идеална док је Црква сигурно идеална. 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука