Semberac Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Интересује ме постоји ли прецизан податак када је Љотић почео са том антијудеистичком политиком? Да ли се то јавило са Хитлером? Незнам, али у 20. вјеку су многи били свесни јудејске опасности. Данас се то наравно представља као антисемитизам (с тим што су семити многи наши светитељи..дакле апсолутно глупа оптужба) како би се дискредитово отпор међународном јудео-банкарском клану. За Хитлера отворено тврдим да је дошао на власт помоћу јудео-капитала. Не сматрам да је он свјесно радио на циљу циониста, али несвесно апсолутно. Он је са својим ткз. "холокаустом" само допринео јудео-пропаганди и сада је стварно веома тешко указивати људима на штетност деловања јудео-господара. Али свакако, Љотић је много допринео у раскринкавању јудео-масонске завјере против цјелог човечанства. Зато Љотић није само србски човјек, већ и свјетски, као и блаженопочивши брат Румун Кодреану. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Интересује ме постоји ли прецизан податак када је Љотић почео са том антијудеистичком политиком? Да ли се то јавило са Хитлером? Незнам, али у 20. вјеку су многи били свесни јудејске опасности. Данас се то наравно представља као антисемитизам (с тим што су семити многи наши светитељи..дакле апсолутно глупа оптужба) како би се дискредитово отпор међународном јудео-банкарском клану. За Хитлера отворено тврдим да је дошао на власт помоћу јудео-капитала. Не сматрам да је он свјесно радио на циљу циониста, али несвесно апсолутно. Он је са својим ткз. "холокаустом" само допринео јудео-пропаганди и сада је стварно веома тешко указивати људима на штетност деловања јудео-господара. Али свакако, Љотић је много допринео у раскринкавању јудео-масонске завјере против цјелог човечанства. Зато Љотић није само србски човјек, већ и свјетски, као и блаженопочивши брат Румун Кодреану. Није само у питању 20. век... Од кад је света и века, Јевреји су ''на тапети''. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Иначе интересантно је напоменити, да је Љотић био ултраекумениста. facenew22222222 Сматрао је РКЦ као једну грану истинске Христове Цркве. Постоји прича да он није хтео да му жена пређе у православну вјеру...колко је то истина, не знам. Син Љотићев, Никола, каже да то није тачно. Ако би стварно дошло до уједињења РКЦ са ПЦ на темељима истине, Љотић би се веома радово на небесима. facenew22222222 "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Иначе интересантно је напоменити, да је Љотић био ултраекумениста. facenew22222222 Сматрао је РКЦ као једну грану истинске Христове Цркве. Постоји прича да он није хтео да му жена пређе у православну вјеру...колко је то истина, не знам. Син Љотићев, Никола, каже да то није тачно. Ако би стварно дошло до уједињења РКЦ са ПЦ на темељима истине, Љотић би се веома радово на небесима. facenew22222222 Добро га није превела... facenew22222222 Углавном се наши ''покондире''. Мада мислим да је код Љотића основни проблем била та ''збуњеност'' и недовољна дефинисаност програма и учења. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Ок, Јустинијане. Само зар мислиш да остале земље јудео-масони не распарчавају?Па погледај Грчку, буквално постала вазал јудео-банкарима. Бугарска постала члан ционистичке војске НАТО. Турска такође...итд Али највећи непријатељ циониста су Руси, апсолутно. Ционисте води сатана, али под допуштењем Бога, јер смо ћорави и глуви и недоказани. facenew22222222 Па то што је Грчка упала у дугове нису криви јудео-банкари, него сами ГРци са својим бахатим вођење државе, несносним трошењем новца и не производећи ништа ново...Е опет ко је крив Грцима? А то што су Бугари ушли у НАТО, као је то распарчавање? Ја невидим да има фали територија као нама, нити видим да имају проблема са унутрашним етничким структурама као ми....Кад ивидм наша дела и како се ми понашамо нисам далеко од тога да кажем да и Србе, у њиховом погледу на свет и како се треба понашати у свом дворишту, такођер не води сатана. Погледај нашу политику, нашу економију, наше тржиште, нашу трговину, наше законе, наше фирме, нашу продицу, нашу децу...ја не видим ту Бога, видим ђавола дебело. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Није само у питању 20. век... Од кад је света и века, Јевреји су ''на тапети''. Откада су разапели Господа Исуса Христа, постали су велики богоборци. Љотић има једну лијепу изреку која је стварно поучна: "Треба разбијати јеврејске планове, а не јеврејске главе". Иначе то се може применити и на данашње комунисте, жутаће, чедисте итд...не треба им разбијати главе, већ планове. facenew22222222 "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Ок, Јустинијане. Само зар мислиш да остале земље јудео-масони не распарчавају?Па погледај Грчку, буквално постала вазал јудео-банкарима. Бугарска постала члан ционистичке војске НАТО. Турска такође...итд Али највећи непријатељ циониста су Руси, апсолутно. Ционисте води сатана, али под допуштењем Бога, јер смо ћорави и глуви и недоказани. facenew22222222 Па то што је Грчка упала у дугове нису криви јудео-банкари, него сами ГРци са својим бахатим вођење државе, несносним трошењем новца и не производећи ништа ново...Е опет ко је крив Грцима? А то што су Бугари ушли у НАТО, као је то распарчавање? Ја невидим да има фали територија као нама, нити видим да имају проблема са унутрашним етничким структурама као ми....Кад ивидм наша дела и како се ми понашамо нисам далеко од тога да кажем да и Србе, у њиховом погледу на свет и како се треба понашати у свом дворишту, такођер не води сатана. Погледај нашу политику, нашу економију, наше тржиште, нашу трговину, наше законе, наше фирме, нашу продицу, нашу децу...ја не видим ту Бога, видим ђавола дебело. Јел оспораваш постојање јудео-масонске завјере према свим људима, а нарочита према нама православним народима? "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Није само у питању 20. век... Од кад је света и века, Јевреји су ''на тапети''. Откада су разапели Господа Исуса Христа, постали су велики богоборци. Љотић има једну лијепу изреку која је стварно поучна: "Треба разбијати јеврејске планове, а не јеврејске главе". Иначе то се може применити и на данашње комунисте, жутаће, чедисте итд...не треба им разбијати главе, већ планове. facenew22222222 И пре Христа. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Драги, ми смо се могли спасити Јасеновца и комунизма. Били би буквално неутрални као Швајцарска, сачували би народ и монархију. Данас би Србија бројала 30 милиона становника а не 7 милиона без Косова. Данас би Србија била једна од јачих држава у Европи, неби се "гузили" Европској Унији итд. Били би своји на своме, а не као данас, робови у сопственој земљи. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 И пре Христа. Да, са разликом што су тада били изабрани народ. И Христос им се појавио у народу а они га као џукелу одбацили и од тада они више нису изабрани народ. Данас је Црква Христова Нови Израиљ, нема више изабраног народа...све ово што им се после дешавало је Божији гњев. Наравно, не оправдавам убијање јудејаца. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 И пре Христа. Да, са разликом што су тада били изабрани народ. И Христос им се појавио у народу а они га као џукелу одбацили и од тада они више нису изабрани народ. Данас је Црква Христова Нови Израиљ, нема више изабраног народа...све ово што им се после дешавало је Божији гњев. Наравно, не оправдавам убијање јудејаца. Технички гледано Римљани су распели Христа. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 I sada dolaze neki slinavci koji bi da od nas naprave nekakve klerofašiste i neonaciste.. Јој што волим да чујем ријеч "клерофашиста" од оних људи који незнају ни шта је клерофашизам 4chsmu1 Требам себи на чело истетовирати...ПОНОСНИ КЛЕРОФАШИСТА 1405_love "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 И пре Христа. Да, са разликом што су тада били изабрани народ. И Христос им се појавио у народу а они га као џукелу одбацили и од тада они више нису изабрани народ. Данас је Црква Христова Нови Израиљ, нема више изабраног народа...све ово што им се после дешавало је Божији гњев. Наравно, не оправдавам убијање јудејаца. Технички гледано Римљани су распели Христа. Знаш добро на шта мислим... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Димитрије В. Љотић СЛУЧАЈ ЈЕВРЕЈСКЕ ДЕЦЕ * * Билтен број 55; 21. септембар 1940; стр. 16-17. Министар просвете је издао наређење гимназијама да примају пријаве за упис јеврејске деце, али да их, до даље наредбе, не уписују. Потом је издао наређење, изгледа, да се таква деца уписују. Али и то наређење има нешто лабилно у себи. Она прва одлука је дошла иницијативом др Корошеца. Ова друга по жељи владе. Цветковић и Мачек су најенергичније захтевали да се са овим мерама прекине. Добија се утисак да ни оно прво, ни ово друго наређење није промишљен и чврсто одлучан потез. Као да се пробао нечији пулс? Коме? Јеврејима или влади? Не знамо поуздано, али пулс влади је заиста избројан. Ми тако не би радили. Јеврејски проблем је врло тежак. Чак и за земљу као наша која, како кажу, има свега 72.000 Јевреја. Њега треба решити. Али он се на парче не решава. А најмање мерама непроученим и неодлучним. Ако се стане на гледиште да су Јевреји непожељни, онда треба наћи начина да се Јевреји, на човечан начин, иселе из земље што пре. Данас због рата, када је саобраћај са земљама немогућ, ово решење отпада. Онда би значи бављење Јевреја у нашој земљи било привремено. За време тог привременог бављења, држава им дугује заштиту и могућност људског живота, али нарочитим статутом мора прописати и њихов однос према средини у којој живе, тако да и та средина буде заштићена од њиховог разорног деловања. У овом случају, најбоље би било да се јеврејској заједници да право да отвори своје школе, опште, средње и стручне, које ће она издржавати и у којима ће јеврејска деца, после свршене основне школе, ради свог припремања, учити оне предмете које сама заједница буде сматрала потребним и корисним. Похађање универзитета би за ово време бављења јеврејској деци под нарочитим условима могло бити дозвољено, да би се, кад из наше земље оду, могли, у крају у коме буду живели, одати знамењима за која су се спремали. Код таквог стања ствари логично је да Јевреји не могу служити војску, али могу бити употребљени на радове у засебним радним четама, исто тако не могу бити примани у државну службу, нити у слободне професије, пошто их у овим има далеко више него што би по броју Јевреја у нашој земљи трабало да их има. У погледу бављења трговином, индустријом у границама статутом одређеним, ради омогућавања издржавања, оним Јеврејима, за које се утврди да немају других средстава за живот, дозвољаваће се и овај привредни рад. Онима пак чија је имовина довољна за живот, сваки привредни рад би могао бити забрањен. Обавезна је пријава целокупне имовине сваког Јеврејина, под претњом конфискације свега што се покуша сакрити. Јеврејима би био забрањен, под јемством целе заједнице, сваки политички рад у земљи. Јеврејска заједница би морала бити организована статутом тако да се омогући поштовање извођења статута за све време док се Јевреји налазе у нашој земљи. Попис јеврејске имовине врши се у циљу надзора над њиховом делатношћу. На овај начин изнете мисли имале би да на првом месту остваре заштиту нашег народа од Јевреја за време док се они ту налазе, а на другом, заштиту самих Јевреја док уживају гостопримство наше земље. Статут који не би испуњавао оба та услова, не би ваљао. Гледајући у овој светлости случај уписивања јеврејске деце налазимо поново да ту меру, онако како је донета, па после обустављена, не би смо могли похвалити. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Добро бре семберац шта је то кокретно позитивно од љотићевских идеја које се могу применити данас ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука