Jump to content

Димитрије Љотић и политичка позадина збораша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Razlika između demokratije i feudalizma-diktature(crvene, crne, svejedno)-itd. jeste da su u demokratiji barem teoretski svi ljudi slobodni, jednaki i ravnopravni..

Значи Свети Немањићи су били диктатори? 89898989898989

Ако је то била диктатура, онда ја желим диктатуру.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 143
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Razlika između demokratije i feudalizma-diktature(crvene, crne, svejedno)-itd. jeste da su u demokratiji barem teoretski svi ljudi slobodni, jednaki i ravnopravni..

Тачно, на страни демократије је утопистичка лаж,а на страни феудализма сурова или каква за кога већ истина.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

‎"Demokratija je

starija sestra komunizma, iz iste porodice, od istog individualistickog

oca. I komunizam i demokratija razbijaju zajednicu: komunizam kroz

borbu klasa, a demokratija kroz gradjanski rat politickih stranaka."

Dimitrije Ljotic

Подели на овим сајтовима

Драги, јесили ти читао овај текст од Љотића против демократије?Твоја логика је чудна мало...ко није демократа он је екстремиста 89898989898989

Али познато ми је одакле такво мишљење имаш, и ја живим на западу. 4chsmu1

Овдје те од малена уче ако ниси демократа ти си фашиста/комуниста, што је апсолутна глупост.

Владика Николај каже да је демократија изум жидова и да су Европљани слуге жидова и раде против Христа. То ти је брате мој реалност, али полако, млад си дјечко, схватићеш ти неке ствари. 0409_feel

Демократија се заснива на плурализму, што је апсолутно контрадикторно са саборности Православне Цркве. На литургији се каже "сав живот свој Христу Богу предајмо"...једном Христу, једном путу, једној истини. АМИН.

Демократија није ништа мање зло од комунизма, и једно и друго разара нацију...само на различите начине. 

Подели на овим сајтовима

Neutralnosti u trojnom paktu nije bilo, ovo je zabluda i laž koju neki šire da Srbima prodaju neonacizam (sic!)

Па ајде нам ти представи услове тројног пакта према Србима...ајд да чујемо твоју верзију.

Подели на овим сајтовима

Na sednici Krunskog saveta, 6. marta 1941. godine, došlo je do sudbonosnog izbora između pakta i rata. Cincar-Marković izneo je stav da je jedina alternativa ratu potpisivanje Trojnog pakta, s tim što bi se Hitleru moglo postaviti neki uslovi:da garantuje suverinitet i integritet Jugoslavije, da neće tražiti vojnu pomoć i prolaz trupa, i da će uzeti u obzir interes Jugoslaviji za Solun u novom evropskom pokretu. Prilikom glasanja, svi su se složili da se pakt prihvati uz određene uslove.

25. marta 1941. godine predsednik Vlade Dragiša Cvetković, ministar spoljnih poslova Aleksandar Cincar-Markovićm i nemački ministar spoljnih poslova Joahim fon Ribentrop u dvorcu Belvedere potpisuju protokol o pristupanju Jugoslavije Trojnom paktu. Dva dana kasnije, 27 marta grupa jugoslovenskih oficira izvela je vojni udar, uz britansku podršku zbacila Vladu i namesništvo, uhapsila Dragišu Cvetkovića, Aleksandra Cincar-Markovića i ostale ministre, a maloletnog kralja Petra II proglasila za punoletnog i predala mu vlast. Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

Када пише уз "британску" подршу се спровео пуч 27. марта, треба нагласити уз помоћ јудествујуће Британије. 4chsmu1

Е сад, што је јудео-Британије спровела пуч у Југославији, какви су јој интереси били?Ми смо једноставно били обични пијуни у том рату, нисмо ни знало ко са ким ратује, а камоли да смо сами себи дефинисали позиције.

Помоћ јудео-пропаганде смо увучени у рат који се могао избећи. Шта је резултат одбијања тројног пакта?

ЈАСЕНОВАЦ, КОМУНИСТИЧКА РЕВОЛУЦИЈА И ЈУДЕЈСКА ПОБЕДА НАД СРБСКИМ НАРОДОМ

Подели на овим сајтовима

Интересује ме да ли антиционисти имају неки доказ да Јевреји имају интереса да разбију Србе или је то по њиховом мишљењу пука мржња према нама?

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Интересује ме да ли антиционисти имају неки доказ да Јевреји имају интереса да разбију Србе или је то по њиховом мишљењу пука мржња према нама?

Ја сам антициониста. Не мрзим никога, али не желим да велики брат растура Србију под маском миротворца. Има доказа, само их треба тражити :drugarstvo:

За почетак нађи чувену књигу Протоколи Сионских Мудраца. Ако си је прочитао, најбоље да се удубиш у руску литературу, антикомунистичку. Широка је тема теорија завјере, не могу на форуму то у једној теми спаковати. Сви ми гледамо кроз јудејске наочаре, неко мање а неко више...ја се трудим да што мање гледам кроз јудјеске наочаре јер ми је то сметња да сагледам реалност сила bighugbighug

И неби било лоше да се позабавиш темом јудео-масонерије...али о свему имаш у протоколима. Жив био.

Подели на овим сајтовима

Ја сам антициониста. Не мрзим никога, али не желим да велики брат растура Србију под маском миротворца. Има доказа, само их треба тражити :drugarstvo:

За почетак нађи чувену књигу Протоколи Сионских Мудраца. Ако си је прочитао, најбоље да се удубиш у руску литературу, антикомунистичку. Широка је тема теорија завјере, не могу на форуму то у једној теми спаковати. Сви ми гледамо кроз јудејске наочаре, неко мање а неко више...ја се трудим да што мање гледам кроз јудјеске наочаре јер ми је то сметња да сагледам реалност сила bighugbighug

И неби било лоше да се позабавиш темом јудео-масонерије...али о свему имаш у протоколима. Жив био.

Читао сам и једну и другу литературу доста.

Подели на овим сајтовима

Они нас не воле из разних разлога:

1. Највећи је разлог што смо православни Хришћани

2. Србија се налази на интересантном подручју Балкана, веже исток и запад.

3. Имамо још макар мало слободарског духа у себи као народ, што великом брату наравно смета

4. Највећи непријатељи јудео-масона су браћа Руси, а ми смо и вјерски и крвно веома повезани са њима

Ако неко жели да нас велики брат више не јаши, морамо се одрећи Христа. Али наш народ зна да је без Христа ништа, слава Богу.

Подели на овим сајтовима

И шта мислиш о томе?Јел си и ти један од оних који вјерују да су Протоколи фалсификат? :drugarstvo:

Ја ти само могу рећи: Љотић и владика Николај су вјеровали у аутентичност протокола, ето још нешто их веже. bighugbighug

Подели на овим сајтовима

Они нас не воле из разних разлога:

1. Највећи је разлог што смо православни Хришћани

2. Србија се налази на интересантном подручју Балкана, веже исток и запад.

3. Имамо још макар мало слободарског духа у себи као народ, што великом брату наравно смета

4. Највећи непријатељи јудео-масона су браћа Руси, а ми смо и вјерски и крвно веома повезани са њима

Ако неко жели да нас велики брат више не јаши, морамо се одрећи Христа. Али наш народ зна да је без Христа ништа, слава Богу.

1.Брате разлог да је неко православни хришћанин може да смета само ђаволу. Са аспекта политке, економије и осталога правослаље нема никакве додирне тачке.

2. Такођер као Грчка, као Бугарска, као Албанија, Турска поготово, па не знам баш да неко растура ове земље.

3. Наш слободарски дух је смешна опаска брате мој. Немамо ми слободарског духа, имао углавном кафанског, бахатог, неодговорног и безобразног духа. Као такви не да сметамо неким "моћним" Јудео-масонима него они могу само да се смеју до изнемоглости. И ја сам се смејао ових дана, и мало и заплакао од трагикомичне сцене, отварања мегаломанских "8 км" аутопута који иде посред равнице, и који је грађен, хух замислите читавих 4 године, што ће рећи 5 м на дан. Туга и беда

4. Ма какви бре Руси. Исто ово под 3 што вреди за нас, вреди и за Русе.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

И шта мислиш о томе?Јел си и ти један од оних који вјерују да су Протоколи фалсификат? :drugarstvo:

Ја ти само могу рећи: Љотић и владика Николај су вјеровали у аутентичност протокола, ето још нешто их веже. bighugbighug

Нисам сигуран јер немам доказе, али су мало ''наивно'' написани. По тој логици наше ''Начертаније'' је мнооого опасније.  bighugbighug Није озбиљно такве ствари аргументовати ако узмемо у обзир начине и могућности информисања по том питању њих двојице.

Наравно, да нису Јевреји наивни, али ту вероватно има утицаја и хришћанска ''акција'', њихова ''реакција''...

Масони су много опаснији. Ту су прсте умешали некадашњи темплари, од којих ови и вуку директно порекло, потом Илуминати, код нас познатији као просветитељи. Имали су велики утицај на свакодневна збивања, чак и стварање сујеверја и обичаја (нпр. веровање да је петак 13. несрећан дан итд). Чињеница је да је на све њих јудејски мистицизам имао великог утицаја, али и друга учења. Они су ''баштиници'' старих јереси, а све до данас их успешно убацују у ново рухо.

Интересује ме постоји ли прецизан податак када је Љотић почео са том антијудеистичком политиком? Да ли се то јавило са Хитлером?

Подели на овим сајтовима

Ок, Јустинијане. Само зар мислиш да остале земље јудео-масони не распарчавају?Па погледај Грчку, буквално постала вазал јудео-банкарима. Бугарска постала члан ционистичке војске НАТО. Турска такође...итд

Али највећи непријатељ циониста су Руси, апсолутно. Ционисте води сатана, али под допуштењем Бога, јер смо ћорави и глуви и недоказани. :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...