Драган Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Ја не знам дечко како ти схватш ? ја овако; ако ти кажеш да ја измишљам догађаје, што значи да лажем, а ако лажем то опет значи да сам лажов, зашто да се онда упустам у даљу расправу са тобом ? Пусти ти празне приче...ДАЈ МИ ДОКАЗ ДА ЈЕ ДРАЖА БИО НА ЉОТИЋЕВОЈ САХРАНИ Све моје поруке у којима сам тврдио нешто јесу историјски покрепљене,имају свог аутора и чињенично су утемељене. Дакле,дечко,дај ми слику Драже на сахрани,изјаву неког историчара поводом те сахране,можда слику Дражиног венца...! http://img19.imageshack.us/img19/9793/dobrovoljci.jpg Причао историчар што стоји у средини на овој фотографији. Историчаре којима славска икона стоји на месту где је пре ње била Брозова слика баш и не слушам. Знамо ко је убио деду, ко је преживео робију, ко је из фамилије покопан у Чикагу далеко од Србије. Учим историју кроз предање. Оно што сам поставио о помирењу то сигурно неће да се свиди комунистима и њиховој идеолошкој и биолошкој деци, Наравно да њима одговара да се национално ткиво разједа, да се производе сукоби и поделе и онемогући братска слога, да се енергија трошила у унуташњим сукобима и разбија јединство, уместо да се јединственом енергијом иде прозиву комуниста и њихове идеолошке и биолошке деце која владају Србијом и воде је у пропаст. Зато нам у редове убацују своје људе да подривају и слабе антикомунистичку националну Србију. Променили одело, а раде исти посао. Ко се бави овом историјом, а има здрав разум у себи и тиме добру намеру, То ће да ради у циљу разобличавања комуниста, откривања свих њихових злочина, а неће тим својим бављењем служити користи непријатељима Српства и Православља. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Мај 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 http://img19.imageshack.us/img19/9793/dobrovoljci.jpg Причао историчар што стоји у средини на овој фотографији. Значи,један обичан љотићевац прича о томе да је Дража био на сахрани?! Аргумент боли глава. Љотићевци умеју неумесно да лажу,што су показали бројни чланци у њиховом магазину "Лил"! Ми имамо тако много еминентних историчара којима никада није висила Брозова слика. И ти баш нашао маргиналног војника једне маргиналне војне групације да ставиш као релевантан доказ. И да,историја се не учи кроз предање. "Аргументум ад популум" флоскулама можеш барити неке људе који нису довољно упућени у материју,али тек толико. По теби се и види да си историју учио изокола и непрофесионално,што јасно показују рупе у знању које имаш,као и озбиљан недостатак историјски поткрепљених чињеница,који од твоје поруке заиста направе једну манијакалну и шизофреничну творевину које би се и најгори агитпроповци попут Ђиласа и Дедијера постидели. Да је Љотић заиста хтео да се минирају србождери-комунисти,не би опструисао Стојадиновићеву владу која је Југославију водила у приближавање са Немачком и Италијом. Уосталом,Љотић је био Југословен,тадашњи једини политичар који је имао снаге и енергије да на крају оснује чисту српску странку,јесте Милан Стојадиновић,док је током рата једини човек који се залагао за Србију без Југославије био Милан Недић. Интересантна је чињеница да је по немачкој окупацији забрањен рад свим странкама сем- ЗБОР-у и Комунистичкој партији Југославије! Да је Љотић заиста хтео да уједини антикомунистичку Србију,не би његови пијуни спровели највеће цинкарење у историји Србије- када су фебрауара 1944 год. љотићевци предали Гестапоу списак од 7.630 најугледнијих Дражиних присталица! "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 http://img19.imageshack.us/img19/9793/dobrovoljci.jpg Причао историчар што стоји у средини на овој фотографији. Значи,један обичан љотићевац прича о томе да је Дража био на сахрани?! Аргумент боли глава. Љотићевци умеју неумесно да лажу,што су показали бројни чланци у њиховом магазину "Лил"! Ми имамо тако много еминентних историчара којима никада није висила Брозова слика. И ти баш нашао маргиналног војника једне маргиналне војне групације да ставиш као релевантан доказ. И да,историја се не учи кроз предање. "Аргументум ад популум" флоскулама можеш барити неке људе који нису довољно упућени у материју,али тек толико. По теби се и види да си историју учио изокола и непрофесионално,што јасно показују рупе у знању које имаш,као и озбиљан недостатак историјски поткрепљених чињеница,који од твоје поруке заиста направе једну манијакалну и шизофреничну творевину које би се и најгори агитпроповци попут Ђиласа и Дедијера постидели. Да је Љотић заиста хтео да се минирају србождери-комунисти,не би опструисао Стојадиновићеву владу која је Југославију водила у приближавање са Немачком и Италијом. Уосталом,Љотић је био Југословен,тадашњи једини политичар који је имао снаге и енергије да на крају оснује чисту српску странку,јесте Милан Стојадиновић,док је током рата једини човек који се залагао за Србију без Југославије био Милан Недић. Интересантна је чињеница да је по немачкој окупацији забрањен рад свим странкама сем- ЗБОР-у и Комунистичкој партији Југославије! Да је Љотић заиста хтео да уједини антикомунистичку Србију,не би његови пијуни спровели највеће цинкарење у историји Србије- када су фебрауара 1944 год. љотићевци предали Гестапоу списак од 7.630 најугледнијих Дражиних присталица! А јели висила Брозова слика у твојој кући ? Ја ти причам о људима који су сведоци историје. Ти коментаришеш те људе седећи за рачунаром и наводећи друге графомане, пискарала, па нека буде и историчаре, причајући о онима који су кроз муке и страдања прошли и чије су породице прошле. Да ли је Најда маргиналан или није он је догађаје о којима причаш и о којима си читао видео својим очима. Кроз предање кажем, јер је то и моја породична историја и нормално је када фамилија се окупи и поведе разговор о неком времену и догађајима да ће причати кроз шта су и њени чланови прошли, то није нечија туђа прича коју ћемо од другога да слушамо, већ наша прича. Људима који су кроз то прошли и чије гене носимо, ми одржавамо помене , онима које су комунисти убили и онима који су у апсанама њиховим били , споменемо на задушницама оне који у Србију нису могли да се врате. Гледамо те фотографије, Слушам старије ко је ко и где је ко био. Слушам деду Љубомира док прича шта су им удбаши радили и како му је отац убијен од комунистичких злотвора. Спомене Нана њеног ујака који је био краљевски официр и са Дражом се познавао из војне службе још, а који се домогао Америке и тамо се упокојио, Бог да му душу прости, кажемо. Нека су то за тебе "Аргументи ад популум" за мене је то и много више од историјских чињеница. Тешко да нас двојица и можем да се разумемо јер рекао бих да смо из различитих светова, Што би Љотић рекао различити смо сталежи. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 проблем је у поларитету приче и предања, а не стварним историјским чињеницама. отприлике као Марко Краљевић и предање о њему, а он човек био турски чиновник. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Мај 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 јели висила Брозова слика у твојој кући ? Не,брате,није могла да виси јер би била спаљена. Ја сам од оних којима је неправедно конфискована имовина јер су били против алавих црвених безбожника. Са очеве стране недићевци (деда стрељан) ,са мајчине краљеви војници (деда био у логору,никада није могао да напредује у послу јер је ишао у Цркву и није био члан ни Народног фронта нити КПЈ). Ја ти причам о људима који су сведоци историје. Ти коментаришеш те људе седећи за рачунаром и наводећи друге графомане, пискарала, па нека буде и историчаре, причајући о онима који су кроз муке и страдања прошли и чије су породице прошле. Хм,а ти С. Живановића,С. Терзића,Аврамова,В. Ђорђевића,Ч. Попова називаш "пискаралима" и "графоманима". То је и поента,то је и сама суштина љотићеваца-желе да измене реалност и српску историју. Исто тако су у Камбоџи радили црвени Кмери,када су њихов долазак на власт прогласили нултом годином. Преживели сведоци су јако једно од кључних карика за писање дела,али многи преживели се такође или погрешно схвате,или се чак њихова сведочења купују ( о томе је писао Јаша Алмули,некадашњи председник Јеврејске општине Београд,преживели логораш Јасеновца (рођен 1918. год),аутор књиге "Јевреји и Срби у усташком логору" који се био лично састао са блаженопочившим патријархом Павлом и са њим причао о неким Србима који су поткупљени од стране Немаца преко окупационих снага да се ослободе и причају неистине) Кроз предање кажем, јер је то и моја породична историја и нормално је када фамилија се окупи и поведе разговор о неком времену и догађајима да ће причати кроз шта су и њени чланови прошли, то није нечија туђа прича коју ћемо од другога да слушамо, већ наша прича. Нико не спори мучења неког од твојих дедова (уосталом,разумемо се у потпуности),али се не може на основу једног случаја идеолошки обојити цела историја. Нпр. Р.Љушић тврди да су љотићевци били немилосрдни када су мучили Србе равногорце и партизане. Љотић је величао Хитлера и једва је дочекао окупацију не би ли постао српски führer. Људима који су кроз то прошли и чије гене носимо, ми одржавамо помене , онима које су комунисти убили и онима који су у апсанама њиховим били , споменемо на задушницама оне који у Србију нису могли да се врате. Гледамо те фотографије, Слушам старије ко је ко и где је ко био. Слушам деду Љубомира док прича шта су им удбаши радили и како му је отац убијен од комунистичких злотвора. Спомене Нана њеног ујака који је био краљевски официр и са Дражом се познавао из војне службе још, а који се домогао Америке и тамо се упокојио, Бог да му душу прости, кажемо. Нека су то за тебе "Аргументи ад популум" за мене је то и много више од историјских чињеница. Тешко да нас двојица и можем да се разумемо јер рекао бих да смо из различитих светова, Што би Љотић рекао различити смо сталежи. И бабина сестра је побегла у Бразил,и деду су убили партизани...када бих ја сада кренуо са својом породичном муком од 1945. год не знам да ли би било довољно места у једној поруци за све. Али ово је само форум. Не могу ја да знам да ли је стварно постојао деда Љубомир или Нана. О црвеном терору су написане бројне књиге,прочитао сам их брдо. Уопште,не знам одакле ти је то пало на памет,али ја ни у једном контексту нисам писао позитивно нити похвално о Брозовим црвеним крвопијама који су зајахали Србију 1945.год,већ о негативним утицајима лика и дела Димитрија Љотића. Дакле,мораш се више образовати о њему,не можеш о једном таквом политичару учити преко ратних прича својих најмилијих. Д. Љотић је био политички губитник,шићарџија који је оструирао највећег визионара 20. века,др Милана Стојадиновића. Уосталом,Љотић је са комунистом Дедијером клечао на молетествију за оздрављење патријарха Варнаве,када су комунисти и љотићевци заједно рушили Конкордат. Немој да дозволиш да ратне приче надоместе твој недостатак знања из историје Краљевине Југославије. "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Чудно ми је да су се комунисти молили и клечали за оздрављење патријарха. Ипак знамо да је Броз преварио Дражу, да је Чича испао наиван и што се тиче комуниста и што се тиче Енглеза. Што се тиче Љотића, знам да је он био противник пакта, у том тренутку пакт је био нешто што је било најмање лоше решење за Србе и сматрам да је кнез Павле имао ту најбоље намере. Оно што код Љотића поштујем је управо тај изразити антикомунизам. Имамо ми данас доста Православне омладине која подржава Љотићеве идеје и рекао бих глорификује његову улогу за коју се слажем да у глобалу гледана није била велика, али је у његовом покрету било квалитетних људи. Имали смисла док комунисти још увек владају, уместо супродстављати се њиховој власти, стављати се у непријатељство својој браћи у Христу која уз та своја уверења имају и један здрав однос према животу, која жели патријахалну хришћанску Србију. Комунистички злочини јесу историјска чињеница, али су и комунисти на власти и данашње фактичко стање. Када св.Владика Николај набраја житеље Небеске Србије у песми каже: "Многи Равногорци, многи Добровољци, удовице тужне и мајке без деце сви су убројани у Божије светце". Нека ти и верујеш да није дошло до помирења, где ја верујем супротно томе, и знамо како се за кога све то завришло што се другог светског рата тиче, али нека је то твоје уверење и тако, ако не на овом на оном свету јесте дошло, Св. Владика Николај у Светосавском духу хоће да помири и обједини Српство, па немојте ни ви да разграђујете и разједињујете. Не треба по Кочевском Рогу одвајати кости на Равногорске и кости припадника СДК. Не треба ни разједињавати њихове следбенике док следбеници и деца комуниста који те јаме напунише још увек владају Србијом. Немој да твоје знање служи твом непријатељу на корист. Каже св.Владика Николај:"Знањем си се понео човече, Чим си се понео значи да га немаш много, Знај и да је пун клас са обореном главом, а да празан клас стоји главе уздигнуте над свом њивом". Да се више не понављам, мислим да је јасан смисао онога што желим да предочим. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 проблем је у поларитету приче и предања, а не стварним историјским чињеницама. отприлике као Марко Краљевић и предање о њему, а он човек био турски чиновник. Па и у песми; Мусу Кесеџију није могао да добије ферплејом па га на кварно убоо ножем, а Роксанди ђевојци; отсекао леву руку, стави леву у десницу руку, бињижом јој очи извадио, па јој стави очи у недарца. Дала му корпу и манијак јој ископао очи и набио у сисе. То нам песма каже. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 проблем је у поларитету приче и предања, а не стварним историјским чињеницама. отприлике као Марко Краљевић и предање о њему, а он човек био турски чиновник. Па и у песми; Мусу Кесеџију није могао да добије ферплејом па га на кварно убоо ножем, а Роксанди ђевојци; отсекао леву руку, стави леву у десницу руку, бињижом јој очи извадио, па јој стави очи у недарца. Дала му корпу и манијак јој ископао очи и набио у сисе. То нам песма каже.шташ, болесна машта у народа који кажњава за превару.а у рату заборави на фер плеј, то је невина и смешна страна историје за почетнике. напредни корисници данас користе снајперисте са два километра. боље да не знаш шта користе ветерани. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Ускоро постављам овдје неке текстове Димитрија Љотића. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Да, када су га питали о слабој подршци у народу рекао је:"Не треба ми плева већ витезови". О како патетично! Вероватно бих и ја,посрамљен,тако нешто изјавио; не бих сигурно био надобудан да на територији Београда освојим свега 510 гласова. На жалост,парламентарна демократија има своје предности и мане,али боље нема. Парламентарна монархија-мој избор! А уосталом,Љотић је у својим предизборним кампањама говорио о увођењу сељака у парламент,занемарујући аграрну феноменалну аграрну реформу којом се југословенски сељак растеретио преко 7милиона динара дуга,а спровео ју је највећи српски политичар 20. века-Милан Стојадиновић. 0409_feel 1000% тачно! http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 То је онај који је поздрављо римским поздравом (данас се то каже зигхаиловање)? 0409_feel То је онај који је имао неки тајни споразум са Павелићем у Аргентини (мада можда је комунистичка пропаганда...неби да судим, нисам се много бавио ликом и дјелом Стојадиновића)? Најбољи политичар 20.вјека је Димитрије Љотић, а после њега Радован Караџић. 0409_feel "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Заборавио си да додаш да је потписао папски примат! 4chsmu1 http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 КАКВУ ПОЛИТИКУ ХОЋЕМО Димитрије В. Љотић Слепима намигивати и глувима говорити – не помаже. Они који су злонамерни или они који нерасудни, неће и не могу да разумеју што им се доказује. Нико у овој земљи до сада није јасније, истинитије и поштеније изложио чему тежи и шта хоће – до наш покрет. Али они који беже од истине као слепи мишеви од светлости и који желе само једно, да овај народ држе у оковима својих лажних политичких схватања, који се непрестано заклињу својом љубављу према народу а стално брину само да задовољавају своје присталице, који се бусају у груди за народно добро и народно благостање а обезбеђују само себи и својим трабантима масне положаје, велике зараде и профите, ти ето са свих страна и макакве политичке правце заступали и не могу друкчије већ да и поред јасних наших линија – покушају да збуњују. Једни су неваљали и злонамерни, па, иако су свесни својих неистина, запенушали су нападајући нас да смо за диктатуру, фашизам, хитлеризам; да смо реакционари, противници народних слобода, противници парламентаризма и демократије. Они мисле, да ће тим звучним лажљивим клеветама заслепити разум народу и спречити га да јасно види и оно што они раде и оно што њему треба. Други су незналице које знају само што су могли научити. Они све политичке тежње сврставају и разврставају према ономе што они о њима знају. Они не могу ни да замисле да политички покрети не настају из теорија о друштву већ из стварних друштвених и економских односа; да политичке тежње нису механичке, круте форме, већ покретљиви и променљиви живот, и да само из животних, друштвених и народних потреба морају поницати политичке тежње. Не бранимо се ми од њихових потвора кад јасно изјављујемо да нисмо ни за диктатуру, ни за фашизам, ни за хитлеризам. Не бојимо се ми да истину отворено признамо. Напротив, они су у свему томе много ближи од нас. Они су и реакционари и противници народних слобода, они су били ти који су изигравали и изигравају и тај парламентаризам којим се толико заклињу, они су безначелни и боре се само да зајашу. Ми хоћемо да спречимо то што они желе – да их новим друштвеним поретком ударимо да једанпут за свагда пресечемо могућности да се изиграва овај народ у најбитнијим својим интересима, да им избијемо из руку лажно представљање да су за народне слободе док га у ствари подјармљују, да их збацимо са народне грбаче. Ми нисмо за парламентаризам, јер он је систем погађања око власти, грабљења око пљачке, узурпирања свих права народних, подвлашћивања народа, изигравања народних животних интереса. Он крије у себи тежње да се спречи и укочи сваки покрет да се народ несметано и слободно развија у правцу својих потреба. Он је најбољи заштитник цепкања и сепаратистичких тежњи. Он је извор пропуштања да се права решења донесу у право време. Он је најбоља бусија да се све негира, одуговлачи, изврне. То пак још не значи да смо против парламента, тј. против правог и јаког представништва народног које ће имати најширу законодавну власт и стварну контролу над радом владе. Зар се оно што се кроз године дешавало код нас не говори довољно колико је парламентаризам лажно представљао народ? Зар онолике анкете о разним аферама у јеку нашег парламентаризма, с којима се десило по пословици појео вук магарца, не говоре јасно о вредности тога система? Који је министар у то слатко и толико хваљено доба нашег парламентаризма одговарао за своја недела која се граниче с издајством народа? Да ли је тај парламентаризам решио бар које животно питање онако, како захтевају интереси овог народа? Место свега тога тај наш парламентаризам само је сметао да се ствари правилно решавају. Ми, ипак, хоћемо да брига о народним пословима стварно пређе на сам народ, да парламенат који народ изабере слободном вољом својом буде заиста ковач народне среће, да има стварну и потпуну законодавну власт. Ми хоћемо да се већ једанпут спречи, да влада кроји законе какви њој требају да би се одржала на власти, а парламентарци да вршљају по пословима јавне власти, да намештају и премештају, да стварају хаос. Да бисмо спречили сва ова вршљања ми хоћемо, да вратимо власт правог народног интереса. А да се то заиста и постигне, народ мора постати силом друштвеном. Таква непобедива сила народ ће постати само ако је организован. И зато смо ми за задружно-сталешку државу у којој ће народ преко својих сталешких организација узети своје послове у своје руке, бирати парламенат какав му треба, управљати својом привредом како је у његовом интересу, доносити законе какви су му потребни, контролисати јавне власти, стварати могућност за друштвени напредак и благостање, једном речи, имати потпун и стваран утицај у свима правцима народног и друштвеног живота. А ето тога се баш сви боје. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 О Хитлеру Резултат сто педесет година европског богобораштва и христобораштва јесу Стаљин, Хитлер и Мусолини. Они су, сва тројица, синови богоборачке и христоборачке Европе. Хитлер, син малог царинског чиновника, рођен римокатолик, прелази као млад човек у протестанте, верује у Бога, али без Христа и хришћанског схватања, паганин који обожава расу и сматра да се воља Божја и закон његов открива кроз глас крви: управо да човек и нема другог начина да сазна за вољу Божју већ кроз глас своје крви. Отуда и дужност да се крв чува чистом. Истина, он у Бога верује. Али тај Бог, то је Бог крви, онај чији се глас само у крви људској чује. Христа је Хитлер знао. Хтео је као дете бити чак и свештеник. Али од младићског свог доба он му је окренуо леђа, јер је осетио да је Христос Истина, а Хитлер не признаје Истину, већ зна само за немачку истину. Ко ће дакле Хитлера? Онај Бог чији се глас у крви чује, који говори гласом тела, расе? Тај би га осудио само ако не успе да омогући победу и расцвет немачке расе. Тај Бог цени само резултате, а не и начин како се до њих дошло. А за другог Бога, пошто је Христу окренуо леђа, Хитлер и не зна. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Најбољи политичар 20.вјека је Димитрије Љотић, а после њега Радован Караџић. Конац дело краси. „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука