Jump to content

Праљак попио отров

Оцени ову тему

Војвода7

Препоручена порука

пре 3 часа, Isusovo magare рече

Jesu jesu isto kao i hrvati prema srbima.A što se vremena tiče hvala Bogu pa su prošla.

Ништа нисте бољи ни према својима, не знам да ли си пропратила/о претње новинарима портала Индех.хр због текста о Праљку, хтела сам пре неки дан да пренесем овде, али толику количину зла није могуће цензурисати.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 519
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 6 минута, Снежана рече

Ништа нисте бољи ни према својима, не знам да ли си пропратила/о претње новинарима портала Индех.хр због текста о Праљку, хтела сам пре неки дан да пренесем овде, али толику количину зла није могуће цензурисати.

Iz pouzdanih izvora znam da su index.hr jako loš izvor informacija..

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Isusovo magare рече

Iz pouzdanih izvora znam da su index.hr jako loš izvor informacija..

i to je razlog za onakve pretnje i bljuvotine?!? ako je i od Hrvata, mnogo je, ne znam samo odakle ti više obraza da braniš neodbranjivo, to u slučaju da znaš šta je obraz.

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Isusovo magare рече

Domovinskom ratu i ratu u BiH

Бихаћ
Брчко   
Дретељ    
Керестинец    
Лора
Орашје    
Оџак
Пакрачка Пољана
Рибарска колиба    
Сајмиште    
Силос    
Челебићи

Да не набрајам још, нема сврхе, ти се нећеш променити, нити ћеш свој став према србима променити. Видим ја упорна си у своме излагању, колико год форумаши били самокритични, када су Срби у питању, ти то нећеш или не желиш.

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Снежана рече

i to je razlog za onakve pretnje i bljuvotine?!? ako je i od Hrvata, mnogo je, ne znam samo odakle ti više obraza da braniš neodbranjivo, to u slučaju da znaš šta je obraz.

A koga ja to branim molim te pojasni mi?!:945729:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Данче* рече

Бихаћ
Брчко   
Дретељ    
Керестинец    
Лора
Орашје    
Оџак
Пакрачка Пољана
Рибарска колиба    
Сајмиште    
Силос    
Челебићи

Да не набрајам још, нема сврхе, ти се нећеш променити, нити ћеш свој став према србима променити. Видим ја упорна си у своме излагању, колико год форумаши били самокритични, када су Срби у питању, ти то нећеш или не желиш.

Ti si draga navela hrvatske logore ja srpske,u čemu je problem??Moj stav prema srbima je isti kao i prema hrvatima..onaj tko ubija za mene nije čovjek bio on srbin ili hrvat.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Isusovo magare рече

A koga ja to branim molim te pojasni mi?!:945729:

немам шта ја да ти појашњавам, шта је образ су требали мама и тата да те науче, а уз то са троловима не улазим у расправу.

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Снежана рече

немам шта ја да ти појашњавам, шта је образ су требали мама и тата да те науче, а уз то са троловима не улазим у расправу.

Moje roditelje pusti da počivaju u miru a ti odgovori na pitanje koje sam postavila.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Isusovo magare рече

Moje roditelje pusti da počivaju u miru a ti odgovori na pitanje koje sam postavila.

твоје родитеље нисам ни дирала, нека почивају у миру... немам намеру да ти одговорим, врати се уназад па види шта си баљезгала, ако не видиш ја ти ту не могу помоћи. 

А.М.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Isusovo magare рече

Dodatak:Popis srpskih sabirnih logora u Domovinskom ratu i ratu u BiH

Popis sabirnih logora pod upravom snaga sudionica oružane agresije na Hrvatsku: logora pod upravom pobunjenih Srba u Hrvatskoj, na područjima pod kontrolom R. Srpske i u Srbiji.

Колико је цивила убијено у свим тим логорима (од којих половина вероватно није ни постојала)? А, да. Нула. Колико је укупно људи умрло у тим логорима? На свим тим линковима које си дала само се на једном помиње број умрлих: око 30 људи укупно за сво време постојања логора, и то ратних заробљеника, не цивила. И ти то упоређујеш са Јасеновцем, Јадовном и осталим местима где су на најбестијалнији могући начин масакриране стотине хиљада цивила: жена, деце, старих, немоћних? Срам те било, бре!

И докле планирате да се понашате као деца: "Ма ми јесмо тамо нешто правили за време Другог рата..хм...да...нешто тамо било. Али ево, и други су правили ср*аааа, нисмо ми једини кривииии..." Је л' толико тешко признати да су монструми били на власти у Хрватској за време Другог светског рата и да су чинили тешка зверства? И да нису сви Хрвати усташе. Нити било ко то тврди, нити вас било ко поистовећује са тим лудацима. Али кад их браните овако из петних жила почињу људи да се питају шта се ту дешава.

Уосталом, преко 7000 етничких Хрвата је убијено само у Јасеновцу. Таквим ставом се спрдате и са својим страдалим сународницима, ако вас већ заболе за Србе, Јевреје, Роме и остале.

Подели на овим сајтовима

Фотографија корисника Ivan Milojević

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, GeniusAtWork рече

Колико је цивила убијено у свим тим логорима (од којих половина вероватно није ни постојала)? А, да. Нула. Колико је укупно људи умрло у тим логорима? На свим тим линковима које си дала само се на једном помиње број умрлих: око 30 људи укупно за сво време постојања логора, и то ратних заробљеника, не цивила. И ти то упоређујеш са Јасеновцем, Јадовном и осталим местима где су на најбестијалнији могући начин масакриране стотине хиљада цивила: жена, деце, старих, немоћних? Срам те било, бре!

И докле планирате да се понашате као деца: "Ма ми јесмо тамо нешто правили за време Другог рата..хм...да...нешто тамо било. Али ево, и други су правили ср*аааа, нисмо ми једини кривииии..." Је л' толико тешко признати да су монструми били на власти у Хрватској за време Другог светског рата и да су чинили тешка зверства? И да нису сви Хрвати усташе. Нити било ко то тврди, нити вас било ко поистовећује са тим лудацима. Али кад их браните овако из петних жила почињу људи да се питају шта се ту дешава.

Уосталом, преко 7000 етничких Хрвата је убијено само у Јасеновцу. Таквим ставом се спрдате и са својим страдалим сународницима, ако вас већ заболе за Србе, Јевреје, Роме и остале.

Ne znam ko ovdje negira Jasenovac i zločine ustaša . To je valjda svima jasno i sam opominje svoje sugrađane za ovo.

Ovdje je tema o samoubojstvu i događajima u Hagu , treba se držati teme.

Ko je je tvoje mišljenje o tome.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Снежана рече

Zašto krišiš pravila foruma i direktno ideš protiv osobe. Ako se ne sjećaš to si radila i Didimu pa je čovjek otišo. Ako je cilj jednoumlja onda nemojte primati na forum Hrvate i sve koji drugačije misle ,direktno napadi na osobu. Magare je napredovalo na ovom forumu , vidi se u nekim stvarima oko Vukovara i spada u prosječne građane koji slušaju medije i tako dalje...kao u ostalom i vaši prosječni građani..kako će mo doći do istine ako ne razmjenjujemo mišljenje .

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, kopitar рече

Ne znam ko ovdje negira Jasenovac i zločine ustaša . To je valjda svima jasno i sam opominje svoje sugrađane za ovo.

Ovdje je tema o samoubojstvu i događajima u Hagu , treba se držati teme.

Ko je je tvoje mišljenje o tome.

Па написао сам раније на теми.

Против сам шегачења и спрдања са било чијом смрћу, тако и његовом. Са друге стране, не видим разлога да га неко сажаљева јер је чињенично одговоран за ратне злочине.

Зашто се убио вероватно никад нећемо сазнати, а да ствар буде још бизарнија он је већ одлежао добар део казне, тако да би вероватно ускоро изашао на слободу. А и услови у затвору нису баш да се човек убије. Нит је гулаг, нит је неки турски затвор.

А ако мене лично питаш, мени је далеко фасцинантније шта је високо интелигентног човека са три факултета отерало у злочин, мржњу и убијање. Али као што рекох, то вероватно никада нећемо сазнати.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...