Jump to content

Шта не волите?...(само за духовите ма колико недуховито звучало)...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Не волим паре, технику, бонтон, госте, кувану сланину и морске плодове, неудобну обућу, да користим туђе купатило, честитке и саучешћа, да чистим вишње, пециво из пекаре, кад љута папричица није љута, кад је шпијунка постављена превисоко за мене, кад се уштинем штипаљком, кад ми уштипци испадну масни, кад ме неко лаже а ја не знам где да гледам...уффф 0442_feel

НЕ ВОЛИМ КАД ПРЕТЕРУЈЕМ...види горе 1000000001010

Подели на овим сајтовима

kada zapalim cigaretu na terasi,

i uživam u ljetnjem poslijepodnevu jer ima malo vjetrića

i,tada

tresnem pepeo sa cigarete,koji pada tačno na ispruženu komšijsku letvu,bijele boje,

širine 5 cm,tri sprata niže !!!  :bla:

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Јелену Карлеушу (гост у емисији б92 инфо) - Брате мили... :bla:

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

kada cole sanja da je antilopa koju gone dingo psi (  a svi znaju da je uspešnost dingo pasa u lovu na antilope 98 posto) a znoj mu se cedi niz njegovu antilopsku kožu

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Кад видим да неко вози и чачка нос!!!!!!!!!!!!!!!  ;)

skoro svaka  ako ne druga osoba se bavi tim hobijem hahahhahhahahha

Каже се "мултидисциплинарност" - рударство, вајарство, стрељаштво

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

link=topic=5692.msg468125#msg468125 date=1308694321]

kada cole sanja da je antilopa koju gone dingo psi (  a svi znaju da je uspešnost dingo pasa u lovu na antilope 98 posto) a znoj mu se cedi niz njegovu antilopsku kožu

ahhhhhahhaah

;) ;)

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Ne volim danas... Nisam nešto puno volio ni juče... A vjerovatno neću voljeti ni sutra... Ne volim da volim! Fuj kakav sam to čovjek? 0102_laugh-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='facenew22222222' />

Подели на овим сајтовима

Ne volim danas... Nisam nešto puno volio ni juče... A vjerovatno neću voljeti ni sutra... Ne volim da volim! Fuj kakav sam to čovjek? eheeeej-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused' />

facenew22222222 0102_laugh eheeeej

Па пише "само за духовите ма колико недуховито звучало." Стога морам мало да измишљам.  4chsmu1

Ево онда и једна истина:

- не волим када сретнем жирафу са главом крокодила. још више не волим када сретнем крокодила са шарама  зебре. сав се унезгодим.  0442_feel

Подели на овим сајтовима

Када је зима, ја кукам када ће лето, а када дође лето , кукам када ће да захладни....  0102_laugh

Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог.

Псал., 45:10

Подели на овим сајтовима

Ne volim danas... Nisam nešto puno volio ni juče... A vjerovatno neću voljeti ni sutra... Ne volim da volim! Fuj kakav sam to čovjek? dizzy999-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':krstix:' />

:krstix: 0409_feel 4chsmu1

Па пише "само за духовите ма колико недуховито звучало." Стога морам мало да измишљам.  leteti

Ево онда и једна истина:

- не волим када сретнем жирафу са главом крокодила. још више не волим када сретнем крокодила са шарама  зебре. сав се унезгодим.  0110_hahaha

malo se poigrah smajlicima...naravno da mozes da pises sta god da pozelis,i da ne volis sta god da ne volis...

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

Ne volim danas... Nisam nešto puno volio ni juče... A vjerovatno neću voljeti ni sutra... Ne volim da volim! Fuj kakav sam to čovjek? confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=';)' />

greengrin :krstix: eheeeej

Па пише "само за духовите ма колико недуховито звучало." Стога морам мало да измишљам.  4chsmu1

Ево онда и једна истина:

- не волим када сретнем жирафу са главом крокодила. још више не волим када сретнем крокодила са шарама  зебре. сав се унезгодим.  4chsmu1

malo se poigrah smajlicima...naravno da mozes da pises sta god da pozelis,i da ne volis sta god da ne volis...

dobro i ja sam pretjerao. učinilo mi se na momenat kao zgodna igra riječi. sad kad pročitam nekoliko sati poslije, stvarno djeluje odvratno.  :djetalina:

Administrazione scusa na spamovima

Подели на овим сајтовима

Уопште ниси претерао Ддддане, супер ти је форица била.

My man! Hehe.

Ustvari, u pozadini se krije to što ja imam pretjeran entuzijazam po pitanju bilo čega. Pa se to onda manifestuje kao ljubav prema svašta nečemu. Ali, taj entuzijazam mi se uvijek obije od glavu pa ona trpim bolove, a odrazi mi se i na apetit. A ŠTO NE VOLIM KADA MI JE SLAB APETIT, kako tooo ne volim, auh!!!  4chsmu1  :djetalina: greengrin :krstix:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...