Jump to content

Шта не волите?...(само за духовите ма колико недуховито звучало)...

Оцени ову тему

Препоручена порука

laskanje najviše mrzim od svega....

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

Mene zaobilazi ono što ne volim!! Help!

sretan si... :aplauz:

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

• 11 months later...

Ne volim kad mi neko nešto nameće, kad traže od mene da se ulizujem, kad me pogrešno shvate pa moram da objašnjavam od jutra do sutra.
Ne volim kad mi nešto prećutkuju jer misle da je to za moje dobro, kad iznenada moram da otputujem negde gde ne volim.
Ne volim ravničarska sela, ne volim kad na svadbi neko zaposednu pevača i mikrofon i tupi do zore.
Ne volim škembiće, krvavice, crevca. 
Ne volim da gledam klanje životinja ili bilo kakvo mučenje istih.
I ne volim dosadne ljude i kad ne mogu da im suptilno objasnim da me dave pa moram da budem gruba. Ne volim kad sam i sama nekom dosadna.

I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...
I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you...

Подели на овим сајтовима

Ne volim kad mi neko nešto nameće, kad traže od mene da se ulizujem, kad me pogrešno shvate pa moram da objašnjavam od jutra do sutra. Ne volim kad mi nešto prećutkuju jer misle da je to za moje dobro

facenew22222222 

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Ne volim kad mi neko nešto nameće, kad traže od mene da se ulizujem, kad me pogrešno shvate pa moram da objašnjavam od jutra do sutra. Ne volim kad mi nešto prećutkuju jer misle da je to za moje dobro, kad iznenada moram da otputujem negde gde ne volim. Ne volim ravničarska sela, ne volim kad na svadbi neko zaposednu pevača i mikrofon i tupi do zore. Ne volim škembiće, krvavice, crevca. Ne volim da gledam klanje životinja ili bilo kakvo mučenje istih. I ne volim dosadne ljude i kad ne mogu da im suptilno objasnim da me dave pa moram da budem gruba. Ne volim kad sam i sama nekom dosadna.

Осим шкембића - потписујем, и додајем - не волим да устајем рано ( а сутра морам  :( )

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Осим шкембића - потписујем, и додајем - не волим да устајем рано ( а сутра морам  :( )

Ah, ne! To sam zaboravila. Ne volim nikako da ustajem rano i ne volim kad zaboravljam.

I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...
I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you...

Подели на овим сајтовима

Ah, ne! To sam zaboravila. Ne volim nikako da ustajem rano i ne volim kad zaboravljam.

Ko jos voli da ustaje rano  :D

Sto se tice zaboravljanja imam isti problem koji resavam tako sto zapisujem ili u telefon ili na papirce. 

Подели на овим сајтовима

Sto se mene tice u nekim momentima ne volim nista. 

eee već si se saživeo sa avatarom... :0222_shocked:

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

Ne volim nevolim.
Ne volim kad zaspim na suncu,pa moram da udjem u vodu.
Ne volim ulizice.
Ne volim tudji nos u svom zivotu.
Ne volim pretjerano upotrebljavanje sarkazma i ironije.
Ne volim patetiku.
Ne volim lazni evropeizam.
Ne volim povrsnost.
Ne volim tv.
Ne volim miseve.(i bojim ih se)
...

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

A ja ne volim kad mi u jednom danu dva puta pukne balon iznad glave!! 

I ne volim kad moram da nosim kisobran! 

Ne volim kad ljudi nisu zainteresovani za moje fenomenalne ideje za druzenje  :pivo::algabacaju:  

Ne volim kad nesto uradim, a to nije dovoljno dobro!

I ne volim kad sam daleko od ljudi koje volim!   :blush:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...