Srdasce Написано Фебруар 13, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2014 Stvarno, najviše laž & sebičnost. A ovako, ako krenem da nabrajam...koliko ono rekoste, da imate vremena? @Amin and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Фебруар 13, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2014 laskanje najviše mrzim od svega.... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 13, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2014 Mene zaobilazi ono što ne volim!! Help! Драшко and Srdasce је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Фебруар 13, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2014 Mene zaobilazi ono što ne volim!! Help! sretan si... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Samo Ana Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Ne volim kad mi neko nešto nameće, kad traže od mene da se ulizujem, kad me pogrešno shvate pa moram da objašnjavam od jutra do sutra.Ne volim kad mi nešto prećutkuju jer misle da je to za moje dobro, kad iznenada moram da otputujem negde gde ne volim.Ne volim ravničarska sela, ne volim kad na svadbi neko zaposednu pevača i mikrofon i tupi do zore.Ne volim škembiće, krvavice, crevca. Ne volim da gledam klanje životinja ili bilo kakvo mučenje istih.I ne volim dosadne ljude i kad ne mogu da im suptilno objasnim da me dave pa moram da budem gruba. Ne volim kad sam i sama nekom dosadna. Драшко, Данче* and Биљана је реаговао/ла на ово 3 I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Ne volim kad mi neko nešto nameće, kad traže od mene da se ulizujem, kad me pogrešno shvate pa moram da objašnjavam od jutra do sutra. Ne volim kad mi nešto prećutkuju jer misle da je to za moje dobro facenew22222222 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Ne volim kad mi neko nešto nameće, kad traže od mene da se ulizujem, kad me pogrešno shvate pa moram da objašnjavam od jutra do sutra. Ne volim kad mi nešto prećutkuju jer misle da je to za moje dobro, kad iznenada moram da otputujem negde gde ne volim. Ne volim ravničarska sela, ne volim kad na svadbi neko zaposednu pevača i mikrofon i tupi do zore. Ne volim škembiće, krvavice, crevca. Ne volim da gledam klanje životinja ili bilo kakvo mučenje istih. I ne volim dosadne ljude i kad ne mogu da im suptilno objasnim da me dave pa moram da budem gruba. Ne volim kad sam i sama nekom dosadna. Осим шкембића - потписујем, и додајем - не волим да устајем рано ( а сутра морам ) Samo Ana and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Ne volem hladnu kafu i hladnu supu... Samo Ana, Саша од Москве, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Samo Ana Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Осим шкембића - потписујем, и додајем - не волим да устајем рано ( а сутра морам ) Ah, ne! To sam zaboravila. Ne volim nikako da ustajem rano i ne volim kad zaboravljam. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Ah, ne! To sam zaboravila. Ne volim nikako da ustajem rano i ne volim kad zaboravljam. Ko jos voli da ustaje rano Sto se tice zaboravljanja imam isti problem koji resavam tako sto zapisujem ili u telefon ili na papirce. Samo Ana and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Sto se mene tice u nekim momentima ne volim nista. Samo Ana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Sto se mene tice u nekim momentima ne volim nista. eee već si se saživeo sa avatarom... Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 eee već si se saživeo sa avatarom... Nisam, nego je Rast bio deo mene jos od prvog placa, samo se sada manifestovao u JPG formatu od 500kb Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Ne volim nevolim.Ne volim kad zaspim na suncu,pa moram da udjem u vodu.Ne volim ulizice.Ne volim tudji nos u svom zivotu.Ne volim pretjerano upotrebljavanje sarkazma i ironije.Ne volim patetiku.Ne volim lazni evropeizam.Ne volim povrsnost.Ne volim tv.Ne volim miseve.(i bojim ih se)... Vesna Milovic and Samo Ana је реаговао/ла на ово 2 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 A ja ne volim kad mi u jednom danu dva puta pukne balon iznad glave!! I ne volim kad moram da nosim kisobran! Ne volim kad ljudi nisu zainteresovani za moje fenomenalne ideje za druzenje Ne volim kad nesto uradim, a to nije dovoljno dobro! I ne volim kad sam daleko od ljudi koje volim! Samo Ana and kirios1 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука