Кратос Написано Октобар 31, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2017 пре 1 минут, Снежана рече Кратос, за клауда је можда само копија Хороса, за Авокада је Исус историјска личност која је лепо прооведала, за Мурамасу је то неки дека који седи на в'р Олимпа, за мене, тебе и све друге који на Литургији исповедају Верује, он је Бог, ти га признајеш за Бога и самим тим је он Бог, без те вере он није Бог, можда ехзистира у неком другом облику као мит, легенда, али није Бог, према томе његово остојање зависи од наше вере у њега. Ne,ja verujem da je Bog stvarno svemoguće,sveprisutno i sveznajuće biće Tvorac svega postojećeg i izvor egzistencije,postojanje po sebi koje ne zavisi od vere il nevere smrtnih stvorenih bića.I svi ljudi na svetu da odbace Boga i postanu ateisti Bog i dalje postoji.I da ga ja odbacim njegova egzistencija bi bila netaknuta. On je Bog pre bilo kakvog sveta i ljudi a kamoli vere. Isusovo magare, Благовесник, kopitar and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 31, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2017 пре 4 минута, Кратос рече On je Bog pre bilo kakvog sveta i ljudi a kamoli vere. Па јесте, ал за џабе, шта ће му цео свет, ако нема са ким да га подели? kopitar је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 31, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2017 пре 1 минут, Снежана рече Па јесте, ал за џабе, шта ће му цео свет, ако нема са ким да га подели? E vidiš u tome je caka ako je od iskoni Jedan onda su Trojica.Bog je eklesijalno biće.Da verujemo u alaha moglo bi ovo da se kaže al za hrišćanskog Boga nikako. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 31, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2017 пре 2 минута, Кратос рече E vidiš u tome je caka ako je od iskoni Jedan onda su Trojica.Bog je eklesijalno biće.Da verujemo u alaha moglo bi ovo da se kaže al za hrišćanskog Boga nikako. Јесте и онда је тако Отац седео са Сином и Светим Духом и играли су ризико да виде коме ће који део света да припадне. Аристарх је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 31, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2017 Управо сада, Снежана рече Јесте и онда је тако Отац седео са Сином и Светим Духом и играли су ризико да виде коме ће који део света да припадне. Ma jok blejali su na nebu i onda kao aj napravimo nešto....nije Bogu potreban svet nego je svetu potreban Bog.No nebitno,prvi put čujem od jednog čoveka da Božije postojanje zavisi od naše vere a da nije ateista. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 31, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2017 пре 1 минут, Кратос рече Ma jok blejali su na nebu i onda kao aj napravimo nešto....nije Bogu potreban svet nego je svetu potreban Bog.No nebitno,prvi put čujem od jednog čoveka da Božije postojanje zavisi od naše vere a da nije ateista. Наравно, јер вера је однос, без личног односа са Богом нема вере, нема љубави која јесте Бог. Аристарх је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Октобар 31, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2017 пре 26 минута, Снежана рече Па јесте, ал за џабе, шта ће му цео свет, ако нема са ким да га подели? Da, to je tacno, jer je Bogu svet bio potreban kao stvaralacki izraz Njegove ljubavi tj. ljubavi Oca, Sina i Svetoga Duha. Bog Otac kroz Sina Duhom Svetim stvara svet, svoj svet. Problem je sto se taj nebesko-zemaljski svet (u svom zacetku) odvojio ili pokrenuo u drugom pravcu, umesto da se prinese kao dar Bogu kroz sjedinjenje sa Njegovim Logosom (Sinom), pokrenuo se u drugom smeru (padom andjela). Bog je onda pustio da svet sam progleda (ozivi, postane svestan) i odluci kuda ce. Ali je i sam svet taj poziv (Bozji priziv) odbio (sto je opisano kroz bogonadahnutu pricu o Adamu i Evi). Kroz Adama je svet progledao, postao svestan i slobodan da okrene ledja Satani i zlu, da se okrene u pravcu ka Bogu i dobru, ali nije, vec je kao svoj konacni odgovor dao da ostaje uz - kneza ovoga sveta. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Октобар 31, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2017 пре 3 минута, Благовесник рече Da, to je tacno, jer Bogu svet bio potreban kao stvaralacki izraz Njegove ljubavi tj. ljubavi Oca, Sina i Svetoga Duha. Bog Otac kroz Sina Duhom Svetim stvara svet, svoj svet. Problem je sto se taj nebesko-zemaljski svet (u svom zacetku) odvojio ili pokrenuo u drugom pravcu, umesto da se prinese kao dar Bogu kroz sjedinjenje sa Njegovim Logosom (Sinom) pokrenuo se u drugom smeru (padom andjela). Bog je onda pustio da svet sam progleda (ozivi, postane svestan) i odluci da krene u ostvarenje Bozje volje, ali je i sam svet taj poziv (Bozji priziv) odbio (sto je opisano kroz bogonadahnutu pricu o Adamu i Evi, kroz koga je svet progledao, postao svestan i slobodan da okrene ledja Satani i zlu, i okrene se u pravcu ka Bogu i dobru... Mislim da mu je prisjelo..al ajd. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Октобар 31, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2017 пре 34 минута, Снежана рече Па јесте, ал за џабе, шта ће му цео свет, ако нема са ким да га подели? Pa imao je on nekog i prije nas anđele npr. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 31, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2017 пре 24 минута, Кратос рече Ma jok blejali su na nebu i onda kao aj napravimo nešto....nije Bogu potreban svet nego je svetu potreban Bog.No nebitno,prvi put čujem od jednog čoveka da Božije postojanje zavisi od naše vere a da nije ateista. Потребни смо једни другима, у супротном не постојимо. И још само ово... "Волиш ли ме Петре?", има нас за које Бог није математичка формула коју треба наштребати, и ако је не знам све док у сваком мом даху осећам његову милост и док за сваки корак који направим знам да ме придржава да не паднем, и све док може да ми обрише сваку сузу пуштену, он је за мене Бог па макар ја била највећи атеиста. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 31, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2017 пре 8 минута, Isusovo magare рече Pa imao je on nekog i prije nas anđele npr. Јесте Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука