Jump to content

izmerite svoju STVARNU brzinu !

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 9 months later...
  • Одговори 47
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Постављена слика

319.gif :drugarstvo: 0102_laugh 1405_love .please. .hvala. .hvala. eheeeej

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

0513_music0508_music 0508_music .mense. 319.gif 0442_feel 0442_feel 0442_feel

Takvu brzinu, bolje reći sporost sam imao i ja nekoliko mjeseci - internet preko mobilnog telefona EDGE/GPRS.

Hvala Bogu da je kod mene bio taj EDGE, GPRS je još strašniji. Ja sam to onda radio ovako:

Kliknem na stranu s emailima, odem skuvat ručak, pojedem ga, operem suđe a ono gle, stranica već načitana.

Ili možeš ovako, prije odlaska na liturgiju nedeljom, klikneš na tu stranicu a kad se vratiš i vidiš, ona taman načitana!

Постављена слика

Davaj, bre, davaj, davaj!        1405_love

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

:drugarstvo: :drugarstvo: 0203_cool 319.gif 4chsmu1 4chsmu1 dada dada

:229229229:

0102_laugh

:drugarstvo:

ja sam na telefonu duplo brži  0102_laugh

Njima taj internet razvode valjda vodovodnim cijevima ili kanalizacijom, izgleda da je tamo brzina protoka informacija jednaka brzini toku vode tim cijevima.

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

prst ka dole 0409_feel 0203_cool :( :( :( 0102_laugh .please.

Takvu brzinu, bolje reći sporost sam imao i ja nekoliko mjeseci - internet preko mobilnog telefona EDGE/GPRS.

Hvala Bogu da je kod mene bio taj EDGE, GPRS je još strašniji. Ja sam to onda radio ovako:

Kliknem na stranu s emailima, odem skuvat ručak, pojedem ga, operem suđe a ono gle, stranica već načitana.

Ili možeš ovako, prije odlaska na liturgiju nedeljom, klikneš na tu stranicu a kad se vratiš i vidiš, ona taman načitana!

Постављена слика

Davaj, bre, davaj, davaj!        whackado

joooj dada dada

Дође ми некад да идем и да им запалим канцеларију...  4chsmu1

Интернет иде преко кабла, плаћам око 10 е .... ужас. Једва чекам да раскинем договор.

Предлог је добар  :cheesy: :cheesy: :cheesy: Срећом на лаптопу у другој кући имам 1мб/сец, па некако преживљавам.

П.С: Вода брже стигне до Скопља него мој меил  dada greengrin greengrin

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...