Jump to content

Тема за препоручивање добрих тема

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Како се зове она тема гдје се животиње грле или тако нешто! Скоро је то неко отворио, ако није Марти :) :*

Изволи :)

https://www.pouke.org/forum/topic/26070-%C5%BEivotinje-znaju-da-vole/

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
  • Одговори 63
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

"Где беше она тема, јел неко зна ?! "

они што се хране сунчевом енергијом...........или тако нешто..........?????????

да ли уопште постоји таква тема, или сам ја..................кхм, нешто криво прочитала????  :291291291:

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

A sta se desilo sa onim podforumom za upoznavanje i brak? Nestao je i onaj baner koji je reklamirao taj podforum...Cudne stvari se desavaju ovde u poslednje vreme.  :.mislise.

Банер је и даље тамо где је био.  Када се уђе на било коју тему он стоји на врху и (или) на дну :)

Подели на овим сајтовима

Свака част за ову тему :) стварно ми се десило неколико пута да не нађем неку тему коју сам читао, ни историја у мом прегледачу ми није помогла :)

Треба ми тема у којој се говори како су људи изменили псе кроз време па има фотка једне врсте паса какви су били на почетку а како данас изгледају.

Да ли ми може неко помоћи?

Хвала :)

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Pomoz Bog!

Zna li neko gde je onaj klip o il-jo-sanu iliti o ocu Joilu, gde se na kraju niko nije pričestio jer nije bio dostojan- ili nije postio 7 dana na vodi, ili puši ili je bludnik..jel se sećate tog klipa, gde da ga nađem?

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
Подели на овим сајтовима

• 7 months later...

Шта радите ....како сте.....?  (уопштена тема....како се осећате....шта радите.....тренутно или у различитим деловима дана....)

Причам ти причу.... али праву и лепу... ..(све поучне приче..)

Срећан рођендан!        ( овде су све рођенданске честитке нашим форумашима....и наравно овде ћете да честитате и даље ...)

Mozart-ov kutak engleskog jezika   (енглеска граматика, тестови и остали материјали...)

Шта мислите о .....? (разноврсна занимљива питања и мишљења...)

Да ли сте знали? (разне занимљивости) (из свакодневног живота, науке, музике, ИТ....)

Širitе dobre vibracije  ( objedinjene teme Samo lepo, Sta vam se lepo dogodilo u poslednje vreme.....)

Упознајмо се - представимо се

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...