Jump to content

Тема за препоручивање добрих тема

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

On 28. 4. 2013. at 14:52, Биљана рече

Како се зове она тема гдје се животиње грле или тако нешто! Скоро је то неко отворио, ако није Марти :) :*

Изволи :)

https://www.pouke.org/forum/topic/26070-%C5%BEivotinje-znaju-da-vole/

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
  • Одговори 63
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

"Где беше она тема, јел неко зна ?! "

они што се хране сунчевом енергијом...........или тако нешто..........?????????

да ли уопште постоји таква тема, или сам ја..................кхм, нешто криво прочитала????  :291291291:

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...
  On 17. 12. 2013. at 22:13, Vecana рече

A sta se desilo sa onim podforumom za upoznavanje i brak? Nestao je i onaj baner koji je reklamirao taj podforum...Cudne stvari se desavaju ovde u poslednje vreme.  :.mislise.

Банер је и даље тамо где је био.  Када се уђе на било коју тему он стоји на врху и (или) на дну :)

Подели на овим сајтовима

Свака част за ову тему :) стварно ми се десило неколико пута да не нађем неку тему коју сам читао, ни историја у мом прегледачу ми није помогла :)

Треба ми тема у којој се говори како су људи изменили псе кроз време па има фотка једне врсте паса какви су били на почетку а како данас изгледају.

Да ли ми може неко помоћи?

Хвала :)

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Pomoz Bog!

Zna li neko gde je onaj klip o il-jo-sanu iliti o ocu Joilu, gde se na kraju niko nije pričestio jer nije bio dostojan- ili nije postio 7 dana na vodi, ili puši ili je bludnik..jel se sećate tog klipa, gde da ga nađem?

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  On 9. 2. 2014. at 15:43, Odahviing рече

Gde se beše pričalo o onom novom Hokingovom radu, gde se govori kako crne rupe ne postoje?

https://www.pouke.org/forum/topic/23982-crne-rupe-informacije-holografski-pricip-firewalls-itd/page-8

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
Подели на овим сајтовима

• 7 months later...

Шта радите ....како сте.....?  (уопштена тема....како се осећате....шта радите.....тренутно или у различитим деловима дана....)

Причам ти причу.... али праву и лепу... ..(све поучне приче..)

Срећан рођендан!        ( овде су све рођенданске честитке нашим форумашима....и наравно овде ћете да честитате и даље ...)

Mozart-ov kutak engleskog jezika   (енглеска граматика, тестови и остали материјали...)

Шта мислите о .....? (разноврсна занимљива питања и мишљења...)

Да ли сте знали? (разне занимљивости) (из свакодневног живота, науке, музике, ИТ....)

Širitе dobre vibracije  ( objedinjene teme Samo lepo, Sta vam se lepo dogodilo u poslednje vreme.....)

Упознајмо се - представимо се

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...