Jump to content

Pero Defformero :)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Браћо и сестре, може ли неко да ми да ближу информацију о овоме...

Да ли је хтео пародију да прави или је озбиљан...  Ако је ово друго, можда да поразговара човек са неким стручним лицем...  isus-sinai  nasznak

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Браћо и сестре, може ли неко да ми да ближу информацију о овоме...

Да ли је хтео пародију да прави или је озбиљан...  Ако је ово друго, можда да поразговара човек са неким стручним лицем...  0202_238  confused

Не изгледа ми баш као шала или ја можда не схватам овакву врсту шале.

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

Kakav mozak je to mogao da smisli  0202_238

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Ма каква шала, овај је решио да све запањи и постане познат. Још да је ушао у раку па одозго пар ротационих кадрова, или камера снима из раке а он извирује одозго...

Baner-Pouke.jpg

Подели на овим сајтовима

Masakr ce da bude  sHa_sarcasticlol  4chsmu1 joooj 0110_hahaha

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• 7 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...